zapravo je rođen u yugoslavijibhsport je napisao/la:Mario je isto tako za tvoju info rodjen u ovoj drzavi i poceo igrati u Zelji.a koliko znam porodicna kuca mu je isto tako u ovoj drzavi.
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Dobro, haj razgulitis, ovo je Ervinova tema...
- katalinski
- Kontakt:
Ma neki znaju nas kao neka tamo ex-yu drzava,da se plasiramo na SP bilo bi drugacije. Isto kao I neki nasi ljudi ove bivse Sssr zemlje.ne znam kak0 ovdje ljudi I dalje mijesaju litvaniju(litvu) I letonija(latviju)...haj onaj turkmenistan,tadzikistan I uzbekistan njih se samo na olimpijadi prisjetim ko kakvu zastavu ima
Ajvatar
Zukanović odigrao 90 minuta u remiju Genta sa Club Brugge - om u gostima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Cini te se.Nakon onog rata postale su te drzave'' popularne'' k'o Djastin Biber tako da vecina vise zna o sadasnjim drzavama nego o Jugi.A isto tako ko je i imao pojma o geografiji znao je za te republike i prije.katalinski je napisao/la:Ma neki znaju nas kao neka tamo ex-yu drzava,da se plasiramo na SP bilo bi drugacije. Isto kao I neki nasi ljudi ove bivse Sssr zemlje.ne znam kak0 ovdje ljudi I dalje mijesaju litvaniju(litvu) I letonija(latviju)...haj onaj turkmenistan,tadzikistan I uzbekistan njih se samo na olimpijadi prisjetim ko kakvu zastavu ima
Nego,Ervin danas kako vec neko rece cjelu tekmu u Brizu.Uzeli bod ali ovaj Gent slabo stoji na tabeli da je to strava.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zukanoviću ponovo 90 minuta u pobjedi protiv Beerschota.
Šta je ovo, pa nikako ne cijenimo naše igrače, on je praktički " tek " došao u Gent, i napravio si je odmah mjesto u ekipi, to je vrijedno respekta i hvale.
Čini mi se da u ove 3 utakmice koliko igra Zukanović, tek su primili 1 pogodak, i to večeras pred kraj utakmice
Bravo Zuka, samo naprijed
Šta je ovo, pa nikako ne cijenimo naše igrače, on je praktički " tek " došao u Gent, i napravio si je odmah mjesto u ekipi, to je vrijedno respekta i hvale.
Čini mi se da u ove 3 utakmice koliko igra Zukanović, tek su primili 1 pogodak, i to večeras pred kraj utakmice
Ja mislim da je ovo 4 ta jer je bila i kup utakmica koju su odigrali 0-0 , vrati se slobodno stranica i stranica unazad i vidi kolko sam pisao njemu i pratio lika.Nije da ga dizem u nebesa ali trenutno najzreliji i najbolji stoper kojeg imamo pored kapitena.Zuka i Bicakcic bi bili odlican tandem u odbrani , ukoliko Bicakcic udje u bundesligu a po svemu sudeci hoce a nadam se da ce se tu i zadrzat.zizu1991 je napisao/la:Zukanoviću ponovo 90 minuta u pobjedi protiv Beerschota.
Ja rekoh generalno, jer zadnje dvije sedmice ( prošlu, i ovu ) sam ga ja samo pomenuo, tebi svaka čast što ga pratiš, mislio sam na generalno, da se slabo prati, sada, čim je ušao u repku, i zaigrao, promjenio klub.
I ja sam toga mišljenja da je najbliži Spahiću od svih štopera koje imamo trenutno po kvaliteti.
I ja sam toga mišljenja da je najbliži Spahiću od svih štopera koje imamo trenutno po kvaliteti.
Ma realno i ne igra u nekoj atraktivnoj ligi bas da ga se moze pratit al svakako mislim da ce se pokazat kao kvalitetan igrac koji ce dugo vremena ostat u repz...zizu1991 je napisao/la:Ja rekoh generalno, jer zadnje dvije sedmice ( prošlu, i ovu ) sam ga ja samo pomenuo, tebi svaka čast što ga pratiš, mislio sam na generalno, da se slabo prati, sada, čim je ušao u repku, i zaigrao, promjenio klub.
Zar kup nisu zijanili sa 1-0.?grgr je napisao/la:Ja mislim da je ovo 4 ta jer je bila i kup utakmica koju su odigrali 0-0 , vrati se slobodno stranica i stranica unazad i vidi kolko sam pisao njemu i pratio lika.Nije da ga dizem u nebesa ali trenutno najzreliji i najbolji stoper kojeg imamo pored kapitena.Zuka i Bicakcic bi bili odlican tandem u odbrani , ukoliko Bicakcic udje u bundesligu a po svemu sudeci hoce a nadam se da ce se tu i zadrzat.zizu1991 je napisao/la:Zukanoviću ponovo 90 minuta u pobjedi protiv Beerschota.
Inace trenutno je Gent svjetlosnu godinu od bilo kakvih Evropskih kupova i jedini im je prirotet da ostanu u ligi.
Napad i sredina im je nesto poput Goska.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sve to stoji , ali nije ni zuka glup ne bi dzaba otisao tamo ja sam gotovo 100 % siguran da ce vec slj sezone pokusat da se docepaju izlaska u europu u to sam siguran.harishp je napisao/la:Zar kup nisu zijanili sa 1-0.?grgr je napisao/la:Ja mislim da je ovo 4 ta jer je bila i kup utakmica koju su odigrali 0-0 , vrati se slobodno stranica i stranica unazad i vidi kolko sam pisao njemu i pratio lika.Nije da ga dizem u nebesa ali trenutno najzreliji i najbolji stoper kojeg imamo pored kapitena.Zuka i Bicakcic bi bili odlican tandem u odbrani , ukoliko Bicakcic udje u bundesligu a po svemu sudeci hoce a nadam se da ce se tu i zadrzat.zizu1991 je napisao/la:Zukanoviću ponovo 90 minuta u pobjedi protiv Beerschota.
Inace trenutno je Gent svjetlosnu godinu od bilo kakvih Evropskih kupova i jedini im je prirotet da ostanu u ligi.
Napad i sredina im je nesto poput Goska.
evo ja sam bas danas gledao tekme Zukanovica i Bicakcica,nekako mi Bicakcic djeluje sigurnije,agresivnije bolji mi je uglavnom,al moram da priznam da nepratim bas Belgisku i tu drugu Njemackuj ligu.
Brzina mu je izgleda velika slabost. Nekoliko puta su mu pobjegli Slovenci. Stvarno ne znam ko bi da igra do Spahica. I Zukanovic i Vranjes imaju ocite mane, iako nijedan nije los...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ispao je jednom totalno bezveze,pretrča ga čOjk ko Samaras Vranješa..Inače nam je odbrana bila loša i konfuzna,Slovenci su imali nekoliko čistih zicera..
Covjeku je tek druga tekma u repki, nije to toliko lose. Dao lijep pogodak ali je opravdano ponisten.zgembo89 je napisao/la:Ispao je jednom totalno bezveze,pretrča ga čOjk ko Samaras Vranješa..Inače nam je odbrana bila loša i konfuzna,Slovenci su imali nekoliko čistih zicera..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
rajkoPETKOVIC
- Kontakt:
prilicno losa igra Zukanovica veceras al nadat se da ce bit bolji po meni veceras je Vranjes pokazao da je ispred njega Zuka klupa...
Po meni Zukanovic nije bio los, solidan je bio, dobar u skoku. Da li ga treba na klupu tesko je pitanje.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- skyisthelimit
Cartman je napisao/la:Brzina mu je izgleda velika slabost. Nekoliko puta su mu pobjegli Slovenci. Stvarno ne znam ko bi da igra do Spahica. I Zukanovic i Vranjes imaju ocite mane, iako nijedan nije los...
Koga god da selektor postavi on ce biti kriv jer je upravo tog postavio ispred nekog...Ovo govorim u slucaju greske tog igraca
15.10 - 15.06 ...
Da nije pozvan u repku neki bi glavu Papetu odfikarili.
A sad spor i ispada,pa spor i ispadao je i u Belgijskoj ligi vec podosta puta.Ali ne,sto ga ne zove ofo,ono.
Hajde makar nema problema sa sportskim drzavljanstvom ili papirologijom..
A sad spor i ispada,pa spor i ispadao je i u Belgijskoj ligi vec podosta puta.Ali ne,sto ga ne zove ofo,ono.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa opet zasluzuje poziv. Pitanje je zasluzuje li prvih 11. Od Sunjica, Mravca i tako dalje je sigurno bolji.harishp je napisao/la:Da nije pozvan u repku neki bi glavu Papetu odfikarili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 16 gostiju.