znači planirano je da bude tih postojećih 650 + 3.ooo što je ovaj iznad napisao, i nek još može stat hiljadu dvije sa strana na stajanje, mogla bi to biti pristojna cifra.
FK Goražde
Moderator/ica: GracanicaAA
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Goražde
znači planirano je da bude tih postojećih 650 + 3.ooo što je ovaj iznad napisao, i nek još može stat hiljadu dvije sa strana na stajanje, mogla bi to biti pristojna cifra.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma na ovu postojeću tribinu je samo postavljeno 650 stolica i natkriveno, to je samo ovo na sredini, može se još 700-800 stolica postaviti na ovu postojeću tribinu.KB-TM87 je napisao/la:![]()
Oni vjerovatno žele napraviti gdje ta međa jednu ovakvu tribinu, i da zadovolje tih nekih 3000 hiljade, ili možda za goste naprave kakvu montažnu, ma više će se znati u narednim danim kažu(šta i kako)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ako misle igrati ovdje evropu morat ce se mnogo sta rekonstruisati
no svidja mi se kako olimpic radi tako da
smatram da nece biti nekih problema
sve rade dosta smisljeno 
smatram da nece biti nekih problema
Ima vremena za evropu.Tek sledece sezone su isti klub, tako da imaju vremena za rekonstrukciju do tad..A i ne sumnjam u Gorazde, ja mislim da oni dugo u fudbal nisu ulagalidelko je napisao/la:ako misle igrati ovdje evropu morat ce se mnogo sta rekonstruisatino svidja mi se kako olimpic radi tako da
smatram da nece biti nekih problemasve rade dosta smisljeno
Sretno vam u Gorazdu
heheh i ja se nadam tako necemuManiaacs je napisao/la:Ima vremena za evropu.Tek sledece sezone su isti klub, tako da imaju vremena za rekonstrukciju do tad..A i ne sumnjam u Gorazde, ja mislim da oni dugo u fudbal nisu ulagalidelko je napisao/la:ako misle igrati ovdje evropu morat ce se mnogo sta rekonstruisatino svidja mi se kako olimpic radi tako da
A i simpatizeri Gorazda dugo nisu gledali dobre utakmice njihovih miljenika...Bice to dobro ja mislim
Sretno vam u Gorazdu
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma Goražde je više rukometni grad, stoga mi je drago što ćemo imati i odličan fudbalski klub ovdje.Maniaacs je napisao/la:Ima vremena za evropu.Tek sledece sezone su isti klub, tako da imaju vremena za rekonstrukciju do tad..A i ne sumnjam u Gorazde, ja mislim da oni dugo u fudbal nisu ulagalidelko je napisao/la:ako misle igrati ovdje evropu morat ce se mnogo sta rekonstruisatino svidja mi se kako olimpic radi tako da
A i simpatizeri Gorazda dugo nisu gledali dobre utakmice njihovih miljenika...Bice to dobro ja mislim
Sretno vam u Gorazdu
I sam više pažnje pridajem rukometu, ali drago mi je što Goraždani neće biti ograničeni samo na to, već će imati razloga da budu zainteresovani u fudbal.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Stvarno mi ja drago zbog Gorazda. Svaka cast jos jednom...
Ima li kakvih naznaka da bi se stadion mogao sredivati? Hvala
pa mora ako hoće igrati u GoražduDzoleZeljo je napisao/la:Ima li kakvih naznaka da bi se stadion mogao sredivati? Hvala
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Prodali ste dusu vragu. Cim grad prestane ulagati Gracic ce se ispaliti
NO PYRO NO PARTY
Sta mislis da ****Buu je napisao/la:Prodali ste dusu vragu. Cim grad prestane ulagati Gracic ce se ispaliti
@Legendo kakvo je razmisljanje u Gorazdu,svidja li vam se preterano ova ideja ? 
Hoce li klub imati podrsku iza sebe na utakmicama.Tu prvenstveno mislim negde najmanje 1000 dusa jer ipak prvi put je to da se igra ozbiljan fudbal u Gorazdu u ligi u poslednjih ko zna koliko godina.
Hoce li klub imati podrsku iza sebe na utakmicama.Tu prvenstveno mislim negde najmanje 1000 dusa jer ipak prvi put je to da se igra ozbiljan fudbal u Gorazdu u ligi u poslednjih ko zna koliko godina.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma realno Gracic je nasao pogresan grad.Strast za fudbalu u Gorazdu je 0 poena.Da ima neki ribolovni klub pa eto,rek'o bi da ce covjek uspjeti.Ovako mali grad koji nema taj mentalitet,fudbal im nije toliko bitan.Pa ljude vise zanimaju kamioni nego lopta i fudbalski klub.
1946
- legenda reala
- Kontakt:
Ma odmah počeli roviti nešto, prave dva teniska terena, pomoćni teren, moraju rekonstruisati svlačionice i proširiti kapacitet tribine.DzoleZeljo je napisao/la:
Eto nekog briga za toBuu je napisao/la:Prodali ste dusu vragu. Cim grad prestane ulagati Gracic ce se ispaliti
Ovi iz rukovodstva jedva dočekali kao i igrači, svim silama su pokušavali ostvariti ovu ideju o fuziji.Pa su sve to ubrzali.Devil je napisao/la:@Legendo kakvo je razmisljanje u Gorazdu,svidja li vam se preterano ova ideja ?
Ma biće ba i više od hiljadu kad ti ja kažem, bićemo ko vi u Srbiji, prvi po posjeti na domaćim utakmicama
Kad se ušlo u Premier Ligu u rukometu prvih 2-3 godine svako kolo dvorana puna po 2500 hiljade gledalaca, ja sam uvjeren da će i do kraja ove sezone stadion većinom biti pun, poznajem ja naš narod
E zaboravio sam jednu bitnu stavku, koliko će karte koštati
Ja konto ti Ekonomista pa znaš šta Nijaza zanima, kad ono jok.Head je napisao/la:Ma realno Gracic je nasao pogresan grad.Strast za fudbalu u Gorazdu je 0 poena.Da ima neki ribolovni klub pa eto,rek'o bi da ce covjek uspjeti.Ovako mali grad koji nema taj mentalitet,fudbal im nije toliko bitan.Pa ljude vise zanimaju kamioni nego lopta i fudbalski klub.
Zamisli ako ti rođak stane uz klub, biće jači od vas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma roleta vise zanimaju austrijanci nego Gracic moja legendo. 
Meni bi bilo drago da vi malo zivnete,ali poznavajuci vas mentalitet tesko.
1946
Ček,jel tako da cete vi sad navijat za olimpic? ahahahah XD
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
@ legendo
sta ocekujes koji ce vlasnik kafica najbolje iskoristiti ovu fuziju. Moj tip je Almir i njegov Coco.
Sto se tice cijena ulaznica mislim da ce na pocetku biti 3 KM kako bi se privukla publika, a 5 KM kada bude gostovao Zeljo.
Znam kada su protekle godine skocile cijene ulaznica da je bila velika uzbuna medju navijacima.
sta ocekujes koji ce vlasnik kafica najbolje iskoristiti ovu fuziju. Moj tip je Almir i njegov Coco.
Sto se tice cijena ulaznica mislim da ce na pocetku biti 3 KM kako bi se privukla publika, a 5 KM kada bude gostovao Zeljo.
Znam kada su protekle godine skocile cijene ulaznica da je bila velika uzbuna medju navijacima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BeyKopites
- Kontakt:
Jao čuj onoga "vaš mentalitet", pa nije mrtav konj
Goražde ima jednu od najboljih rukometnih publika u BiH, zašto uz malo podsticaja ne bi imali i respektabilnu fudbalsku.Sve je moguće, samo je potreban interes.
Goražde ima jednu od najboljih rukometnih publika u BiH, zašto uz malo podsticaja ne bi imali i respektabilnu fudbalsku.Sve je moguće, samo je potreban interes.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- legenda reala
- Kontakt:
Al zamisli da staneHead je napisao/la:Ma roleta vise zanimaju austrijanci nego Gracic moja legendo.
U kojem smislu mentalitet
Pa ja svi ga igrači znaju, to će biti njihova baza gdje će se okupljati, logično + Admir je igro tamo, a vidim šetka se po gradu, ne bi me iznenadilo da potpiše za Olimpikamerosm je napisao/la:@ legendo
Ma i ja sam konto 3 markice da navuku narod.A i sasvim uredu je to.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja vam garantujem, da samo sredi taj stadioncic da bude kao bombonica, eto tih 3.000 sjedista i da to natkrije, plus da sredi teren i rasvjetu, prosjek bi bio 2.000, nista manje...
Mozda i proradi lokalpatriotizam
. Mozda i vi sto navijate za zelju i Sarajevo, pocnete sada za Olimpic
Mozda se i kakva navijacka skupina organizuje, Nijaz ce dati lovu za to, nije problem..i po Sarajevu je pokusavao kupovati cak i navijace, sasvim sigurno ce i kod vas.
Evo i zeleni smajli u cast Olimpica Gorazde
Mozda se i kakva navijacka skupina organizuje, Nijaz ce dati lovu za to, nije problem..i po Sarajevu je pokusavao kupovati cak i navijace, sasvim sigurno ce i kod vas.
Evo i zeleni smajli u cast Olimpica Gorazde
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Google [Bot], nebeskasila, prisonbreak i 11 gostiju.