veceras wade over, dusa i srce miami heataSportfanatik je napisao/la:Poklon za rođendan je pobjeda u StaplesuL-Train je napisao/la:i da ne zaboravimo sretan 31 rodjendan Dwyaneu Wadeu !
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jbt, Wadeu vec 31. leti vrijeme, ko da je juce stigao u ligu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Genius, outrageous, the best ever! RF!
King objasnio neke stvari
vrlo bitna pobjeda za nas 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
razbijanje umisljenih lakersa u gostima, tako treba, sampionska igra, ne zalim sto sam presjedio citavu noc
james i wade odlicni, titula ove godine ne bi trebala doci u pitanje 
- Sportfanatik
- Kontakt:
Vrhunska predstava Jamesa i Wadea, ovo je bila velicanstvena njihova igra
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mora da se salisSportfanatik je napisao/la:Vrhunska predstava Jamesa i Wadea, ovo je bila velicanstvena njihova igra
mislim vrhunski su odigrali u odbrani a u napadu su imali autoput bez odbrane a skoro su sve fulali iz vana , da je Howard dao slobodna i da se igrala odbrana u nasem reketu , ovo bi bila pobjeda min 15 razlike
da je, da je, da je, da je, da je ali nema veze, imas se pravo ljutiti kada ste razbijeni kod kuceKobe Bryant je napisao/la:Mora da se salisSportfanatik je napisao/la:Vrhunska predstava Jamesa i Wadea, ovo je bila velicanstvena njihova igra![]()
mislim vrhunski su odigrali u odbrani a u napadu su imali autoput bez odbrane a skoro su sve fulali iz vana , da je Howard dao slobodna i da se igrala odbrana u nasem reketu , ovo bi bila pobjeda min 15 razlike
potpis.Sportfanatik je napisao/la:Vrhunska predstava Jamesa i Wadea, ovo je bila velicanstvena njihova igra
Moras li ovo spomenut nakon svake utakmice Heata, pobjedili ili izgubili?LenBias je napisao/la:razbijanje umisljenih lakersa u gostima, tako treba, sampionska igra, ne zalim sto sam presjedio citavu nocjames i wade odlicni, titula ove godine ne bi trebala doci u pitanje
Nekako kad citam tvoje postove zamisljam ko da ih James bas ono pise. A iskreno se nadam da James isto tako misli da je titula ove sezone sigurna, jer kad je on siguran inace gubi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
90 90 na 2 minute i ti onda to zoves razbijanje.. sta je onda ono sto im je oklahoma uradilaLenBias je napisao/la:kada ste razbijeni kod kuce
ser del barça es el millor que hi ha !
bihfan, moram druze, prosle sezone sam to isto govorio i svi se smijali a uzeli su lagano titulu, lakse nego sto je iko mislio da ce, ukljucujuci i mene, ove sezone nista manje ne ocekujem jer ekipa je samo jaca, u doigravanju ce se viditi sta znaci dolazak allena, u jamesa ne sumnjam, on tu moze imati 1, maksimalno 2 slabije utakmice, wade ce dici igru na visi nivo drasticno, bosh u doigravanju svaki put ima nekoliko odlicnih utakmica, nadam se (al ovo cisto sumnjam da ce se desiti) da i rashard konacno pokaze kakav je igrac bio, haslem da se barem malo ugleda na prosle sezone, tu je nekoliko jos igraca koji ako imaju noc svoju (svi znamo da ce ih sigurno imati) mogu samo sutem za tri poena dobiti svakog, u doigravanju miami igra odbranu kakvu ne moze ni jedna druga ekipa igrati, toga su svi svjesni, james je skinuo teret koji je imao i prosle godine uzeo prsten, vjerovati je da ce sada dosta lakse igrati i bez manjeg pritiska, zamisli jos na to sve da pat riley nekako uspije odena dovesti i da ovaj krene davati znakove zivota i dobre partije, sve su to razlozi zbog kojih imam apsolutno pravo da vjerujem kako miami heat moze i treba da odbrani titulu prvaka, da li ce to uraditi pred nama je da vidimo, jedno je sigurno, dosta su blize tome da to urade nego ne urade 
Nesto se ne sjecam da si govorio prosle sezone u ovo vrijeme da ce osvojiti titulu. Ja sam takodje rekao da ce Heat osvojiti kada se Rose povrijedio, jer jedino su Bullsi mogli izbaciti Heat ali povreda je ucinila svoje. Trenutno ti niko nije siguran u titulu, vjeruj, jedna povreda i sve ode u pm. Odkud znas da se npr Wade nece polomiti do playoffa?
Vidjeces da je mnogo teze odbraniti titulu, a ove godine istok je mnogo mnogo jaci.
I ne slazem se jedino ovo za odbranu, po meni Indiana i Chicago igraju mnogo jacu odbranu od Heata, uostalom vidjecemo na proljece.
Vidjeces da je mnogo teze odbraniti titulu, a ove godine istok je mnogo mnogo jaci.
I ne slazem se jedino ovo za odbranu, po meni Indiana i Chicago igraju mnogo jacu odbranu od Heata, uostalom vidjecemo na proljece.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
Apsurd je reci da neko igra bolju odbranu od heata u plejoffu osim ako govoris za regularni dio. Tu uredu nema toliko zelje i truda ali u plejoffu nema ekipe ni blizu sto se odbrane tice.BIHfan je napisao/la:Nesto se ne sjecam da si govorio prosle sezone u ovo vrijeme da ce osvojiti titulu. Ja sam takodje rekao da ce Heat osvojiti kada se Rose povrijedio, jer jedino su Bullsi mogli izbaciti Heat ali povreda je ucinila svoje. Trenutno ti niko nije siguran u titulu, vjeruj, jedna povreda i sve ode u pm. Odkud znas da se npr Wade nece polomiti do playoffa?
Joj neda mi se sad raspravljat al eto reci da Heat igra bolju odbranu od Bullsa (PO nebitno), bas mi je to ironicno. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
hmm... ne.BIHfan je napisao/la:jedino su Bullsi mogli izbaciti Heat
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Itekako,da!Imaju sve potrebno,ako se racuna i Rose tu!azTer je napisao/la:hmm... ne.BIHfan je napisao/la:jedino su Bullsi mogli izbaciti Heat
- Sportfanatik
- Kontakt:
Jedino Heat mogu izbaciti Kelti, njih me je jedino strah u PO
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Vidis da sam pisao ovo za proslu sezonu, da su proslosezonski Bullsi mogli izbaciti Heat da su ostali zdravi, a ni ovi danasnji Bullsi sa zdravim Roseom nisu nista losiji.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
+1,oni uvijek izvuku svoj maximum u play offu,nikako ih ne volimSportfanatik je napisao/la:Jedino Heat mogu izbaciti Kelti, njih me je jedino strah u PO
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.