Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 02 nov 2009, 21:43

[youtube][/youtube]

Godine su prošle pune bruka
Gubili smo gdje god da odemo
A sad druge od nas hvata muka
Ćiro – Beže, tobom se kunemo

Godine su prošle pune mraka
A onda se svjetlost ukazala
Bosno moja da vidiš meraka
Ide Ćiro preko Portugala

Nek smo jednom i mi favoriti
Da se na Mundijal probijemo
Nećeš nam se Afriko sakriti
Hej Mandela – mi se primičemo!

:D

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 02 nov 2009, 21:59

Glasajte za najbolji gol kvalifikacija za SP 2010! Glasajte za Salihovica! 8-)

http://www.facebook.com/pages/Videospor ... 8348883284 ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 nov 2009, 22:02

Unica_Liverpool_ je napisao/la:[youtube][/youtube]

Godine su prošle pune bruka
Gubili smo gdje god da odemo
A sad druge od nas hvata muka
Ćiro – Beže, tobom se kunemo

Godine su prošle pune mraka
A onda se svjetlost ukazala
Bosno moja da vidiš meraka
Ide Ćiro preko Portugala

Nek smo jednom i mi favoriti
Da se na Mundijal probijemo
Nećeš nam se Afriko sakriti
Hej Mandela – mi se primičemo!

:D
FUUUJJJJJ!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 02 nov 2009, 22:02

Tarik14 je napisao/la:
KODRO je napisao/la:poznam momka iz Modriće koi je bio u zenici i belgiji a ide sada za portugal gledati našu i naravno njegovu repku živi u frankfurtu i kapa dole a ima dosta normalnoga svijeta koi gledaju te tekme
Dali je on Bosanski Srbin? :? Ako jeste onda zaista kapa dole!
jest

MUSA
Kontakt:

Post Postao/la MUSA » 02 nov 2009, 22:31

JA MISLIM DA CE I BOSANSKI KATOLICI A POGOTOVU BOSANSKI ORTODOKSI NAVIJATI ZA BIH
JER BIH JE I NJIHOVA DOMOVINA ,SVETINJA ,MAJKA KAO I NASA.
ONI TO NECE DA PRIZNAJU ALI VIDI BRATE SRBIJA IH NE J... NITI 5% I ONI IH ZOVU BOSANCIMA.
POLITICARIMA PONEKADA IZLETI ONI SU NASI SRBI ALI ,SAMO STO IM OKRENU LEDJA VELE KO VAS J..
IMAMO MI SVOIH PROBLEMA.
MI SMO JEDAN NAROD PASALO NAM ILI NE I VRIJEME JE DA SE PONASAMO SVI KAO BOSANCI I HERCEGOVCI
INACE SVE ODE U P.M. A TO NE IDE NIKOME U KORIST !
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 02 nov 2009, 22:35

neki se smatraju intektualcima kada napišu nešto velikim slovima

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2009, 23:03

Ti to glasnogovornik postao sta ce ljudi da rade :roll:
Kratko i jasno ko je dobronamjeran bujrum a ko zlonamjeran sikter.
Toliko o onima u manjem vazda entitetu. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 nov 2009, 23:21

Bijeljinac je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ti to glasnogovornik postao sta ce ljudi da rade :roll:
Pa ja care zivim u Republici Srpskoj, a ti mozes doci slobodno provjeriti i uvijek si dobrodosao. I nece ti niko reci sikter (govorim u svoje ime i ljudi koje poznajem), bez obzira sto je taj entitet manji ;)
Ja ocekujem i nadam se dobrom fudbalu, posto uvijek imam afinitet prema ekipama koje nisu favorizovane, simpatisacu BiH, ali da nekog sikterisem ako bude navijao za kurtu i murtu, pa tako i za Portugal, Boze me sacuvaj, kad gledam fudbal, onda uzivam, nema mjesta ni za sta sto ce da mi poremeti ugodjaj.
I da BiH pobijedi. To si zaboravio. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 02 nov 2009, 23:21

hajde, nadati je se da bosna napravi povoljan rezultat u portugalu a to je da ne izgubi više od jednoga gola razlike, da mi ne propane ulaznica. jer tko će imati strpljenja gledati u zenici ako bude pusiona ne daj boze vise od dva gola u gostima

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 02 nov 2009, 23:24

Ma iznenaditi cemi mi njih odmah u lisabonu, a karte za zenicu ima da dostignu 500 km :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 nov 2009, 23:33

Pa ja care zivim u Republici Srpskoj, a ti mozes doci slobodno provjeriti i uvijek si dobrodosao. I nece ti niko reci sikter (govorim u svoje ime i ljudi koje poznajem), bez obzira sto je taj entitet manji ;)
Ja ocekujem i nadam se dobrom fudbalu, posto uvijek imam afinitet prema ekipama koje nisu favorizovane, simpatisacu BiH, ali da nekog sikterisem ako bude navijao za kurtu i murtu, pa tako i za Portugal, Boze me sacuvaj, kad gledam fudbal, onda uzivam, nema mjesta ni za sta sto ce da mi poremeti ugodjaj.
Lijepo pises, da li tako mislis, to je druga stvar. Uostalom, ko smo mi da presudjujemo ...ko, sta i kako?
Jedna stvar, ne licis mi na provokatora, na ulizicu... ne bih znao reci, ako si onakav kakav se predstavljas...onda bujrum.
Razbij nam monotomiju 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 02 nov 2009, 23:37

geronimo je napisao/la:
Lijepo pises, da li tako mislis, to je druga stvar. Uostalom, ko smo mi da presudjujemo ...ko, sta i kako?
Jedna stvar, ne licis mi na provokatora, na ulizicu... ne bih znao reci, ako si onakav kakav se predstavljas...onda bujrum.
Razbij nam monotomiju 8-)
Kad bi svi razmisljali kao on , gdje bi nam kraj bio...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

tama36
Kontakt:

Post Postao/la tama36 » 02 nov 2009, 23:58

teska tema, mislim da je najbitnije da momci dobro odigraju i da izadju kao pobjednici iz ovih utakmica, jer priznao to ko ili ne svi vole pobjednike.

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 03 nov 2009, 08:31

Ljudi sanjao sam sinoc ruzan san, jako sam se obradovao kada sam se probudio i vidio da od toga nema nista....
Sanjao sam da smo tijesno izgubili u Portugalu, jedan razlike,cini mi se bilo 1-0 za njih.. Nakon toga od subote uvece u BIH nastala totalna euforija. Atmosfera se pogrijala do usijanja. Nastao totalni socijalni nemir u drzavi. Svi nervozni, zamisljeni, iscekivanja su prevazisla sve granice. Pucali su brakovi i veze u tih par dana, bebama niko nije mijenjao pelene danima, djeca nisu isla u skolu, rudnici stali sa radom, zeljezara obustavila i ono malo pogona..Uvukla se nervoza u narod, sve poludilo i podivljalo...Polupano pola Centrotransovih poslovnica zbog nepravilne podijele karti za utakmicu u Zenici...Narod totalno ostao i bez ono malo pameti sto je imao....

Na Bilinom Polju u srijedu uvece doslovno sibicu nisi mogao da spustis na tribine..Pored sve te nervoze, guzva na ulazu, guranje, psovanje, pljuvanje..Cak se i novinari pogurali i potukli na parkingu ispred stadiona zbog nedostatka akreditacija..Neki celnici UEFE takodje nisu mogli uci na stadion zbog nedostatka karti...Narod se nalozio kao nikada do tada...Na Kamberovic Polju skupilo se skoro 20.000 ljudi koji su ostali bez karti..Bio prenos na velikom ekranu..Spojio se tada i prvi maj, i nova godina, i cimburijada, dan nezavisnosti, Bajram, Bozic, uskrs...Sve je bilo u tom danu..Pocinje utakmica, sudija se doslovno ne moze ni cuti kakva je bila atmosfera i navijanje..No na terenu horor. Nasi igraci kao ukopani, zaledile se noge..Mi navijamo, bodrimo, lupamo, skacemo, udaramo se glavama medjusobno, grizemo mreze..Sa obliznjih zgrada pale se baklje, gori sve oko stadiona..Cak su iz zeljezarskih dimnjaka pustili neke zuto-plave dimove kao podrsku reprezentaciji..No nista, ne pomaze, dzaba sve..Igracima se noge zaledile od straha..Portugalci kao da igraju pred praznim tribinama..Poceli da igraju svoju igru, bas kao i Spanija prije mjesec dana. Nista im ne mozemo..Zvizdimo im, galamimo, pljujemo ih..No nista ne pomaze...Igra se 7. minuta..C.Ronaldo uzima loptu na centru,neka polukontra, izbacuje Bajramovica, Rahimicu provlaci kroz noge, dolazi na 25 metara, Nadarevic izlijce na njega,uklizava na loptu, on loptu prebacuje preko njega, preskace Nadarevica i prilazi na sesnesterac ka juznoj tribii gdje je totalno covjek na covjeku..Spahic izlazi iz naseg sesnesterca i ide na sve ili nista, ide na faul i da ga zaustavi..Ronaldo gura loptu lijevo, Spahic se zalijece tamo da ga odnese, no ovaj loptu povlaci brzo desno, Spahic prolijece u prazno..Na tribinama muk...Vrijeme stalo..Sekunde, ma kakve sekunde, stotinke su duge kao godina...Ronaldo izlazi ispred Hasagica, sam, oci u oci, Keno zatvara ono sto se zatvoriti moze, izlazi na njega, no opet ostaje praznina na golu ko u bescarinskoj zoni..Ronaldo gleda i namjesta se u sekundi na suprotni ugao,vara Hasagica, baca ga u tu stranu a loptu gura u suprotnu..Lopta u mrezi i bosanski snovi padaju u vodu...(nastavljam dole u drugom postu)..

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 03 nov 2009, 08:44

Mi pjenimo...Tolika je nervoza i bijes da su svi u zraku..Niko vise ne stoji...Guramo se, vristimo, neki palcu, urlicu, pjena na usta izlazi, cirovi proradili ko kladionice...Podivljalo sve..Nije kraj....Ronaldo u inat marsira juznom trinibnom..Raja pocela da grize mrezu, kao bijesni psi svi reze na njega....Sve to traje nekoliko sekundi...Pokazuje on nesto, pravi neke grimase, provocira.....Tribina puka totalno, oni najblizi mu jebu i mamu i sestru, mreze se tresu, hoce sve da se provali....Ronaldo krece ka centru, no vidno isprovociran, okrece se juznoj tribini i pokazuje srednji prst....Na tribini ludilo....Iskacem iz mjesta kao iz katapulta, skacem na mrezu, penjem se na nju ko puma..Penjem se do vrha mreze a dole se odmah poredali specijalci i obezbjedjenje da me docekaju..No sa vrha mreze pravim odraz ko Sergej Bubka i preskacem i gol i peterac i docekam se tamo na penalu...Ronaldo je odmakao vec do centra..Bjezim policijii i obezbjedjenju i sprintam kao puma ka Ronaldu..Vidjevsi sta se sprema, zasprintao i on ka tunelu i svlacionici..No dzaba, toliki je bio bijes u meni da sam trcao kao na 100 metara na olimpijadi....Trci on ali trcim i ja i to duplo brze..Policiju sam ostavio iza sebe 30 metara...Stizem Ronalda na 20tak metara prije tunela. Vidjevsi da nece moci pobjeci i da je guzva na ulazu, okrece se on ka meni i tu smo, krece on na mene a ja u naletu.....Zamahnem odmah iz prve da ga stosem raspucam po faci, no on se izmice, ja fulam i pri tome mi se jos oklizne jer sam u patikama na klizavoj travi..Opali me on stosem u potiljak, pao sam na travu, no dizem se odmah i prilazim mu..Kod njega oci crvene od bijesa i straha i uzbudjenja...Stajem u gard, zamahnem ljevicom i trznem ga, on pokriva lice, stavlja blok, no onda da desnicom pucam direktno u vilicu..Ostaje na nogama, no zateturao je... Prilazim opet, trznem ga ovog puta desnom sakom, on stavlja blok no onda ga nogom slozim u ledja....Pada on na zemlju a ja se navalio na njega i uhvatim ga za vrat...Murija je vec dosla, specijalci i odmah palicama me udaraju..Prvo po butinama i ledjima, no vidjevsi da ga drzim za vrat pocinju i po glavi da udaraju..Osjecam tupe udarce, pada mi mrak na oci..Gubim svijest..Vise se nicega ne sjecam..Probudio sam se sav slomljen i nervozan....
Zadnja izmjena: NK_CELIK, dana/u 03 nov 2009, 09:29, ukupno mijenjano 1 put.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 nov 2009, 08:46

bh hrvat je napisao/la:neki se smatraju intektualcima kada napišu nešto velikim slovima
A neki moraju obnoviti pravopis i gramatiku iz osnovne skole. :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 03 nov 2009, 09:15

NK_CELIK je napisao/la:Mi pjenimo...Tolika je nervoza i bijes da su svi u zraku..Niko vise ne stoji...Guramo se, vristimo, neki palcu, urlicu, pjena na usta izlazi, cirovi proradili ko kladionice...Podivljalo sve..Nije kraj....Ronaldo u inat marsira juznom trinibnom..Raja pocela da grize mrezu, kao bijesni psi svi reze na njega....Sve to traje nekoliko sekundi...Pokazuje on nesto, pravi neke grimase, provocira.....Tribina puka totalno, oni najblizi mu jebu i mamu i sestru, mreze se tresu, hoce sve da se provali....Ronaldo krece ka centru, no vidno isprovociran, okrece se juznoj tribini i pokazuje srednji prst....Na tribini ludilo....Iskacem iz mjesta kao iz katapulta, skacem na mrezu, penjem se na nju ko puma..Penjem se do vrha mreze a dole se odmah poredali specijalci i obezbjedjenje da me docekaju..No sa vrha mreze pravim odraz ko Sergej Bubka i preskacem i gol i peterac i docekam se tamo na penalu...Ronaldo je odmakao vec do centra..Bjezim policijii i obezbjedjenju i sprintam kao puma ka Ronaldu..Vidjevsi sta se sprema, zasprintao i on ka tunelu i svlacionici..No dzaba, toliki je bio bijes u meni da sam trcao kao na 100 metara na olimpijadi....Trci on ali trcim i ja i to duplo brze..Policiju sam sotavio iza sebe 30 metara...Stizem Ronalda na 20tak metara prije tunela. Vidjevsi da nece moci pobjedi i da je guzva na ulazu, okrece se on ka meni i tu smo, krece on na mene a ja u naletu.....Zamahnem odmah iz prve da ga stosem raspucam po faci, no on se izmice, ja fulam i pri tome mi se jos oklizne jer sam u patikama na travi..Opali me on stosem u potiljak, pao sam na travu, no dizem se odmah i prilazim mu..Kod njega oci crvene od bijesa i straha i uzbudjenja...Stajem u gard, zamahnem ljevicom i trznem ga, on pokriva lice, stavlja blok, no onda da desnicom pucam direktno u vilicu..Ostaje na nogama, no zazeturao je... Prilazim opet, trznem ga ovog puta desnom sakom, on stavlja bo\lok no onda ga nogom slozim u ledja....Pada on na zemlju a ja se navalio na njega i uhvatim ga za vrat...Murija je vec dosla, specijalci i odmah palicama me udaraju..Prvo po butinama i ledjima, no vidjevsi da ga drzim za vrac pocinju i po glavi da udaraju..Osjecam tupe udare, pada mi mrak na oci..Gubim svijest..Vise se nicega ne sjecam..Probudio sam se sav slomljen i nervozan....
Ti nisi normalan otiđi na temu virtualni sport i tamo piši svoje nebuloze

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 03 nov 2009, 09:51

@nkčelik nisi se trebao ni buditi!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

omar33
Kontakt:

Post Postao/la omar33 » 03 nov 2009, 09:54

Probajmo svi zajedno pjevati u portugalu

http://www.mixpod.com/standalone.php?id=33894479

Naprijed Bosno ljubavi moja!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 nov 2009, 11:22

Po najnovijim vijestima ce Ciro zvati jos jednog stopera, mozda Ninoslava Milenkovica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.