Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ceze
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ceze » 19 jan 2013, 17:53

Jao Edina :shock:
Jel ko primjetio sad kad je fulio ovo, bacio se na travu i kad je ustajao kaze : U pi**u materinu :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 19 jan 2013, 17:53

Jbg promasi odlicnu priliku, ali haj rijesena je utakmica bila, pa nije ni vazno toliko.Inace Dzeko solidan danas, samo da nastavi igrati u prvih 11

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 19 jan 2013, 17:54

Like ko je uradio facepalm xD
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 19 jan 2013, 17:54

Odlicno drugo PV za Dzeku, steta za ovaj promasaj, shvatio je sansu prelako, a i oskocila je malo, slico nesto kao ronaldu protiv nas u barazu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 jan 2013, 17:55

Nema veze, svi napadaci imaju ovakav dan. Lopte preko noge predje... bitno je da se on trudi, a golovi ce doci. Bez obriza na promasaje, odigrao je solidnu utakmicu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jan 2013, 17:55

Haman da ih je Yaya opasno tusio ovu polusezonu :roll:
Njega nema ovi druga ekipa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jan 2013, 17:56

Head je napisao/la:Ovo je fula za klupe.
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 19 jan 2013, 17:56

harishp je napisao/la:Haman da ih je Yaya opasno tusio ovu polusezonu :roll:
Osto sam razmisljao, previse se oslanjali na njega, a on ni u pola kao prosle godine.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 jan 2013, 17:58

dobar Dzeko danas,jos samo da je dobru igru krunisao golom bio bi uz Silvu igrac utakmice! inace vidjelo se da bolje suradjuje sa Aguerom nego sa Tevezom! samo naprijed Zmaju!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 19 jan 2013, 17:58

ovo je fulao zato što je bio opušten, tekma riješena, itd .. da je bio pod moranjem da zabije, zabio bi ..al' šteta, mogao je lako imati još jedan gol na svom kontu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 jan 2013, 17:58

Nije loša tekma bila od strane Džeke, možda je utakmicu uspavankom učinio i rani gol City - a, pa nisu morali da kidišu na gol, te time su i izostale prilike za Džeku.
Neko pomenu facepalm, ja sam to učinio sa obje ruke, šteta, život ide dalje, biće prilika.
Samo nek' 'vako ne promašiva protiv Grka, jer mu naši sigurno neće oprostiti za razliku od hladnih Engleza.
Vidi se da je povratio taj neki svoj karakter, drskost, sudiji pametuje, a da istovremeno ne dobiva žuti karton ...., nije loše, nadam se da je ova utakmica bila samo loš dan za njega.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 jan 2013, 18:01

harishp je napisao/la:Haman da ih je Yaya opasno tusio ovu polusezonu :roll:
Taman o tom nešto kontam, toliko su ga svi ovdje smatrali nekom aman važnom karikom u City-u, pričali kako će City strašno biti oštećen kad počne ovaj AKN, a ovamo nešto sasvim suprotno, City bez njega baš dobro igra, itekako...
Da ne bi bilo zabune, jest' on dobar igrač, važna karika u City-u, al' sad da je toliko kao što su neki smatrali, vala i nije, a to evo i vidimo iz utakmice u utakmicu.
Još kad se na to doda da i nije bio u nekoj aman formi, onda se može reći da je City-u baš dobro došao ovaj AKN, u pravo vrijeme. :mrgreen:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 19 jan 2013, 18:01

zizu1991 je napisao/la:Nije loša tekma bila od strane Džeke, možda je utakmicu uspavankom učinio i rani gol City - a, pa nisu morali da kidišu na gol, te time su i izostale prilike za Džeku.
Neko pomenu facepalm, ja sam to učinio sa obje ruke, šteta, život ide dalje, biće prilika.
Samo nek' 'vako ne promašiva protiv Grka, jer mu naši sigurno neće oprostiti za razliku od hladnih Engleza.
Vidi se da je povratio taj neki svoj karakter, drskost, sudiji pametuje, a da istovremeno ne dobiva žuti karton ...., nije loše, nadam se da je ova utakmica bila samo loš dan za njega.
Pa kakav los dan ljudi, pa glavni krivac az prvi gol, par dobrih dodavanja prema Agueru, steta za promasenu priliku ali inace je bio vise nego dobar.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 jan 2013, 18:02

Ovo mora pogoditi kako god bilo. Umjesto da je lagano pored golmana ubacio, on je uspio prebaciti citav gol. Jbg :roll: .

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 jan 2013, 18:03

Ne mislim na sveukupnu sliku, nego mislim da mu je bio loš dan što se tiče onoga promašaja, koji inače zakucava.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 19 jan 2013, 18:04

Odigro je solidno profulo divje dobre prilike za gol al jbg nije ni tevez bio nesto bolji, igrace sigurno slijedecu tekmu protiv stoke-a a tu se mora iskupiti za ove promasaje

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jan 2013, 18:07

ma Dzeko odlican danas, posebno pred kraj utakmice kad je izmorio i slomio cuvare. Hangeland je bas masina ali Dzeko je evidentno jedan od najspremnijih spiceva, jeli su ga do zadnjih 20 minuta ali onda ih je budalama pravio kad su ostali bez snage, spustao ili cak stopao duge lopte, davao odlicne pasove, sutao( tokom cijele tekme) iz svih pozicija, pritiskao, jedino stvarno steta ove zadnje sanse..

izgleda da je Mancini tek sad skontao ono sto svako od nas skonta cim uzme Siti na menadzeru :mrgreen: , a to je da Dzeko treba da bude centralni napadac u sesnaestercu a ovi malci Silva, Tevez, Aguero da trckaraju iza njeg i oko njeg.

dobra partija, samo da nastavi ovako, daj svaki put ovako da odigra jer nece cesto on fulat ove zicere ili onu povratnu, pa cak i onaj pokusaj glavom...imao je 4-5 opasnih suteva danas i 2-3 odlicne asistencije, ne znam sta mi vise hocemo ili ocekujemo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jan 2013, 18:08

Ta kaje goal dart kom.Jel flop Dzekica i jope :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 19 jan 2013, 18:08

Solidan nastup, nema šta. Morao je dati jedan gol, ali kad neće, neće.

Vidjelo se kako je City bolje igrao kad je Aguero ušao u igri. Puno bolje. Aguero-Džeko je puno bolji tandem od Džeko-Tevez.

Rios

Post Postao/la Rios » 19 jan 2013, 18:09

Solidna partija,imao 2-3 fina pokusaja,dobrih dodavanja nekoliko takodjer,dobijenih duela..Al steta sto ne zabi ono pred kraj..To bi tek bila ovjera mjesta u prvih 11..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.