Fudbal pratim, ti o tome ne brini, tek imam 21 godinu, ali mislim da dosta toga znam sta se desavalo u zadnjih 5,6 godina, ali prije toga sta je bilo se trudim da saznam..irfan41 je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Mislio sam da je to izjavio nakon druge tekme (izvini sto ne pratim dovoljno Vas klub), ali i nakon prve je komotno mogao, ipak 1:1 je odlican rezultat..
Na stadionu "Asim Ferhatovic Hase" je ocigledna razlika u navijanju (prvenstveno mislim na glasnocu navijanja, pa tek onda transparente, gdje smo otprilike podjednaki)..
A na Grbavici se uvijek hvalite da ste bili glasniji od nas, ali vam odjekivanje od vasih glasova udara u glavu..
ma ko se hvali da vas na grbavici razvalimo, pa isli smo i mi u skolu, znamo da je lakse ispod krova biti, i to niko ne porice. ma nije da ti nepratis FKS nego ti slabo pratis fudbal uopste, jer kada sam ja bio dijete malo i kada je zeljo igrao u evropi ja sam ga pratio.
pa nama se ljudi sa strane dive kako se glasno cujemo obzirom da nas bude 4hiljdae na stadionu koji prima 36hiljda i koji je katastrofalno uradjen kada je u pitanju akustika, pa ljudi iz velesica breke nam govore da se do gore cuje.

A hvalite se, nego sta, ubjedjujete nas da ste nam ravni..

ALI NISTE TRENUTNO NI BLIZU TOGA..
P.S. Ne mislim o vama nista lose. Sretno protiv Sirokog..

Pozz