ciza je napisao/la:evo jedne usporedbe poslovanja nasih klubova koji su u vrhu,i osvrt na ovu prodaju husjenovica,otisao je u dinamo,kako pise za 50 000 eura,koliko se vidi navijaci sarajeva su zadovoljni sto je otisao u klub koji ima neke ambicije,uprava koliko toliko,(igrac koji sigurno vrijedi vise al eto)
siorki je prodao barisica u hajduk prosle godine za 200 000 eura(koji nije opravdao ni jednog eura)e sad ljudi oko sarajeva imaju nekakvu satisfakciju sto ce husjenovic napredovat i otici kako ocekuju za neke milionske cifre i napunit tudju kasu,od kojih sarajevo nema nista,u sirokom im je svejedno sto barisic nije uspio i otpisan je kao igrac,i kad se podvuce crta vidi se razlika u ozbiljnosti klubova i poslovanja,i ja nemam nista ni sa sirokim i sa sarajevom i ovo ne nepristrasan komentar
dakle jedino siroki i zeljo drze do neke ozbiljnosti u radu ovo ostalo divlji zapad
Said, postao je ljubimac navijača Sarajeva koji su ga smatrali za najboljeg igrača njihovog kluba još od legendarnog Safeta Sušića,sto je najgore ovo je istina,kad nisi u 25 godina imao igraca koji i ole nesto zna,sve je jasno na kakvim je granama sarajevo pa i ostali u ligi
Ti hoces da kazes da je Zeljo kroz svoju historiju imao kvalitetnije igrace od Sarajeva, ili jos gore da Sarajevo 25 godina nije imao igraca koji niste iole zna?
Uzmi igrace od rata na ovamo i vidjeces kroz koji klub u BiH je proslo najvise kvalitetnih igraca.Od Skore,Obuce,Zeke,Vuleta,Saida pa nadalje a to ne umanjuje Saidov kvalitet, vec nasuprot.Slicno je bilo i prije rata o cemu svjedoce i razni podaci .
Ako je Said najbolji igrac u Sarajevu od Sušica onda je u nasoj ligi od rata najbolji ikad (sto i jeste) a u Zelji bi bio najbolji svih vremena
A vec sam pisao milion puta za Saida, nema te uprave u BiH koja bi njega sacuvala na 3-4 godine i od njega napravila tzv zlatnu koku, prije svega jer bi svak normalan na pocetku potpisao kraci ugovor s obzirom na njegovu kilazu, jer nema tog covjeka koji je mogo znat da ce Said prekucat ligu zmireci.A akd bi se to desilo on ga ne bi zelio produzit...
Jos kad skontas da je on seljacic, zeljan para,uspjeha, bez pameti covjek,psihicki labilan, samo da mu je sto prije vani, vidis da smo jos i dobro prosli sa 100.000.
Sto se Sesara tice, slazem se da smo uzeli malo i da smo trebali bar 300.000 eura ali mi nismo bas u poziciji da se cjenkamo jer nam novac hitno treba za neke stvar, za razliku od vas.
I osimu je ja mislim sad krivo sto ga nije doveo, pa makar tako debelog na godinu dana.
@buu
hoces reci da Sarajevo sutra ne bi potpisalo ligu od 12 klubova?Mi se i najvise zalazemo za to ja mislim
To sto vi ne pustate Adilovica je zato sto imate Osima(i jednog i drugog) koji ce dati pare ako zafali, imate pare od Dzeke (koje nisu male uopste)...Nemate ljude koji su vas krali zadnjih 15 godina, jer malo kome ste i bili zanimljivi izmedju dva perioda Osima.