FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 nov 2009, 23:53

irfan41 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Mislio sam da je to izjavio nakon druge tekme (izvini sto ne pratim dovoljno Vas klub), ali i nakon prve je komotno mogao, ipak 1:1 je odlican rezultat.. :)
Na stadionu "Asim Ferhatovic Hase" je ocigledna razlika u navijanju (prvenstveno mislim na glasnocu navijanja, pa tek onda transparente, gdje smo otprilike podjednaki)..
A na Grbavici se uvijek hvalite da ste bili glasniji od nas, ali vam odjekivanje od vasih glasova udara u glavu.. ;)
8-)

ma ko se hvali da vas na grbavici razvalimo, pa isli smo i mi u skolu, znamo da je lakse ispod krova biti, i to niko ne porice. ma nije da ti nepratis FKS nego ti slabo pratis fudbal uopste, jer kada sam ja bio dijete malo i kada je zeljo igrao u evropi ja sam ga pratio.

pa nama se ljudi sa strane dive kako se glasno cujemo obzirom da nas bude 4hiljdae na stadionu koji prima 36hiljda i koji je katastrofalno uradjen kada je u pitanju akustika, pa ljudi iz velesica breke nam govore da se do gore cuje.
Fudbal pratim, ti o tome ne brini, tek imam 21 godinu, ali mislim da dosta toga znam sta se desavalo u zadnjih 5,6 godina, ali prije toga sta je bilo se trudim da saznam.. ;)
A hvalite se, nego sta, ubjedjujete nas da ste nam ravni.. :)
ALI NISTE TRENUTNO NI BLIZU TOGA..
P.S. Ne mislim o vama nista lose. Sretno protiv Sirokog.. ;)
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 02 nov 2009, 23:57

Baja_Zvjerka je napisao/la:Mislio sam da je to izjavio nakon druge tekme (izvini sto ne pratim dovoljno Vas klub), ali i nakon prve je komotno mogao, ipak 1:1 je odlican rezultat.. :)
Na stadionu "Asim Ferhatovic Hase" je ocigledna razlika u navijanju (prvenstveno mislim na glasnocu navijanja, pa tek onda transparente, gdje smo otprilike podjednaki)..
A na Grbavici se uvijek hvalite da ste bili glasniji od nas, ali vam odjekivanje od vasih glasova udara u glavu.. ;)
8-)
Ma mi vas deremo u navijanju i na kosevu i na grbavici,fakat morate jos mnogo da ucite da bi nam bili makar do koljena,dovoljan dokaz o vam su vase vodje,klosari zivi,nemaju ni osnovnu zavrsenu... :oops: A tebi bi puno bolje bilo da malo pratis rudar,a ne selju... :lol:

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 02 nov 2009, 23:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
8-)

ma ko se hvali da vas na grbavici razvalimo, pa isli smo i mi u skolu, znamo da je lakse ispod krova biti, i to niko ne porice. ma nije da ti nepratis FKS nego ti slabo pratis fudbal uopste, jer kada sam ja bio dijete malo i kada je zeljo igrao u evropi ja sam ga pratio.

pa nama se ljudi sa strane dive kako se glasno cujemo obzirom da nas bude 4hiljdae na stadionu koji prima 36hiljda i koji je katastrofalno uradjen kada je u pitanju akustika, pa ljudi iz velesica breke nam govore da se do gore cuje.
Fudbal pratim, ti o tome ne brini, tek imam 21 godinu, ali mislim da dosta toga znam sta se desavalo u zadnjih 5,6 godina, ali prije toga sta je bilo se trudim da saznam.. ;)
Pozz
sta ima u Kaknju jos?
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 nov 2009, 00:02

Na tvoje pitanje, odgovor je: "Zivim u Sarajevu vec 7 godina, rodjen sam u Kaknju i Rudar volim i pratim, ali Zeljo je klub za koji cijeli zivot navijam jer dok sam i u Kaknju zivio, Zeljo mi se cinio kao veci klub, i kao klub koji ima "dusu".. A u Kaknju sve po starom.. ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 03 nov 2009, 00:04

Baja_Zvjerka je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
8-)

Pozz
cuj zna sta se desavalo u zadnjih 5-6 godina, pa vise moje drugarice znaju, pa po temo ti se haman i nesjecas zeljinih slavnih dana, za tebe je razvaljivanje izgubiti 3-2 od kluba koji ima 30 miliona budzet.

HZ predstavljaju ono stp su uvjek i predstavljale i uvjek ce predstavljati, ali posto pratis zadnjih eto uzet cemo 10tak godina nogomet nebih se kladio da znas sta to HZ predstavljaju, a isto tako TM ce uvejk biti TM, to je jednostavno sarajevska furka. i nevolim sto je doslo vrijeme kada se nemoze smisliti normalno podjebavanje i kulturno.

npr. kao onaj pokusaj jeli sjever gdje je nekad bio, a jos bolji odg GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS. to je pravi duh derbija, a ne je*emo vam mater, neznate navijati, ne cujete se, imate krov, pa to je na nivou obdanista

ZIVIO GRADSKI DERBI, I SARAJEVSKA FURKA
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 03 nov 2009, 00:06

Baja_Zvjerka je napisao/la:Na tvoje pitanje, odgovor je: "Zivim u Sarajevu vec 7 godina, rodjen sam u Kaknju i Rudar volim i pratim, ali Zeljo je klub za koji cijeli zivot navijam jer dok sam i u Kaknju zivio, Zeljo mi se cinio kao veci klub, i kao klub koji ima "dusu".. A u Kaknju sve po starom.. ;)

A JA SE CUDIM KAKO MOMAK NEZNA STA JE SVRHA DERBIJA I STA JE SARAJEVSKA FURKA, MA MOMAK SAD MI JE SVE JASNO :D :D :D
ja navij'o sam za vas!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 03 nov 2009, 00:09

irfan41 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Na tvoje pitanje, odgovor je: "Zivim u Sarajevu vec 7 godina, rodjen sam u Kaknju i Rudar volim i pratim, ali Zeljo je klub za koji cijeli zivot navijam jer dok sam i u Kaknju zivio, Zeljo mi se cinio kao veci klub, i kao klub koji ima "dusu".. A u Kaknju sve po starom.. ;)

A JA SE CUDIM KAKO MOMAK NEZNA STA JE SVRHA DERBIJA I STA JE SARAJEVSKA FURKA, MA MOMAK SAD MI JE SVE JASNO :D :D :D
:D :D :D :D

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 nov 2009, 00:10

"Ne cujete se" nije los komentar.. ;)
Samo odgovor na vase "bolje navijanje"..
Odoh sa teme, izbrisite moje postove ako sam bio naporan..
Zdravo

P.S. Ne zna se pise odvojeno..
A imam vremena da naucim hvala Bogu.. ;)

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 03 nov 2009, 00:13

Baja_Zvjerka je napisao/la:"Ne cujete se" nije los komentar.. ;)
Zdravo

u svojoj prvoj bosnjackoj gimnaziji cu pisati pravilno, a na forumima nikad u zivotu, ma nisi bio naporan smao malo neznalica, kao i vecina drugih koji zele d asu nazor navijaci tako velikih klubova kao sarajeva i zelje, za to se rodis nemoze nikako nazor.

mozda prijatelji nece vjerovati da je ovo mogu napistai, ali realno, nema zelje bez sarajeva, nea sarajeva bez zelje
ja navij'o sam za vas!

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 03 nov 2009, 00:37

irfan41 je napisao/la:
Zdravo

u svojoj prvoj bosnjackoj gimnaziji cu pisati pravilno, a na forumima nikad u zivotu, ma nisi bio naporan smao malo neznalica, kao i vecina drugih koji zele d asu nazor navijaci tako velikih klubova kao sarajeva i zelje, za to se rodis nemoze nikako nazor.

mozda prijatelji nece vjerovati da je ovo mogu napistai, ali realno, nema zelje bez sarajeva, nea sarajeva bez zelje
tebe izgleda zarobio jedan manijak i tjera te da tako pises

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 nov 2009, 00:43

smijesni_ste je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
Zdravo

tebe izgleda zarobio jedan manijak i tjera te da tako pises
Sebe smatram dobro upoznatim, a nikako neznalicom. Nazor navijac nisam, idem na tekmu kad mi se ide, a ne idem kad mi se ne ide, jer nisam nazor navijac.

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 03 nov 2009, 00:48

quote="smijesni_ste"]
irfan41 je napisao/la:
Zdravo

tebe izgleda zarobio jedan manijak i tjera te da tako pises[/quote]

Sebe smatram dobro upoznatim, a nikako neznalicom. Nazor navijac nisam, idem na tekmu kad mi se ide, a ne idem kad mi se ne ide, jer nisam nazor navijac.[/quote]
nisam bio tebi napiso nego irfanu al nema veze ehheehhehe ;)

alibi

Post Postao/la alibi » 03 nov 2009, 07:22

8-)
Jel ovo i ovaj zemljak navija za male plave ...............Sta ces nisi ti sine kriv, kriva je majka priroda sto u kaknju nema dovoljno oksigena pa pri porodjaju vam se slabo razvijaju mozdane celije.......

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 nov 2009, 11:57

Sutra je tekma u listici......aBd pobjeda ako ima imalo pravde....igraci moraju poginut na terenu....realno ili ne ocekujem 3 boda iz listice.......Igrajte za Vedrana..................a za malog selju cemo lako :lol: .........pobjeda na terenu a tribine necu spominjat....

GDJE GOD DA IGRAŠ TI
UVIJEK TU SMO MI
TEBI PJEVAMO
HAJDE SAMO ZABIJ GO...

NANANANANANANANANA NANANA NANANA...
HAJDE SAMO ZABIJ GO...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 03 nov 2009, 12:03

Sutra aBd prvo svi u 15 h ko moze naravno idemo sto u vecem broju Vedranu na grob..
aBd nasi su momci sinoc otisli puni samopouzdanja pred sutrasnju utakmicu u Sirokom , obecali su da ce se borit maximalno za Vedrana .. zato lomite , gazite , rusite i pokazite ko su prave SARAJLIJE !

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 03 nov 2009, 13:28

Gerrard je napisao/la:Nista se ne sikirajte za derbi i ostale stvari , igraci ce na vrijeme biti obavjesteni u slucaju da im se desi Velez , kako da reaguju ;)

Hajmo Horde zapjevajmo svi,Grbavicu srušićemo mi,ide karavan,nakrcan od zla,sad vam stižu lude Horde zla ... ;)

P.S. Sutra je mjesec dana od smrti Vedrana Puljica , zato sutra svi koji ste u mogucnosti dodjite u 15:00 na gradsko groblje Bare da jos jednom odamo pocast nasem Vedranu !

Jarane fakat lupaš gluposti.Oni navikli u Vrapčićima da im se ne može dati crveni karton pa igrali i na Grbavici tako.Zašto nasjedaš na njihove priče???A dobro znaš da u derbijima skoro da nikad nije bilo sudijskog šiljenja ni za jednu ekipu tako da stvarno niđe veze...
Grbavica je već srušena jednom ne tako davno:

A Vedran je bio moj prvi komšija i prijatelj iz djetinjstva tako da ću i ja vjerovatno sutra biti na Barama...pozz
Željo - My first love!!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 03 nov 2009, 13:35

Ako Sarajevo igralo kao protiv Zrinjskog 100% vam idu tri boda jer ste jaci od zelje u svakom pogledu samo nek Mehmed krene ofanzivno.
Samo jedan klub Velež Mostar

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 03 nov 2009, 13:40

Gerrard je napisao/la:
kosewsko hill je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Nista se ne sikirajte za derbi i ostale stvari , igraci ce na vrijeme biti obavjesteni u slucaju da im se desi Velez , kako da reaguju ;)

Hajmo Horde zapjevajmo svi,Grbavicu srušićemo mi,ide karavan,nakrcan od zla,sad vam stižu lude Horde zla ... ;)

P.S. Sutra je mjesec dana od smrti Vedrana Puljica , zato sutra svi koji ste u mogucnosti dodjite u 15:00 na gradsko groblje Bare da jos jednom odamo pocast nasem Vedranu !

Jarane fakat lupaš gluposti.Oni navikli u Vrapčićima da im se ne može dati crveni karton pa igrali i na Grbavici tako.Zašto nasjedaš na njihove priče???A dobro znaš da u derbijima skoro da nikad nije bilo sudijskog šiljenja ni za jednu ekipu tako da stvarno niđe veze...

A Vedran je bio moj prvi komšija i prijatelj iz djetinjstva tako da ću i ja vjerovatno sutra biti na Barama...pozz
Jarane stvarno te nisam nista pitao ... Ne zanima mene Velez i sta oni pricaju dovoljno je bilo pogledati snimak na Vogosci i vidjeti tu lakrdiju na Grbavici ... ;)
Dobro,nije problem..Onda vodite monolog, a ako si gledao snimak iznesi šta ti nije jasno sa njega.Razumijem ja da vama odgovara da vršite tako pritisak al ofirno je više...
Željo - My first love!!!

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 03 nov 2009, 14:49

kosewsko hill je napisao/la:

Grbavica je već srušena jednom ne tako davno:

bolan prestani da lazes vise, nema smisla :roll: ... da se nama sudilo kako govorite ne bi se dogodilo da ispadamo iz lige, nikad nismo imali tako obilatu pomoc sudija kao vi, cuj navikli mi da nam se ne daju crveni kartoni :roll: usporedi sudjenje u vrapcicim i kod vas... bolan dobili ste nas dvije utakmice i uredu, ali bar priznaj na kakav nacin, sta serete vise... svi glupi samo vi pametni :roll:

sretno sarajevu u derbiju !!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 nov 2009, 15:47

Saopštenje za javnost UNFKS povodom utakmice u Širokom brijegu

UNFKS želi da informiše navijače Sarajeva i širu javnost zbog čega nema organizovanog odlaska navijača u Široki Brijeg. Dana 04.11.2009 godine navršava se tačno mjesec dana od ubistva Vedrana Puljića.
Do danas ubica nije priveden pred lice pravde. Osumnjičeni za ubistvo se brane sa slobode, dok šest ubistava u pokušaju niko ne spominje.
Sve do ponedeljka, 02.11.2009. godine smo imali informaciju da će se utakmica u Širokom igrati bez pristustva publike, a zatim da je organizovani dolazak gostujućih navijača zabranjen. Informaciju o tome da će odlazak ipak biti dozvoljen smo dobili sa velikim zakašnjenjem, a sada se postavlja pitanje zašto je odjednom ta odluka promjenjena i da li sve to ima neku drugu pozadinu? Nakon što smo dobili informaciju da će dolazak gostujućih navijača biti dozvoljen, od UNFKS-a je zatraženo da se odmah donese odluka o odlasku na gostovanje, što je s obzirom na neophodno vrijeme za organizaciju istog bilo nemoguće.
Navijači Sarajeva će u vrijeme početka utakmice biti na grobu Vedrana Puljića, te mu na taj način još jednom odati počast, ali i izraziti protest zbog toga što se ubice šetaju slobodno i sumnje da nekome nije u interesu da se osumnjičeni privedu pred lice pravde.
Još jednom želimo da skrenemo pažnju da se slučajno ili namjerno zataškava ranjavanje šest ljudi iz vatrenog oružja i da je medijska i policijska pažnja okrenuta samo prema navijačima Sarajeva koji se privode i protiv kojih se podižu krivične prijave.
Pozivamo sve navijače i ostale građane da dana 04.11.2009 godine u 15:00 dođu na grob pokojnog Vedrana Puljića i tako se još jednom sjete tragično ubijenog mladića.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: insimadop, JavierBosnia, jurisicduska, Zagor i 43 gosta.