odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- SultanSulejman
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Marian ubica što se stylinga tiče,ramFa malo ovakvu bradu i to ali frizuru nikako ne mogu valjda zbog kose
ali ajde ne valja puno kopirati od drugih treba imati nešto svoje 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cuj pegla, pa stvarno ljudi pretjerujete. Te su pegle svakako skupe a fenom i cetkom se mzoe sve napraviti. Ja furam ovakve slicne frizure. Znas sta ti treba tyler, evo u kratkim crtama.IlPrincipe je napisao/la:neki koriste fen umjesto pegle, al eto pegla je bolja sto se mene tice .. sretno uglavnomtyler durden je napisao/la:Ma dobro ona poslije nanosenja laka mora bit cvrsta. znaci i pegla za kosu mora bit u upotrebiIlPrincipe je napisao/la:prvo je operešpa peglom za kosu izravnas, kupis gel ili vosak i stavis zehru na prst. Razmazes po rukama i lagano radi, na kraju lak stavi i to je to .. Mislim nisam to nikad uradio ali sam vidio i znam da se to tako radi ..
ima tu i do kvalitete kose i gela/voska i tako to ..
Imas ovdje dosta profesionalnih tutorialahttp://www.youtube.com/user/mhrrasmus" onclick="window.open(this.href);return false;
Navlazis kosu.
Uzmes cetku i feniras kako ti odgovara, dokle ne postignes slican oblik frizure.
Kad isfeniras onda samo dodas malo jos sjaja i cvrstine na postojeci oblik, striktno kremom ili voskom (najbolji izbor je krema, jer je najzdravija za kosu, gelove izbjegavati u sirokom luku).
Malo rad rukama i prsticima po zelji i to je to.
Djeluju i na gustu i ostru kosu 1000000000000000000000% Jer ja imam bas takvu kosu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Koje su ovo najkice ove druge pliceIlPrincipe je napisao/la:
To su Nike SB Stefan Janoski. Moje su ovakve:

Oko 60 funti,naručio sam sa ove stranice http://www.scenepreston.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
gledam ovu stranicu i vidim da imaju one Adidas Busenitz tene što ih je tražilo pola foruma 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Carina, vrijeme cekanjabraco je napisao/la:Oko 60 funti,naručio sam sa ove stranice http://www.scenepreston.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Evo je za @devila

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ne može,fali NIKE znak 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta je ovo u pm
summer of love majice 
- donCorleone1892
- Kontakt:
za parade dusu dale 
brate gdje si ih uzeo i koliko para ?Ibizevic je napisao/la:
U Njemačkoj, 49 eura.jasmin10 je napisao/la:brate gdje si ih uzeo i koliko para ?Ibizevic je napisao/la:
Šta vi znate šta je in, odobreno od strane E. GudeljdonCorleone1892 je napisao/la:za parade dusu dale
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- donCorleone1892
- Kontakt:
ceze je napisao/la:Šta vi znate šta je in, odobreno od strane E. GudeljdonCorleone1892 je napisao/la:za parade dusu dale
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e ovako mi nesto treba, ne kontam sto su nasi dobavljaci ograniceni ko balkonIbizevic je napisao/la: