Jel ko primjetio sad kad je fulio ovo, bacio se na travu i kad je ustajao kaze : U pi**u materinu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
[youtube][/youtube]Head je napisao/la:Ovo je fula za klupe.
Osto sam razmisljao, previse se oslanjali na njega, a on ni u pola kao prosle godine.harishp je napisao/la:Haman da ih je Yaya opasno tusio ovu polusezonu![]()
Njega nema ovi druga ekipa.
Taman o tom nešto kontam, toliko su ga svi ovdje smatrali nekom aman važnom karikom u City-u, pričali kako će City strašno biti oštećen kad počne ovaj AKN, a ovamo nešto sasvim suprotno, City bez njega baš dobro igra, itekako...harishp je napisao/la:Haman da ih je Yaya opasno tusio ovu polusezonu![]()
Njega nema ovi druga ekipa.
Pa kakav los dan ljudi, pa glavni krivac az prvi gol, par dobrih dodavanja prema Agueru, steta za promasenu priliku ali inace je bio vise nego dobar.zizu1991 je napisao/la:Nije loša tekma bila od strane Džeke, možda je utakmicu uspavankom učinio i rani gol City - a, pa nisu morali da kidišu na gol, te time su i izostale prilike za Džeku.
Neko pomenu facepalm, ja sam to učinio sa obje ruke, šteta, život ide dalje, biće prilika.
Samo nek' 'vako ne promašiva protiv Grka, jer mu naši sigurno neće oprostiti za razliku od hladnih Engleza.
Vidi se da je povratio taj neki svoj karakter, drskost, sudiji pametuje, a da istovremeno ne dobiva žuti karton ...., nije loše, nadam se da je ova utakmica bila samo loš dan za njega.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.