Citiram samog sebe. Dobro je pa sam i ja jednom pogodio .[/quoteBosnaSTL je napisao/la:BosnaSTL je napisao/la:Ravensi idu u veliko finale!
U pravom smislu te rijeci.. pogodio!
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Citiram samog sebe. Dobro je pa sam i ja jednom pogodio .[/quoteBosnaSTL je napisao/la:BosnaSTL je napisao/la:Ravensi idu u veliko finale!
Ovo sam napisao NovembruBosnaSTL je napisao/la:**** te u NFC a brate u NFL-u se ama bas nikad nezna ja mislim da je San Fran favorit za ulazak u SB a u AFC Baltimore Ravens> jedna stvar samo kad bi Patriots popravili malo onu odbranu neznam ko bih mogao zaustaviti u citavoj ligi! Kad dodje nedjelja koja ekipa manje grijesi vecinom pobjedi! Kako oni kazu lessTurnovers i penalties.
Sa ovim se ne mogu složiti jer nije istina, jer čovjek je bezbroj puta dokazao da nisi u pravu, a to i 3 prstena govore sama za sebeHare_BvB je napisao/la: Brady ponovo izgubljen pod malo vecim pritiskom.
HarbowlHare_BvB je napisao/la: Uff kakvo ce to samo finale biti koje davno namirisah.![]()

Ovo je nakon challengea koji nije prihvaćen i dosuđen je prvi downdon_burza je napisao/la:mislim da je ovo bilo kad su dosudili onaj prvi down za Falconse
(i Hawaje 
Ide Brady lijevo, ide Ngata za njim.amerosm je napisao/la:Brady na 4th & 4 ima otovrenu lijevu stranu i moze trcanjem uzeti novi 1st down, ali ne on loptu baca u prazno....
Brady prije nego li je upoznao onu foku bi ondje uzeo novi 1st down, dok je danasnji Brady razmazena pic.kica.
Za narednu sezonu dovesti novog DC-a (Cernnel, Smith), zatim moliti Boga da BB shvati da nije u stanju izabrati igrace za secondary, i onda naci zamjenu za Welkera s kojim ni pod razno ne bi produzio ugovor.
Najbolji jeste, al' u reg sezoniEdin TM87 je napisao/la:
InaceBrady choke
Nakon ovog nema potrebe diskutovati ko je najbolji QB svih vremena
![]()
PollardBrady, Welker, Gronkowski i Ridley su okusili sjekiru Pollarda ako se ne varam...
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.