FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tmtmtmtm
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tmtmtmtm » 13 jan 2013, 02:01

Sarajlijc@ je napisao/la:Nije vjerovatno cim ovaj napisa crnogorac. :mrgreen: Al eto dolazi nam Lakicevic mada on nije napadac, ne znam stvarno ko bi to mogao biti, mozda Adrovic hahahha :mrgreen:
Auuu adrovic bi bio ko kec iz rukava al njega buducnost neda.... vidjet cemo u narednim danima...to je isto rekla kazala al eto uglavnom treba da se sastanu kao i dogovore o tome vise sljedece sedmice :D mada bi ga ja volio na grbavici vidjeti mjesto adila al jbg...imamo mi ramice ....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 jan 2013, 02:07

tmtmtmtm je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nije vjerovatno cim ovaj napisa crnogorac. :mrgreen: Al eto dolazi nam Lakicevic mada on nije napadac, ne znam stvarno ko bi to mogao biti, mozda Adrovic hahahha :mrgreen:
Auuu adrovic bi bio ko kec iz rukava al njega buducnost neda.... vidjet cemo u narednim danima...to je isto rekla kazala al eto uglavnom treba da se sastanu kao i dogovore o tome vise sljedece sedmice :D mada bi ga ja volio na grbavici vidjeti mjesto adila al jbg...imamo mi ramice ....
Znam da ga ne daju hahaha :D Ne znam stvarno ko bi mogao biti na pamet mi padaju Susnjar, Korac, Vujovic i Scepanovic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 13 jan 2013, 02:08

Sigurno ovaj misli na onog napadaca iz Crne Gore sto je se povezivao sa Zeljom prosle sezone,ne znam kako se zove,al je bilo informacija na nasim portalima da je kao dogovorio taj momak prelazak u Zelju umjesto Lazara Popovica.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 13 jan 2013, 02:11

Lakicevic odlican bek. Jako dobar centarsut...nije jedan od onih staticnih bekova, nego je dosta pokretljiv i prema naprijed. Tip beka kakvog ja gotivim 8-)

Lijeva strana: Laki bek, Nemanja krilo...sasvim fino.

Idemo dalje.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 jan 2013, 02:17

Kakav Nemanja i krilo :lol: :lol:

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 13 jan 2013, 02:24

Novo ime u Bordo svlačionici je Nemanja Zlatković. Bivši igrač Žiline i Zemuna dolazi na Koševo iz Češke. U protekloj sezoni nosio je dres FC Tescoma Zlin. Dvadesettrogodišnji Beograđanin pojačati će konkurenciju na lijevom krilu.
Moze...sem ako se ne promjeni (pojaca) konkurencija na toj poziciji.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 jan 2013, 02:32

Znam i ja da moze i igrao je, ali nije to to.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jan 2013, 11:54

Lakija malo prenjelo :lol: decko jos nije nas igrac,a i kolko vidim da su sanse pola pola sad kad ce Celik umjesao jel je i njima interesantan cak sta vise blizi je njima

dovodjenje ljevaka bi vjerovatno bila neka zamjena za Belog,Jovic je cudan lik koji igracima cesto mjenja pozicije tako da mene nista nebi cudilo da se dovedu jos tri beka a ne jedan realno :) inace Laki nije los ofanzivno ima dobar centarsut i vjerovatno bi mogli i on i Zlatkovic igrati zajedno jel bi pokrivali jedan drugog,nesto slicno kad je bilo kad je Beli igrao,jedan kad izleti naprijed drugi ostane i obrnuto,ja iskreno bi volio vidjeti neko normalno krilo,a ako ce ovaj doci nek se bori za to mjesto beka bez nekih improvizacija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 13 jan 2013, 12:46

slika

Svi u Zenicu. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Magican
Kontakt:

Post Postao/la Magican » 13 jan 2013, 16:51

Za tog Lakicevica ako moze izvor da vidim malo? hvala..

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 13 jan 2013, 16:53

Magican je napisao/la:Za tog Lakicevica ako moze izvor da vidim malo? hvala..
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika=Sp ... e%E2%80%9C" onclick="window.open(this.href);return false;

Ni­sam mo­gao pot­pi­sa­ti ugo­vor do ovo­ga pre­la­znog ro­ka. Znao sam tre­ne­ra u Kel­nu, sa ko­jim sam ra­dio dok sam igrao za mla­đe ka­te­go­ri­je Ba­je­ra iz Le­ver­ku­ze­na. U me­đu­vre­me­nu je moj me­na­džer Edo Kur­ta­gić sve do­go­vo­rio sa Sa­ra­je­vom. Sad sam ov­dje i za ne­ko­li­ko da­na pu­tu­jem za BiH. Oče­ku­jem da se fi­ni­ši­ra do­go­vor i da ja ovog pro­lje­ća za­i­gram. Sa­ra­je­vo se, ina­če, na­la­zi na dru­gom mje­stu sa dva bo­da iza mje­snog ri­va­la Že­lje­zni­ča­ra. Ima­ju am­bi­ci­je da osvo­je pr­vo mje­sto, ta­ko da su se nji­ho­ve po­klo­pi­le sa mo­jim am­bi­ci­ja­ma. Že­lja mi je da još vi­še na­pre­du­jem. Sma­tram da ću se na­kon do­brih pri­pre­ma na­met­nu­ti tre­ne­ru Dra­ga­nu Jo­vi­ću i iz­bo­ri­ti se za mje­sto stan­dard­nog pr­vo­tim­ca – is­ta­kao je La­ki­će­vić, do­da­ju­ći da oče­ku­je da do­brim igra­ma na­tje­ra i se­lek­to­ra Bran­ka Br­no­vi­ća da ga po­zo­ve u se­lek­ci­ju Cr­ne Go­re.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 jan 2013, 17:37

kupus army je napisao/la:Sigurno ovaj misli na onog napadaca iz Crne Gore sto je se povezivao sa Zeljom prosle sezone,ne znam kako se zove,al je bilo informacija na nasim portalima da je kao dogovorio taj momak prelazak u Zelju umjesto Lazara Popovica.
Ivan Bošković je bio u pitanju.

Ja mislim da je to onaj "novinar" Borovina napisao. :lol:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 jan 2013, 17:55

Spominje se da bi i Maletic mogao kod nas :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 13 jan 2013, 18:05

Evolution87 je napisao/la:Spominje se da bi i Maletic mogao kod nas :mrgreen:
Maletic da dode u Sarajevo pored Borca :roll:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 jan 2013, 18:16

Nah1d je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:Dobar je husejnbasic al ga zeza trocadero (jedna diskoteka u srebreniku) tu su on i damir tusunovic najvece zvijezde petkom. Kad bi se doveo ured i da krene sportskim zivotom zivit bio bi dobro pojacanje :D
Daleko je on od dobrog..jedino što ima dobro je menadzer..mora se bit stvarno dobro sposoban da se uvali igrač takve kvalitete ekipi koja se bori za prvaka lige..
Ma nije los igrac nemoj pricat dzaba,glumi al nije sad da ne zna loptu stnut kako ga ti predstavljas :D
Ne predstavjam ga ja da on nezna šutnut loptu..nije on loš igrač za federalne lige..momak je ovu polusezonu najviše smrdio u ekipi Gradine koja je daleko najlošija ekipa lige..a sad da pojačava ekipu koja se bori za prvaka...al ovo je Bosna tako da ništa netreba čudit..u svakoj životnoj sveri štela radi pa tako i u fudbalu..
OFK Gradina Srebrenik

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 jan 2013, 18:19

Brcko87 je napisao/la: Ne predstavjam ga ja da on nezna šutnut loptu..nije on loš igrač za federalne lige..momak je ovu polusezonu najviše smrdio u ekipi Gradine koja je daleko najlošija ekipa lige..a sad da pojačava ekipu koja se bori za prvaka...al ovo je Bosna tako da ništa netreba čudit..u svakoj životnoj sveri štela radi pa tako i u fudbalu..
I ja koliko sam gledao Gradinu, on je bio medju slabijim igracima.
Cini mi se protiv Celika se dobro obrukao. :mrgreen:

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 13 jan 2013, 18:22

Zna li iko kad je said tacno raskinuo ugovor sa sarajevom prije nego je potpiso za dinamo ima li ko tacan info

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 jan 2013, 14:32

sloboda je napisao/la:Zna li iko kad je said tacno raskinuo ugovor sa sarajevom prije nego je potpiso za dinamo ima li ko tacan info
Nije ni raskinuo.. Ugovor mu istice u februaru i Sarajevo je dobilo 500 000 eura obestecenja :mrgreen: ..
BUDI ŽELJO !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jan 2013, 14:34

Ademovic otisao -decko zelio da ima vecu minutazu,mjesto u prvih 11 :roll: hvala cao,Huseinbasic danas izgleda potpisuje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 14 jan 2013, 14:37

miky_hz je napisao/la:Ademovic otisao -decko zelio da ima vecu minutazu,mjesto u prvih 11 :roll: hvala cao,Huseinbasic danas izgleda potpisuje
:lol: :lol: :lol: :lol: E svasta... Pa nek bude sretan sto je ikako bio i na klupi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, PapakIzSa i 40 gostiju.