Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dean
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la dean » 21 jan 2013, 10:03

bhsport je napisao/la:Mario je isto tako za tvoju info rodjen u ovoj drzavi i poceo igrati u Zelji. ;) a koliko znam porodicna kuca mu je isto tako u ovoj drzavi.
zapravo je rođen u yugoslaviji ;) a nakon raspada je odabrao svoj put...hrvatsku državu i reprezentaciju..za strance on je hrvat i hrvatski igrač....isto kao što su mnogi srpski sportaši iz hrvatske izabrali srbiju,ali za nas nisu "ljepša strana" hrvatske države

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 jan 2013, 10:06

Dobro, haj razgulitis, ovo je Ervinova tema...

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 21 jan 2013, 10:07

Ma neki znaju nas kao neka tamo ex-yu drzava,da se plasiramo na SP bilo bi drugacije. Isto kao I neki nasi ljudi ove bivse Sssr zemlje.ne znam kak0 ovdje ljudi I dalje mijesaju litvaniju(litvu) I letonija(latviju)...haj onaj turkmenistan,tadzikistan I uzbekistan njih se samo na olimpijadi prisjetim ko kakvu zastavu ima
Ajvatar

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 jan 2013, 16:32

Zukanović odigrao 90 minuta u remiju Genta sa Club Brugge - om u gostima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jan 2013, 16:42

katalinski je napisao/la:Ma neki znaju nas kao neka tamo ex-yu drzava,da se plasiramo na SP bilo bi drugacije. Isto kao I neki nasi ljudi ove bivse Sssr zemlje.ne znam kak0 ovdje ljudi I dalje mijesaju litvaniju(litvu) I letonija(latviju)...haj onaj turkmenistan,tadzikistan I uzbekistan njih se samo na olimpijadi prisjetim ko kakvu zastavu ima
Cini te se.Nakon onog rata postale su te drzave'' popularne'' k'o Djastin Biber tako da vecina vise zna o sadasnjim drzavama nego o Jugi.A isto tako ko je i imao pojma o geografiji znao je za te republike i prije.
Nego,Ervin danas kako vec neko rece cjelu tekmu u Brizu.Uzeli bod ali ovaj Gent slabo stoji na tabeli da je to strava.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 feb 2013, 23:16

Zukanoviću ponovo 90 minuta u pobjedi protiv Beerschota.
Šta je ovo, pa nikako ne cijenimo naše igrače, on je praktički " tek " došao u Gent, i napravio si je odmah mjesto u ekipi, to je vrijedno respekta i hvale.

Čini mi se da u ove 3 utakmice koliko igra Zukanović, tek su primili 1 pogodak, i to večeras pred kraj utakmice
Bravo Zuka, samo naprijed

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 02 feb 2013, 23:21

zizu1991 je napisao/la:Zukanoviću ponovo 90 minuta u pobjedi protiv Beerschota.
Šta je ovo, pa nikako ne cijenimo naše igrače, on je praktički " tek " došao u Gent, i napravio si je odmah mjesto u ekipi, to je vrijedno respekta i hvale.

Čini mi se da u ove 3 utakmice koliko igra Zukanović, tek su primili 1 pogodak, i to večeras pred kraj utakmice
Ja mislim da je ovo 4 ta jer je bila i kup utakmica koju su odigrali 0-0 , vrati se slobodno stranica i stranica unazad i vidi kolko sam pisao njemu i pratio lika.Nije da ga dizem u nebesa ali trenutno najzreliji i najbolji stoper kojeg imamo pored kapitena.Zuka i Bicakcic bi bili odlican tandem u odbrani , ukoliko Bicakcic udje u bundesligu a po svemu sudeci hoce a nadam se da ce se tu i zadrzat.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 feb 2013, 23:26

Ja rekoh generalno, jer zadnje dvije sedmice ( prošlu, i ovu ) sam ga ja samo pomenuo, tebi svaka čast što ga pratiš, mislio sam na generalno, da se slabo prati, sada, čim je ušao u repku, i zaigrao, promjenio klub.

I ja sam toga mišljenja da je najbliži Spahiću od svih štopera koje imamo trenutno po kvaliteti.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 02 feb 2013, 23:51

zizu1991 je napisao/la:Ja rekoh generalno, jer zadnje dvije sedmice ( prošlu, i ovu ) sam ga ja samo pomenuo, tebi svaka čast što ga pratiš, mislio sam na generalno, da se slabo prati, sada, čim je ušao u repku, i zaigrao, promjenio klub.

I ja sam toga mišljenja da je najbliži Spahiću od svih štopera koje imamo trenutno po kvaliteti.
Ma realno i ne igra u nekoj atraktivnoj ligi bas da ga se moze pratit al svakako mislim da ce se pokazat kao kvalitetan igrac koji ce dugo vremena ostat u repz...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2013, 00:01

grgr je napisao/la:

Ja mislim da je ovo 4 ta jer je bila i kup utakmica koju su odigrali 0-0 , vrati se slobodno stranica i stranica unazad i vidi kolko sam pisao njemu i pratio lika.Nije da ga dizem u nebesa ali trenutno najzreliji i najbolji stoper kojeg imamo pored kapitena.Zuka i Bicakcic bi bili odlican tandem u odbrani , ukoliko Bicakcic udje u bundesligu a po svemu sudeci hoce a nadam se da ce se tu i zadrzat.
Zar kup nisu zijanili sa 1-0.?
Inace trenutno je Gent svjetlosnu godinu od bilo kakvih Evropskih kupova i jedini im je prirotet da ostanu u ligi.
Napad i sredina im je nesto poput Goska.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 03 feb 2013, 00:34

harishp je napisao/la:
grgr je napisao/la:

Zar kup nisu zijanili sa 1-0.?
Inace trenutno je Gent svjetlosnu godinu od bilo kakvih Evropskih kupova i jedini im je prirotet da ostanu u ligi.
Napad i sredina im je nesto poput Goska.
Sve to stoji , ali nije ni zuka glup ne bi dzaba otisao tamo ja sam gotovo 100 % siguran da ce vec slj sezone pokusat da se docepaju izlaska u europu u to sam siguran.

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 03 feb 2013, 01:17

evo ja sam bas danas gledao tekme Zukanovica i Bicakcica,nekako mi Bicakcic djeluje sigurnije,agresivnije bolji mi je uglavnom,al moram da priznam da nepratim bas Belgisku i tu drugu Njemackuj ligu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 feb 2013, 20:02

Brzina mu je izgleda velika slabost. Nekoliko puta su mu pobjegli Slovenci. Stvarno ne znam ko bi da igra do Spahica. I Zukanovic i Vranjes imaju ocite mane, iako nijedan nije los...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 feb 2013, 20:14

Ispao je jednom totalno bezveze,pretrča ga čOjk ko Samaras Vranješa..Inače nam je odbrana bila loša i konfuzna,Slovenci su imali nekoliko čistih zicera..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 feb 2013, 21:19

zgembo89 je napisao/la:Ispao je jednom totalno bezveze,pretrča ga čOjk ko Samaras Vranješa..Inače nam je odbrana bila loša i konfuzna,Slovenci su imali nekoliko čistih zicera..
Covjeku je tek druga tekma u repki, nije to toliko lose. Dao lijep pogodak ali je opravdano ponisten.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

rajkoPETKOVIC
Kontakt:

Post Postao/la rajkoPETKOVIC » 06 feb 2013, 21:33

prilicno losa igra Zukanovica veceras al nadat se da ce bit bolji po meni veceras je Vranjes pokazao da je ispred njega Zuka klupa...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 feb 2013, 21:59

Po meni Zukanovic nije bio los, solidan je bio, dobar u skoku. Da li ga treba na klupu tesko je pitanje.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 06 feb 2013, 22:01

Cartman je napisao/la:Brzina mu je izgleda velika slabost. Nekoliko puta su mu pobjegli Slovenci. Stvarno ne znam ko bi da igra do Spahica. I Zukanovic i Vranjes imaju ocite mane, iako nijedan nije los...

Koga god da selektor postavi on ce biti kriv jer je upravo tog postavio ispred nekog...Ovo govorim u slucaju greske tog igraca
15.10 - 15.06 ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 feb 2013, 22:28

Da nije pozvan u repku neki bi glavu Papetu odfikarili.
A sad spor i ispada,pa spor i ispadao je i u Belgijskoj ligi vec podosta puta.Ali ne,sto ga ne zove ofo,ono.
Hajde makar nema problema sa sportskim drzavljanstvom ili papirologijom..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 feb 2013, 22:29

harishp je napisao/la:Da nije pozvan u repku neki bi glavu Papetu odfikarili.
A sad spor i ispada,pa spor i ispadao je i u Belgijskoj ligi vec podosta puta.Ali ne,sto ga ne zove ofo,ono.
Hajde makar nema problema sa sportskim drzavljanstvom ili papirologijom..
Pa opet zasluzuje poziv. Pitanje je zasluzuje li prvih 11. Od Sunjica, Mravca i tako dalje je sigurno bolji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.