Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

LenBias
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la LenBias » 17 jan 2013, 16:11

Sportfanatik je napisao/la:
L-Train je napisao/la:i da ne zaboravimo sretan 31 rodjendan Dwyaneu Wadeu !

slika
Poklon za rođendan je pobjeda u Staplesu
veceras wade over, dusa i srce miami heata :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 17 jan 2013, 17:38

Jbt, Wadeu vec 31. leti vrijeme, ko da je juce stigao u ligu.

[youtube][/youtube]
Genius, outrageous, the best ever! RF!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 jan 2013, 18:46

i ja sam to isto pomislio :)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 jan 2013, 07:14

King objasnio neke stvari 8-) vrlo bitna pobjeda za nas :)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 jan 2013, 07:17

razbijanje umisljenih lakersa u gostima, tako treba, sampionska igra, ne zalim sto sam presjedio citavu noc :mrgreen: james i wade odlicni, titula ove godine ne bi trebala doci u pitanje :)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 18 jan 2013, 08:09

Vrhunska predstava Jamesa i Wadea, ovo je bila velicanstvena njihova igra
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 jan 2013, 08:19

Sportfanatik je napisao/la:Vrhunska predstava Jamesa i Wadea, ovo je bila velicanstvena njihova igra
Mora da se salis :lol:

mislim vrhunski su odigrali u odbrani a u napadu su imali autoput bez odbrane a skoro su sve fulali iz vana , da je Howard dao slobodna i da se igrala odbrana u nasem reketu , ovo bi bila pobjeda min 15 razlike ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 jan 2013, 08:52

Kobe Bryant je napisao/la:
Sportfanatik je napisao/la:Vrhunska predstava Jamesa i Wadea, ovo je bila velicanstvena njihova igra
Mora da se salis :lol:

mislim vrhunski su odigrali u odbrani a u napadu su imali autoput bez odbrane a skoro su sve fulali iz vana , da je Howard dao slobodna i da se igrala odbrana u nasem reketu , ovo bi bila pobjeda min 15 razlike ;)
da je, da je, da je, da je, da je ali nema veze, imas se pravo ljutiti kada ste razbijeni kod kuce :)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jan 2013, 09:10

potpis.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jan 2013, 13:30

LenBias je napisao/la:razbijanje umisljenih lakersa u gostima, tako treba, sampionska igra, ne zalim sto sam presjedio citavu noc :mrgreen: james i wade odlicni, titula ove godine ne bi trebala doci u pitanje :)
Moras li ovo spomenut nakon svake utakmice Heata, pobjedili ili izgubili?
Nekako kad citam tvoje postove zamisljam ko da ih James bas ono pise. A iskreno se nadam da James isto tako misli da je titula ove sezone sigurna, jer kad je on siguran inace gubi. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 jan 2013, 13:46

LenBias je napisao/la:kada ste razbijeni kod kuce :)
90 90 na 2 minute i ti onda to zoves razbijanje.. sta je onda ono sto im je oklahoma uradila :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 jan 2013, 13:51

bihfan, moram druze, prosle sezone sam to isto govorio i svi se smijali a uzeli su lagano titulu, lakse nego sto je iko mislio da ce, ukljucujuci i mene, ove sezone nista manje ne ocekujem jer ekipa je samo jaca, u doigravanju ce se viditi sta znaci dolazak allena, u jamesa ne sumnjam, on tu moze imati 1, maksimalno 2 slabije utakmice, wade ce dici igru na visi nivo drasticno, bosh u doigravanju svaki put ima nekoliko odlicnih utakmica, nadam se (al ovo cisto sumnjam da ce se desiti) da i rashard konacno pokaze kakav je igrac bio, haslem da se barem malo ugleda na prosle sezone, tu je nekoliko jos igraca koji ako imaju noc svoju (svi znamo da ce ih sigurno imati) mogu samo sutem za tri poena dobiti svakog, u doigravanju miami igra odbranu kakvu ne moze ni jedna druga ekipa igrati, toga su svi svjesni, james je skinuo teret koji je imao i prosle godine uzeo prsten, vjerovati je da ce sada dosta lakse igrati i bez manjeg pritiska, zamisli jos na to sve da pat riley nekako uspije odena dovesti i da ovaj krene davati znakove zivota i dobre partije, sve su to razlozi zbog kojih imam apsolutno pravo da vjerujem kako miami heat moze i treba da odbrani titulu prvaka, da li ce to uraditi pred nama je da vidimo, jedno je sigurno, dosta su blize tome da to urade nego ne urade :)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jan 2013, 14:16

Nesto se ne sjecam da si govorio prosle sezone u ovo vrijeme da ce osvojiti titulu. Ja sam takodje rekao da ce Heat osvojiti kada se Rose povrijedio, jer jedino su Bullsi mogli izbaciti Heat ali povreda je ucinila svoje. Trenutno ti niko nije siguran u titulu, vjeruj, jedna povreda i sve ode u pm. Odkud znas da se npr Wade nece polomiti do playoffa?
Vidjeces da je mnogo teze odbraniti titulu, a ove godine istok je mnogo mnogo jaci.

I ne slazem se jedino ovo za odbranu, po meni Indiana i Chicago igraju mnogo jacu odbranu od Heata, uostalom vidjecemo na proljece. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 18 jan 2013, 14:41

BIHfan je napisao/la:Nesto se ne sjecam da si govorio prosle sezone u ovo vrijeme da ce osvojiti titulu. Ja sam takodje rekao da ce Heat osvojiti kada se Rose povrijedio, jer jedino su Bullsi mogli izbaciti Heat ali povreda je ucinila svoje. Trenutno ti niko nije siguran u titulu, vjeruj, jedna povreda i sve ode u pm. Odkud znas da se npr Wade nece polomiti do playoffa?
Vidjeces da je mnogo teze odbraniti titulu, a ove godine istok je mnogo mnogo jaci.

I ne slazem se jedino ovo za odbranu, po meni Indiana i Chicago igraju mnogo jacu odbranu od Heata, uostalom vidjecemo na proljece. ;)
Apsurd je reci da neko igra bolju odbranu od heata u plejoffu osim ako govoris za regularni dio. Tu uredu nema toliko zelje i truda ali u plejoffu nema ekipe ni blizu sto se odbrane tice.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jan 2013, 14:53

Joj neda mi se sad raspravljat al eto reci da Heat igra bolju odbranu od Bullsa (PO nebitno), bas mi je to ironicno. :mrgreen:
FK DELFIN NEUM

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 jan 2013, 15:52

BIHfan je napisao/la:jedino su Bullsi mogli izbaciti Heat
hmm... ne.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jan 2013, 19:40

azTer je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:jedino su Bullsi mogli izbaciti Heat
hmm... ne.
Itekako,da!Imaju sve potrebno,ako se racuna i Rose tu! ;)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 19 jan 2013, 21:18

Jedino Heat mogu izbaciti Kelti, njih me je jedino strah u PO
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jan 2013, 22:33

Vidis da sam pisao ovo za proslu sezonu, da su proslosezonski Bullsi mogli izbaciti Heat da su ostali zdravi, a ni ovi danasnji Bullsi sa zdravim Roseom nisu nista losiji.
FK DELFIN NEUM

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 jan 2013, 23:00

Sportfanatik je napisao/la:Jedino Heat mogu izbaciti Kelti, njih me je jedino strah u PO
+1,oni uvijek izvuku svoj maximum u play offu,nikako ih ne volim :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.