Bosniacum Lilium je napisao/la:Vamos je napisao/la:Dobro, vi svi ostali bolje poznajete nase igrace od nas koji i treninge provodimo na Kosevu. Zadnja polusezona je izuzetak sto se Belog tice. Gdje ga je krenuo taj sut. Ne centarsut..nego sut. Sve ostalo, ukljucujuci ono sto je jako bitno za nekoga ko pretenduje da igra bocnog igraca, a to je defanzivni zadatci su blago je reci LOSI. Cesto se desavalo da nam je propuh u defanzivi po lijevom boku, jer Beli jednostavno jako cesto ispada i igra defanzivu dosta lose.
I da, opet tvrdim. Zlatkovic je skolovani bek igrac, kod kojeg nema prolaska..ne ispada i ne ostavlja praznu bocnu stranu. Sto je jako jako bitna stvar.
Belosevic jedino sto ima kvalitetno je sut na gol.
U svakom slucaju, nema potrebe raspravljati o belom, jer covjek ima novi klub..a ja mu licno zelim puno srece u nastavku karijere i u zivotu uopste.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znas sta huliganu, ja navijam za Sarajevo i skoro svaku tekmu sam na sjeveru ali ne furam vas ultra stil i sl. furke za osnovce
Sta je sa tobom? Niko tebe nije citirao, niti se tebi licno obracao...govorim samo ono sto mislim o pojedinim nasim igracima.
O kakvim huliganima i slicni stvarima ti pricas ? Sta ultraS stil ima veze sa pricom o igracima??? Ti se pogubio bas.
A mogu se kladiti da ako nemam vise godina od tebe, onda barem da smo tu negdje. Opasno si se zajebao sa tim pricama, i pokusajem diskvalifikacije u diskusiji, etiketirajuci me djetetom i sl.