Devil je napisao/la:I sta sada sa tim sto je Dudelangea izbacio Salzburga dolazimo do zakljucka da je luksemburska liga jaca od ruske 2.
Niej kvalitetnija,ali nije ni slabija.
Devil je napisao/la:
Pa ako cemo gledati tako onda je ona neka 11-12 liga Evrope jaca od austrijske.

Iskreno to mi je gluplje nego kada ovi "ino" simpatizeri sa foruma krenu govoriti kako je spanska liga jaca od engleske jer su Real i Barca dva najjaca kluba na svetu.
Spanska Liga i jeste jaca od Engleske, ali necemo ovdje o tome.
Devil je napisao/la:

Sta cemo sa npr.Union 05 je li stvarno postoji neko dovoljno. ko misli da bi se on mogao nositi kao zadnji klub te lige sa zadnjim klubom u drugoj Rusije Khimki.Uostalom o ozbiljnosti te lige govori da cak ni Dudelange nije totalno profesionalni klub,a da je i cela liga na nivou polu-amaterske.Ne znam da li ti treba da je ova druga profesionalna.
Ne znam da li bi se mogao nositi jer veca drzava znaci da ima vise dobrih klubova, ali nas ne zanima kvantitet nego kvalitet, tj.ove ekipe sa vrha, ali na Zahinu zalost njegova ekipa ni u toj ligi nije pri vrhu.
Devil je napisao/la:
Pocinjes pricu o nekim BH internacionalcima i kako ima puno igraca iz BIH.Hajde da analogno tome povucemo paralelu ovako.U Luksemburgu hajde da kazemo svaka ekipa ima najmanje 2 Francuza,BIH liga,Srbija,Hrvatska zajedno nemaju tri igraca iz te zemlje u svojoj ligi.Da li nam to nesta znaci o kvalitetu lige ?
Ja mislim da ne.Hajde da vidimo kvalitet tih BIH fudbalera,navedi par imena ovde da vidimo kakve su to igracine i koji im je uspeh u karijeri osim sto su postavljali plocice na zgradu opstine.
Nisam te bas najbolje razumio.
Ali pokusacu odgovoriti.
U Luksemburskoj Ligi imas igraca sa raznih kontinenata.
Dudelange je ekipa sastavljena od bar 50% stranaca.
Ne bih ja to nazivao neozbiljnim.
Devil je napisao/la:
Ne,ne ti si rekao navedi mi ozbiljnu reprezentaciju.Ja sam ti je naveo.

Ali kao sto rekoh to je poremeceni sistem vrednosti gde svako na svoju ruku tumaci sta je ozbiljno a sta nije.Smem se kladiti da ako BiH ne dao dragi Bog sledece kvalifikacije bude bila 3 ili 4 da ce je 90% ljudi iz BiH i dalje smatrati ozbiljnom jer ipak u svojim redovima ima takve igrace,ali danas je to zaboga nepojmljivo.Ponavljam jos jednom svaka reprezentacija koja igra kvalitetan fudbal je ozbiljan,bez obzira kvalifikovala se ona ili ne na neko veliko takmicenje.Lose reprezentacije se tamo sigurno ne mogu kvalifikovati.
Nece, budi siguran, nego ce vecina navijaca dignuti ruke od fudbala kao sto je i od Rukometa.
Devil je napisao/la:
Sto se tice Misimovica odnosno igranja u Kini napisao si ovo
ASD je napisao/la:Mi smo kandidati za odlazak na Veliko takmicenje, a siguran sam da nam igraci koji mogu igrati samo u Ruskoj 2l i Kini ne mogu pomoci.
Probaj skontati taj moj post.
Misimovic je igrac koji i dan danas moze igrati u dobrim klubovima ali se zbog para spusta na nivo koji je daleko ispod njegovih kvaliteta, a Zahirovic je igrac koji moze igrati samo u Ruskoj 2l i Kini, za vecih liga nije.
Devil je napisao/la:
Znaci ne mogu nam/vam pomoci ali ipak ako se radi o Misimovicu to nisi rekao.
Ponovo procitaj onaj most post pa pokusaj skontati.
Devil je napisao/la:
Logicno je da ako se Kina smatra takvom zabiti kako je vi strucnjaci sa stolice pored kompa predstavljate bude poslednji izbor za Misimovica i da ce tamo otici samo ako ne bude imao drugo gde.
Kina nije zabit.
To je buduca Svjetska sila broj 1,ali to opet ne mijenaj cinjenicu da je u toj ligi razliak izmedju igraca jednaka onoj razlici koju imaju Kineski bogatasi i Kineski siromasi.
Devil je napisao/la:
Postavlja se onda logicno pitanje,zasto uopste i pozivati coveka koga nece niti jedan cak ni osrednji evropski klub.Naravno to je proizaslo iz takvog vaseg razmisljanja koje retko kako ima dodirnih tacaka sa stvarnoscu.Prosto mi je nestvarno da se Kina jos uvek smatra nekom sklj ligom,a to proizlazi iz ciste neinformisanosti.
Ti kazes da nema dodirnih tacaka sa stvarnoscu,a ja te pitam, zasto Reprezentacije koje se dugo godina bore za Velika takmicenja (kao mi),nemaju takvih igraca.