Auuu adrovic bi bio ko kec iz rukava al njega buducnost neda.... vidjet cemo u narednim danima...to je isto rekla kazala al eto uglavnom treba da se sastanu kao i dogovore o tome vise sljedece sedmiceSarajlijc@ je napisao/la:Nije vjerovatno cim ovaj napisa crnogorac.Al eto dolazi nam Lakicevic mada on nije napadac, ne znam stvarno ko bi to mogao biti, mozda Adrovic hahahha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Znam da ga ne daju hahahatmtmtmtm je napisao/la:Auuu adrovic bi bio ko kec iz rukava al njega buducnost neda.... vidjet cemo u narednim danima...to je isto rekla kazala al eto uglavnom treba da se sastanu kao i dogovore o tome vise sljedece sedmiceSarajlijc@ je napisao/la:Nije vjerovatno cim ovaj napisa crnogorac.Al eto dolazi nam Lakicevic mada on nije napadac, ne znam stvarno ko bi to mogao biti, mozda Adrovic hahahha
mada bi ga ja volio na grbavici vidjeti mjesto adila al jbg...imamo mi ramice ....
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- kupus army
- Kontakt:
Sigurno ovaj misli na onog napadaca iz Crne Gore sto je se povezivao sa Zeljom prosle sezone,ne znam kako se zove,al je bilo informacija na nasim portalima da je kao dogovorio taj momak prelazak u Zelju umjesto Lazara Popovica.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Lakicevic odlican bek. Jako dobar centarsut...nije jedan od onih staticnih bekova, nego je dosta pokretljiv i prema naprijed. Tip beka kakvog ja gotivim
Lijeva strana: Laki bek, Nemanja krilo...sasvim fino.
Idemo dalje.
Lijeva strana: Laki bek, Nemanja krilo...sasvim fino.
Idemo dalje.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakav Nemanja i krilo

Moze...sem ako se ne promjeni (pojaca) konkurencija na toj poziciji.Novo ime u Bordo svlačionici je Nemanja Zlatković. Bivši igrač Žiline i Zemuna dolazi na Koševo iz Češke. U protekloj sezoni nosio je dres FC Tescoma Zlin. Dvadesettrogodišnji Beograđanin pojačati će konkurenciju na lijevom krilu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Znam i ja da moze i igrao je, ali nije to to.
Lakija malo prenjelo
decko jos nije nas igrac,a i kolko vidim da su sanse pola pola sad kad ce Celik umjesao jel je i njima interesantan cak sta vise blizi je njima
dovodjenje ljevaka bi vjerovatno bila neka zamjena za Belog,Jovic je cudan lik koji igracima cesto mjenja pozicije tako da mene nista nebi cudilo da se dovedu jos tri beka a ne jedan realno
inace Laki nije los ofanzivno ima dobar centarsut i vjerovatno bi mogli i on i Zlatkovic igrati zajedno jel bi pokrivali jedan drugog,nesto slicno kad je bilo kad je Beli igrao,jedan kad izleti naprijed drugi ostane i obrnuto,ja iskreno bi volio vidjeti neko normalno krilo,a ako ce ovaj doci nek se bori za to mjesto beka bez nekih improvizacija
dovodjenje ljevaka bi vjerovatno bila neka zamjena za Belog,Jovic je cudan lik koji igracima cesto mjenja pozicije tako da mene nista nebi cudilo da se dovedu jos tri beka a ne jedan realno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Svi u Zenicu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Za tog Lakicevica ako moze izvor da vidim malo? hvala..
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika=Sp ... e%E2%80%9C" onclick="window.open(this.href);return false;Magican je napisao/la:Za tog Lakicevica ako moze izvor da vidim malo? hvala..
Nisam mogao potpisati ugovor do ovoga prelaznog roka. Znao sam trenera u Kelnu, sa kojim sam radio dok sam igrao za mlađe kategorije Bajera iz Leverkuzena. U međuvremenu je moj menadžer Edo Kurtagić sve dogovorio sa Sarajevom. Sad sam ovdje i za nekoliko dana putujem za BiH. Očekujem da se finišira dogovor i da ja ovog proljeća zaigram. Sarajevo se, inače, nalazi na drugom mjestu sa dva boda iza mjesnog rivala Željezničara. Imaju ambicije da osvoje prvo mjesto, tako da su se njihove poklopile sa mojim ambicijama. Želja mi je da još više napredujem. Smatram da ću se nakon dobrih priprema nametnuti treneru Draganu Joviću i izboriti se za mjesto standardnog prvotimca – istakao je Lakićević, dodajući da očekuje da dobrim igrama natjera i selektora Branka Brnovića da ga pozove u selekciju Crne Gore.
Ivan Bošković je bio u pitanju.kupus army je napisao/la:Sigurno ovaj misli na onog napadaca iz Crne Gore sto je se povezivao sa Zeljom prosle sezone,ne znam kako se zove,al je bilo informacija na nasim portalima da je kao dogovorio taj momak prelazak u Zelju umjesto Lazara Popovica.
Ja mislim da je to onaj "novinar" Borovina napisao.
- Evolution87
- Kontakt:
Spominje se da bi i Maletic mogao kod nas 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Maletic da dode u Sarajevo pored BorcaEvolution87 je napisao/la:Spominje se da bi i Maletic mogao kod nas
Ne predstavjam ga ja da on nezna šutnut loptu..nije on loš igrač za federalne lige..momak je ovu polusezonu najviše smrdio u ekipi Gradine koja je daleko najlošija ekipa lige..a sad da pojačava ekipu koja se bori za prvaka...al ovo je Bosna tako da ništa netreba čudit..u svakoj životnoj sveri štela radi pa tako i u fudbalu..Nah1d je napisao/la:Ma nije los igrac nemoj pricat dzaba,glumi al nije sad da ne zna loptu stnut kako ga ti predstavljasBrcko87 je napisao/la:Daleko je on od dobrog..jedino što ima dobro je menadzer..mora se bit stvarno dobro sposoban da se uvali igrač takve kvalitete ekipi koja se bori za prvaka lige..Nah1d je napisao/la:Dobar je husejnbasic al ga zeza trocadero (jedna diskoteka u srebreniku) tu su on i damir tusunovic najvece zvijezde petkom. Kad bi se doveo ured i da krene sportskim zivotom zivit bio bi dobro pojacanje
OFK Gradina Srebrenik
- ASD
- Kontakt:
I ja koliko sam gledao Gradinu, on je bio medju slabijim igracima.Brcko87 je napisao/la: Ne predstavjam ga ja da on nezna šutnut loptu..nije on loš igrač za federalne lige..momak je ovu polusezonu najviše smrdio u ekipi Gradine koja je daleko najlošija ekipa lige..a sad da pojačava ekipu koja se bori za prvaka...al ovo je Bosna tako da ništa netreba čudit..u svakoj životnoj sveri štela radi pa tako i u fudbalu..
Cini mi se protiv Celika se dobro obrukao.
Zna li iko kad je said tacno raskinuo ugovor sa sarajevom prije nego je potpiso za dinamo ima li ko tacan info
- champions1921
Nije ni raskinuo.. Ugovor mu istice u februaru i Sarajevo je dobilo 500 000 eura obestecenjasloboda je napisao/la:Zna li iko kad je said tacno raskinuo ugovor sa sarajevom prije nego je potpiso za dinamo ima li ko tacan info
BUDI ŽELJO !!!
Ademovic otisao -decko zelio da ima vecu minutazu,mjesto u prvih 11
hvala cao,Huseinbasic danas izgleda potpisuje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Ademovic otisao -decko zelio da ima vecu minutazu,mjesto u prvih 11hvala cao,Huseinbasic danas izgleda potpisuje
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, nedimmmm1337 i 28 gostiju.