FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nista od Dzakmica. Ode u Azerbejdzan 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Samo se jos vise pokazuje da je PL BiH za propale igrace (cast pojedincima), eto i on na velika zvona je prica kako "doalazi u Sarajevo" a ode u daleki Azerbejdzan. Isto tako Fenan "ceka ima bruku ponuda" a ako mu ne uspije eto ga na Kosevo, levatio je Osima kao "eto ja cu sa Zeljom, ako ne nađem nesto vani". Misle njih ce neko cekati.Evolution87 je napisao/la:Nista od Dzakmica. Ode u Azerbejdzan
Hocu da kazem da bi sve ucinili da odu vani, a posto su tarabe preostaje im liga BiH.
Sve igracine a zavrse u osrednjim timovima Grcke, Turske, Azerbjedzana, Kazahstana, trece lige Austirije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Svi, kad kazem svi tako i mislim, igraci iz Premijer lige bi guzice dali da odu bar par mjeseci u te klubove u kojima se on po tebi zadrzao pola godine, sto svakako nije tacno.barbarez je napisao/la:@ cikac Da li je pola godine ili godinu zaista ne bitn,ali toliko kulubova promijenio ni u jednom se nije zadrzao previse.Mozda to nesto govori.Seljacka posla su ne zato sto je iz Zenice nego sto se ponasa tako.Da li je kvalitet ili ne i da li je u pitanju ljubomora to uopste nije bila moja zelja ni poenta,vec ona recenica da mi nismo navikli na igraca sa tako puno opcija.
Presmijesno,jer vidim kako su mu dobre te opcije,kad si tako dobar,angazuju te odmah a ne po ko zna koji put i prije Zelje i Sarajeva,ceka nesto ,ima tonu ponuda,onda umre predjsednikov cuko,ili se promjeni trener zbog poraza u prijateljskoj pa te opcije sve propadnu.
Prelazni rok traje mjesec dana, valjda i s nekim razlogom. Normalno je da igraci licitiraju s ponudama, da cekaju onu najbolju. Ja da imam sad bolju ponudu od posla u Elektrodistribuciji, vjeruj da bi je prihvatio. To kakav je on igrac, zna vas sef jer ga je zarko zelio.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Vidi, 95% igraca iz nase lige je propalo.Ono 1 posto otpada na one mlade do 18-19 godina koji su tu, vezani ugovorima za nase klubove, ali imaju šansu i par onih oko 20-21 koji imaju šansu otici negdje vani (malo jaci klub tipa turska,belgija isl) odakle mogu jos vise napredovati (tu za primjer mozes uzeti Viscu npr) bez da se ikad vracaju vani.Elegant je napisao/la:Samo se jos vise pokazuje da je PL BiH za propale igrace (cast pojedincima), eto i on na velika zvona je prica kako "doalazi u Sarajevo" a ode u daleki Azerbejdzan. Isto tako Fenan "ceka ima bruku ponuda" a ako mu ne uspije eto ga na Kosevo, levatio je Osima kao "eto ja cu sa Zeljom, ako ne nađem nesto vani". Misle njih ce neko cekati.Evolution87 je napisao/la:Nista od Dzakmica. Ode u Azerbejdzan
Hocu da kazem da bi sve ucinili da odu vani, a posto su tarabe preostaje im liga BiH.
Sve igracine a zavrse u osrednjim timovima Grcke, Turske, Azerbjedzana, Kazahstana, trece lige Austirije.
Ostali vecino trce vani radi para, to je izmedju ostalog i razlog odlaska u Azerbejdzan, pare su ODLICNE tamo!!!
Donedavno si imao i Saida, koji se ne moze svrstati u te propale, ali je on jako brzo i otisao odavde i to dokazao, sad prima pola miliona maraka godisnje i igrace LP i boli ga kita
Ali i pored tih propalih igraca mogu se naci dobri igraci za nase klubove, igraci koji su kolko tolko iskusni te uz dobru spremu i uigranost mogu pruzati dobre partije.
Kraj posta ti je najbolji. Zelio. Proslo vrijeme, past tense, aorist. Svrseno.
Bolje je da ga je zelio nego da ga sad zeli. Gore je onima koji ga sad zele a on se sa guza na guz prebacuje i konta i onda odigra jos jednu polusezonu tipa Olimpic. Posto nekako to ironicno kazes eto vam ga i jos da imam para dao bih vam. Nece vala u Zelji igrati pola godine pa se onda uskofrciti da ga je Karl Hainz Rummenige pravio.
Bolje je da ga je zelio nego da ga sad zeli. Gore je onima koji ga sad zele a on se sa guza na guz prebacuje i konta i onda odigra jos jednu polusezonu tipa Olimpic. Posto nekako to ironicno kazes eto vam ga i jos da imam para dao bih vam. Nece vala u Zelji igrati pola godine pa se onda uskofrciti da ga je Karl Hainz Rummenige pravio.
Ovakve bljuvotine o Salcinovicu mogu pisat samo forumasi koji ga nikad nisu gledali na djelu.
Momak je prosao sve mlade selekcije, debitovao za A reprezentaciju sa 20 godina...
A to da je problematican, pa stalno mijenja klubove, po cemu to? Iz Zrinjskog je otisao, jer je napadnut na treningu od strane Melhera, zbog toga sto mu je smetao sto je musliman (prakticar). Iz Rijeke nije otisao sto nema kvaliteta, vec sto se nije htio odrec svojih vjerskih nacela. Na pripremama u ovoj super jakoj Rijeci je uglavnom pocinjao svaku utakmicu u prvih 11. Koliko igraca Zelje i Sarajeva bi moglo biti u rosteru ove Rijeke?
Sad je kao otjeran iz Olimpica? Ubrzo ce se on oglasiti povodom svega sto se desavalo u Olimpicu, pa mozda skontate neke stvari. Gracic mu je za 4 mjeseca ugovora duzan para, koliko za cijelu godinu ima najplaceniji igrac Celika. I to je samo jedan od razloga.
A sto se tice Sarajeva, nikad nije rekao da je 100% dogovorio i da ce doci. Pricali su par puta, obecao je da ce razmotrit situaciju, al da mu je prioritet da ide vani. Ako ne ode van BiH, onda ce sigurno potpisat za Sarajevo.
Momak je prosao sve mlade selekcije, debitovao za A reprezentaciju sa 20 godina...
A to da je problematican, pa stalno mijenja klubove, po cemu to? Iz Zrinjskog je otisao, jer je napadnut na treningu od strane Melhera, zbog toga sto mu je smetao sto je musliman (prakticar). Iz Rijeke nije otisao sto nema kvaliteta, vec sto se nije htio odrec svojih vjerskih nacela. Na pripremama u ovoj super jakoj Rijeci je uglavnom pocinjao svaku utakmicu u prvih 11. Koliko igraca Zelje i Sarajeva bi moglo biti u rosteru ove Rijeke?
Sad je kao otjeran iz Olimpica? Ubrzo ce se on oglasiti povodom svega sto se desavalo u Olimpicu, pa mozda skontate neke stvari. Gracic mu je za 4 mjeseca ugovora duzan para, koliko za cijelu godinu ima najplaceniji igrac Celika. I to je samo jedan od razloga.
A sto se tice Sarajeva, nikad nije rekao da je 100% dogovorio i da ce doci. Pricali su par puta, obecao je da ce razmotrit situaciju, al da mu je prioritet da ide vani. Ako ne ode van BiH, onda ce sigurno potpisat za Sarajevo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Rijeka nije bila ovakva kad je on igrao 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
To sto neko ide u neku drugu drzavu ne znaci da je nisa liga za PROPALE. Mi imamo jacu ligu,od tih pola drzava gdje nasi igraci idu,ali mi nemamo dovoljno novca da ponudimo.Elegant je napisao/la:Samo se jos vise pokazuje da je PL BiH za propale igrace (cast pojedincima), eto i on na velika zvona je prica kako "doalazi u Sarajevo" a ode u daleki Azerbejdzan. Isto tako Fenan "ceka ima bruku ponuda" a ako mu ne uspije eto ga na Kosevo, levatio je Osima kao "eto ja cu sa Zeljom, ako ne nađem nesto vani". Misle njih ce neko cekati.Evolution87 je napisao/la:Nista od Dzakmica. Ode u Azerbejdzan
Stvar je samo u novcu,a ne u ligi.
Sarajevo da je imalo para u pola da ponudi Dzakmic bi presao u Sarajevo,to vazi za bilo kojeg drugog igraca.
Fenan kad je birao imao je izmedu Zelje,Celika i Olimpica on je izabrao Olimpic jer je dobio najvise para i mogao otici kad hoce.
Ali je bio jedan od rijetkih iz one stare Rijeke koji je trebao ostati u ovoj novoj Volpijevoj. Zbog cega, nesto se pitam? No, sanse za njegov dolazak su svedene na minimum, a zbog cega, zna Irfan, taj toliko faljeni dobrotvor kluba, koji kao nije vise u nasem klubu ili?Sarajlijc@ je napisao/la:Rijeka nije bila ovakva kad je on igrao
- KB-TM87
- Kontakt:
u koji je klub otišao džakmić ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Evolution87
- Kontakt:
simurkKB-TM87 je napisao/la:u koji je klub otišao džakmić ?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
On je raskinuo ugovor u 3. kolu, kasnije im je samo Cesarec dosao do kraja prelaznog rokaSarajlijc@ je napisao/la:Rijeka nije bila ovakva kad je on igrao
-
samosarajvo
- Kontakt:
Momak na fksinfu koji ga licno zna napisa da covjek ide kod nas 100% ako ne nadje angazman vani i to je to, tj do odlaska u Hercegovinu mu je rok i da su šanse iste od samog pocetkacikac je napisao/la:Ali je bio jedan od rijetkih iz one stare Rijeke koji je trebao ostati u ovoj novoj Volpijevoj. Zbog cega, nesto se pitam? No, sanse za njegov dolazak su svedene na minimum, a zbog cega, zna Irfan, taj toliko faljeni dobrotvor kluba, koji kao nije vise u nasem klubu ili?Sarajlijc@ je napisao/la:Rijeka nije bila ovakva kad je on igrao
- franklampard8
- Kontakt:
Pa to je to. Dolaze samo iz 3 razloga. Il' su ispali iz forme, il' nemaju mjesta ni u jednoj ekipi na svijetu, il' imaju 30+ godina. To je tako i tacka.Elegant je napisao/la:Samo se jos vise pokazuje da je PL BiH za propale igrace (cast pojedincima), eto i on na velika zvona je prica kako "doalazi u Sarajevo" a ode u daleki Azerbejdzan. Isto tako Fenan "ceka ima bruku ponuda" a ako mu ne uspije eto ga na Kosevo, levatio je Osima kao "eto ja cu sa Zeljom, ako ne nađem nesto vani". Misle njih ce neko cekati.Evolution87 je napisao/la:Nista od Dzakmica. Ode u Azerbejdzan
1946
Da nam hoce Purke doci , to je pravo pojacanje ....
Purić: Raspoložen sam za pregovore sa Sarajevom
na jednom drugom portalu izjava Jovica
„Istina je da ima kontakata sa Purićem. U narednih par dana će se sve znati“, dodao je Jović.
A na ss.ba izjava Purica
I ja sam čuo da sam jedna od želja premijerligaša s Koševa. Interesovanje takvog kluba godi, ali moram vam priznati da me službeno niko nije kontaktirao", za naš portal je istakao Purić.
Kako vam je lud trener

„Istina je da ima kontakata sa Purićem. U narednih par dana će se sve znati“, dodao je Jović.
A na ss.ba izjava Purica
I ja sam čuo da sam jedna od želja premijerligaša s Koševa. Interesovanje takvog kluba godi, ali moram vam priznati da me službeno niko nije kontaktirao", za naš portal je istakao Purić.
Kako vam je lud trener
NO PYRO NO PARTY
Brate moj izvini sto sam bas tvoj post izabrao da repliciram. Ali cemu takav stav? Ne trebas tako razmisljati. Trebas shvatiti da je njemu Sarajevo poslodavac, firma. On ima ponudu nasu ili mozda i nema, mozda ga se samo kontaktiralo. Stavi sebe u njegovu poziciju. Zamisli tebe sada trazi eronet da radis kod njih ali eto ti si kao cuo da bi te mogao u narednim danima traziti i bh telecom i sta ces uraditi? Cekaces ponudu i bhtelecoma. Nema tu ljubavi. Morao sam ti navesti ovaj ''vanfudbalski'' primjer. Ja bih igrao u Sarajevu dzaba, a radio bih da prezivim jer ja volim Sarajevo. U zelji ne bih igrao za pare ali ja volim Sarajevo jer ja sam od rodjenja Hordas. On nije i vecina kojih igraju kod nas nisu. Rijetki su oni koji vole Sarajevo. Oni igraju za pare, ko im ponudi vise idu tamo (svejedno im je je li to peta, osma, jedanaesta liga ili je azerbejdzan ili turkmenistan), a mi im nazalost ne mozemo ponuditi neke uslove zato su svi ispred nas.Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj ti gospodina, daleko mu kuca od Koseva bila ako se ne pojavi u naredna 2 dana na treningu.
Mi nikada odustati necemo...
Jel on izasao u medije sa pricom o transferu mos ga hebat samim tim i prekrzititi,pogotovo sto jos spominje kako nema ciste papire dole,to bi se oteklo nebi do godine zavrsilorimaa je napisao/la:Da nam hoce Purke doci , to je pravo pojacanje ....Purić: Raspoložen sam za pregovore sa Sarajevom
Bit ce opet neki puf i igraci koji se nigdje nisu spomenjali niti ih je ko spominjao,samo se nadam da cemo te poznavati za razliku od ovog zadnjeg roka kad je bilo to puf potpis niko pojma nema dok zvanicno ne bude,nazalost dolazili su igraci manje poznati,kazem opet ocekujem da se javi kad se sve zavrsi al ipak ocekujem da budu igraci koje vecina poznaje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako ga taj momak zna licno onda mu je ovaj garant rekao mnogo toga vise nego sto on pise. Pitaj ga na pp da li zna nesto vise, odnosno pitaj ga da li zna kako nasi pokusavaju zavrsiti transfer.samosarajvo je napisao/la:Momak na fksinfu koji ga licno zna napisa da covjek ide kod nas 100% ako ne nadje angazman vani i to je to, tj do odlaska u Hercegovinu mu je rok i da su šanse iste od samog pocetkacikac je napisao/la:Ali je bio jedan od rijetkih iz one stare Rijeke koji je trebao ostati u ovoj novoj Volpijevoj. Zbog cega, nesto se pitam? No, sanse za njegov dolazak su svedene na minimum, a zbog cega, zna Irfan, taj toliko faljeni dobrotvor kluba, koji kao nije vise u nasem klubu ili?Sarajlijc@ je napisao/la:Rijeka nije bila ovakva kad je on igrao
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kakve su sanse da ovaj mali F. Handzic dobije vise minuta na proljece, kako vidim mali je poseban talenat i ovakvim igracima se poklanja premalo paznje, po meni nije puno slabiji od Halilovic, kojeg takodje poznajemo sa YT video, pa bih zamolio ako bi mogao neko nesto vise o ovom momku da napise. Mislim, ne treba se odreci ni Halilovica, Seferovica i slicnih njima, ali ne treba ni zaboraviti ovu nasu djecu iz BiH.
U Austriji s epis eo njemu http://www.abseits.at/fusball-internati ... c-mastour/" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvinjavam se ako je neko vec psotavljao.
U Austriji s epis eo njemu http://www.abseits.at/fusball-internati ... c-mastour/" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvinjavam se ako je neko vec psotavljao.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, plisek i 28 gostiju.