Videcemo da li ce doci,najverovatnije nece,mora na dodatne medicinske preglede.mehmedovic je napisao/la:не ' " - ' ђаво ' " $ ?? $ га " " $ се $ на / " $ $ ону ствар?! не $ се "!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Od mogućih pojačanja se spominju: Admir Raščić , Žarko Karamatić , Darko Maletić, Danijel Majkić i Vladan Grujić...
U NAPAD U AKCIJU ZA RASU I NACIJU!!!
MALETIC DARKO,KAMAN KRECE SILOVANJE 
Sta je sa Jankovicem dolazi li on ? 
Čamuga
nije prosao ljekarske preglede, a Babalj previse skup...Pozitivna vijest Adnan Raščić bivši napadač Novog Pazara potpisao na dve godine za Borac...Mislim da ce on biti veliko pojačanje...
U NAPAD U AKCIJU ZA RASU I NACIJU!!!
Borac je mnogo dobio sa Rascicem.U ovome trenutku mislim cak i vise da moze da pokaze nego Asamoah u Borcu.Bio je vrlo znacajan u igri Novog Pazara i oni su sa njim dosta izgubili kao i sa jos par odlazaka u toku ovog prelaznog roka.Za sada dva kapitalca u Borcu slobodno mogu reci,Maletic i Rascic. 
Ko vam je do ovog trenutka dosao, tj potpisao sigurno ?
Rašičić je daleko od kapitalca (osim ako nije u Pazaru enormno napredovao)Devil je napisao/la:Borac je mnogo dobio sa Rascicem.U ovome trenutku mislim cak i vise da moze da pokaze nego Asamoah u Borcu.Bio je vrlo znacajan u igri Novog Pazara i oni su sa njim dosta izgubili kao i sa jos par odlazaka u toku ovog prelaznog roka.Za sada dva kapitalca u Borcu slobodno mogu reci,Maletic i Rascic.
Pa napisah gore iznad,mnogo je znacio za igru Novog Pazara,mislim da su oni vise izgubili nego sto je Borac dobio sa njim.Jednostavno bio im je itekako potreban u drugom delu gde ce voditi izgleda grcevitu borbu za opstanak.ublehas je napisao/la:Rašičić je daleko od kapitalca (osim ako nije u Pazaru enormno napredovao)Devil je napisao/la:Borac je mnogo dobio sa Rascicem.U ovome trenutku mislim cak i vise da moze da pokaze nego Asamoah u Borcu.Bio je vrlo znacajan u igri Novog Pazara i oni su sa njim dosta izgubili kao i sa jos par odlazaka u toku ovog prelaznog roka.Za sada dva kapitalca u Borcu slobodno mogu reci,Maletic i Rascic.
Ako ponovi partije iz Novog Pazara,bice od velike koristi za napad Borca.
Valja i plaćati ta dva kapitalca čim je Raščić odbio Olimpica znači da je ponuda Borca bila puno izdašnija, tek o Maletiću da ne pričam, a imaš samo igrača da mu plaćaš da zaradiš od njih nećeš sigurno-. 
jes ti to ljubomoran zdenece.rascic i maleta su ogromna pojacanja pogotovo darko rjesava sam utakmice.Zeman je napisao/la:jel došla monika?
na koga, na tebe? ti je moš gledati samo k'o i ja.fredi je napisao/la:jes ti to ljubomoran zdenece.rascic i maleta su ogromna pojacanja pogotovo darko rjesava sam utakmice.Zeman je napisao/la:jel došla monika?
pozdravi praščića kad ga sretneš
NAPRIJED NARODE!
Neko je gleda preko tv,a neko u zivo ispred palate predsjednika Republike Srpske...No da se vratimo na prelazni rok.Raščić je dobar igrač,pun pogodak,jos jedan dobar špic i lijevi bek,pa lagano,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
živo, živo, samo živo!VAM je napisao/la:Neko je gleda preko tv,a neko u zivo
ps. šta je sa grahovcem?
NAPRIJED NARODE!
-
Bijeljina055
- Kontakt:
? - ? се & ? & % $ у % $ " $ $ ' ?, " је $ - то $.
" је ово " $ & $ " & % се ? $ је " % Новосађана ? " $ $, ' " је " ?.
- " ' " ? $ ? $ $ " " Новог Пазара, " је $ " на $ $ поново ? $ $ ?. Зато је " $ - " са ' $, јер " " ? " $ се " у $ у & је ". Не & " " о " ?, јер " ' $ се $ о ' $. ? сезону " $ на & " у ' $, ? " $ " " " $. & тога " његов ? $ за нас $ пун $ - ? је ".
Mada nemam nikakve veze sa FK Borac Banja Luka ovo sam morao da okacim!
Mislim da je momak jako dobar potencijal,ali da u Vojvodini nije dobio pravu sansu!
Bila bi steta ne vratiti takvog igraca.
- " ' " ? $ ? $ $ " " Новог Пазара, " је $ " на $ $ поново ? $ $ ?. Зато је " $ - " са ' $, јер " " ? " $ се " у $ у & је ". Не & " " о " ?, јер " ' $ се $ о ' $. ? сезону " $ на & " у ' $, ? " $ " " " $. & тога " његов ? $ за нас $ пун $ - ? је ".
Mislim da je momak jako dobar potencijal,ali da u Vojvodini nije dobio pravu sansu!
- BegBasagic
Kao što sam i jučer napisao na temi Želje, Bilbija ima ugovor sa Vojvodinom do 30.06.2014. i iz Vojvodine bi mogao otići za 50% vrijednosti nekih 250.000 eura sto je i Buturović potvrdio, dakle Vojvodina želi isključivo koliko toliko zaraditi na Bilbiji, isto tako duguje mu se par plaća i premija i to će uticati na neke stvari, uzme li se u obzir da je kasa Borca skoro pa prazna i da se "skuplja" keš jedva i za Maletića da se dovede onda dolazak Bilbije postaje sve nerealniji, ipak mozda bude i sta na bazi posudbe i sl. jer Bilbija je ipak dijete Borca jedino ako se ne "upetlja" neki drugi bh. premijeligaš sa boljim uslovima ili pak strani klub koji je i spreman platiti tih 250.00 eura.Bijeljina055 je napisao/la:? - ? се & ? & % $ у % $ " $ $ ' ?, " је $ - то $.
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
http://www.banjaluka-info.com/sport/fud ... ani-racuni
prvo Dzaji 800.000 pa onda sve ostalo
a hoce se vodoinstalater Glisic obogatiti
bok te 
prvo Dzaji 800.000 pa onda sve ostalo
Uh ovo je ogromna cifra .delko je napisao/la:http://www.banjaluka-info.com/sport/fud ... ani-racuni
prvo Dzaji 800.000 pa onda sve ostaloa hoce se vodoinstalater Glisic obogatiti
bok te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.