FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Neko je gleda preko tv,a neko u zivo ispred palate predsjednika Republike Srpske...No da se vratimo na prelazni rok.Raščić je dobar igrač,pun pogodak,jos jedan dobar špic i lijevi bek,pa lagano,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
živo, živo, samo živo!VAM je napisao/la:Neko je gleda preko tv,a neko u zivo
ps. šta je sa grahovcem?
NAPRIJED NARODE!
-
Bijeljina055
- Kontakt:
? - ? се & ? & % $ у % $ " $ $ ' ?, " је $ - то $.
" је ово " $ & $ " & % се ? $ је " % Новосађана ? " $ $, ' " је " ?.
- " ' " ? $ ? $ $ " " Новог Пазара, " је $ " на $ $ поново ? $ $ ?. Зато је " $ - " са ' $, јер " " ? " $ се " у $ у & је ". Не & " " о " ?, јер " ' $ се $ о ' $. ? сезону " $ на & " у ' $, ? " $ " " " $. & тога " његов ? $ за нас $ пун $ - ? је ".
Mada nemam nikakve veze sa FK Borac Banja Luka ovo sam morao da okacim!
Mislim da je momak jako dobar potencijal,ali da u Vojvodini nije dobio pravu sansu!
Bila bi steta ne vratiti takvog igraca.
- " ' " ? $ ? $ $ " " Новог Пазара, " је $ " на $ $ поново ? $ $ ?. Зато је " $ - " са ' $, јер " " ? " $ се " у $ у & је ". Не & " " о " ?, јер " ' $ се $ о ' $. ? сезону " $ на & " у ' $, ? " $ " " " $. & тога " његов ? $ за нас $ пун $ - ? је ".
Mislim da je momak jako dobar potencijal,ali da u Vojvodini nije dobio pravu sansu!
- BegBasagic
Kao što sam i jučer napisao na temi Želje, Bilbija ima ugovor sa Vojvodinom do 30.06.2014. i iz Vojvodine bi mogao otići za 50% vrijednosti nekih 250.000 eura sto je i Buturović potvrdio, dakle Vojvodina želi isključivo koliko toliko zaraditi na Bilbiji, isto tako duguje mu se par plaća i premija i to će uticati na neke stvari, uzme li se u obzir da je kasa Borca skoro pa prazna i da se "skuplja" keš jedva i za Maletića da se dovede onda dolazak Bilbije postaje sve nerealniji, ipak mozda bude i sta na bazi posudbe i sl. jer Bilbija je ipak dijete Borca jedino ako se ne "upetlja" neki drugi bh. premijeligaš sa boljim uslovima ili pak strani klub koji je i spreman platiti tih 250.00 eura.Bijeljina055 je napisao/la:? - ? се & ? & % $ у % $ " $ $ ' ?, " је $ - то $.
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
http://www.banjaluka-info.com/sport/fud ... ani-racuni
prvo Dzaji 800.000 pa onda sve ostalo
a hoce se vodoinstalater Glisic obogatiti
bok te 
prvo Dzaji 800.000 pa onda sve ostalo
Uh ovo je ogromna cifra .delko je napisao/la:http://www.banjaluka-info.com/sport/fud ... ani-racuni
prvo Dzaji 800.000 pa onda sve ostaloa hoce se vodoinstalater Glisic obogatiti
bok te
-
borac_sampion
- Kontakt:
Jeste li barem naplatili ovo sto ste ga prodali, koliko znam samo prvu ratu ste dobiliborac_sampion je napisao/la:Mi imamo 40% od sledece prodaje bilbije
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
Celik!3,2,2.
- BegBasagic
1.050.000 KM / 7 = 150.000 KM sasvim realna cifra po igracu gdje je uracunato to sto je ponikao u ŠF "Džaja", naknadi za treniranje i očito sam transfer odnosno vrijednost igraca u tom trenutku, jer očito je da su potpisivali profesionalne ugovore a ne amaterske kao sto rade skoro svi klubovi u državi sa 80% svog igrackog kadra, zahebali se i to pošteno ...AllGunsBlazing je napisao/la:Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
Alexandre Dumas
AllGunsBlazing je napisao/la:Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
ja kontam da je to sve sa kamatama
nisu oni sebe za.ebali, sve je to planski uradjeno.BegBasagic je napisao/la:1.050.000 KM / 7 = 150.000 KM sasvim realna cifra po igracu gdje je uracunato to sto je ponikao u ŠF "Džaja", naknadi za treniranje i očito sam transfer odnosno vrijednost igraca u tom trenutku, jer očito je da su potpisivali profesionalne ugovore a ne amaterske kao sto rade skoro svi klubovi u državi sa 80% svog igrackog kadra, zahebali se i to pošteno ...AllGunsBlazing je napisao/la:Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
- BegBasagic
Zbog čega, koga !? ne voli neko Borac !?SB90 je napisao/la:nisu oni sebe za.ebali, sve je to planski uradjeno.BegBasagic je napisao/la:1.050.000 KM / 7 = 150.000 KM sasvim realna cifra po igracu gdje je uracunato to sto je ponikao u ŠF "Džaja", naknadi za treniranje i očito sam transfer odnosno vrijednost igraca u tom trenutku, jer očito je da su potpisivali profesionalne ugovore a ne amaterske kao sto rade skoro svi klubovi u državi sa 80% svog igrackog kadra, zahebali se i to pošteno ...AllGunsBlazing je napisao/la:Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
Alexandre Dumas
Alexandre Dumas
I ja sam razumio da je ovo sa kamatama, a ako je to od 2004, vrlo je moguće da su kamate veće od glavnicedelko je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
ja kontam da je to sve sa kamatamajer su oni na pocetku milenijuma potpisivali pa negdje 2004 na sud otisli, tako nest, pa sve do sada se to vuce
sportski direktor borca tada je bio damir spica. nisu dolazili na rocista, nisu se zalili na presudu, nista, iako bi bila uvazena zalba kod svakog normalnog suda. da, neko ocito ne voli borac.BegBasagic je napisao/la:Zbog čega, koga !? ne voli neko Borac !?SB90 je napisao/la:nisu oni sebe za.ebali, sve je to planski uradjeno.BegBasagic je napisao/la:1.050.000 KM / 7 = 150.000 KM sasvim realna cifra po igracu gdje je uracunato to sto je ponikao u ŠF "Džaja", naknadi za treniranje i očito sam transfer odnosno vrijednost igraca u tom trenutku, jer očito je da su potpisivali profesionalne ugovore a ne amaterske kao sto rade skoro svi klubovi u državi sa 80% svog igrackog kadra, zahebali se i to pošteno ...jedini krivac je tadasnja uprava Borca koja kao i 80% fudbalskih uprava u državi svoj posao ne rade profesionalno, nemaju viziju za budućnost, planove, taj finansijski aspekt i vođenja racuna o tome tu isključivo leži krivac.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Došo Džaja po svoje
Kako mislite riješit ovu situaciju nije mala cifr u pitanju + tekuću troškovi biće vam teško ?
Kako mislite riješit ovu situaciju nije mala cifr u pitanju + tekuću troškovi biće vam teško ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Armageddon2012
- Kontakt:
- Armageddon2012
- Kontakt:
a i klupa nam je "tanka"
zizovic,grahovac,teinovic,subic,dujakovic,radulovic,kunic,zeljkovic
zizovic,grahovac,teinovic,subic,dujakovic,radulovic,kunic,zeljkovic
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Armageddon2012
- Kontakt:
nego,jes ti spreman za dolazak kaznene ekspedicije u prvom kolu?
sa vama cemo uigravati linije za dolazak zeljeznicara u drugom kolu,kada ih ili pobjedjujemo,ili prekidamo i ostatak sezone igramo bez prisustva publike

sa vama cemo uigravati linije za dolazak zeljeznicara u drugom kolu,kada ih ili pobjedjujemo,ili prekidamo i ostatak sezone igramo bez prisustva publike
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.