Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Kaladont na zub, tablete protiv bolova, a najbolje je zubaru... MOŽDa te bude bolilo 2-3 minute al te riješi muka ne spavanja i **** mater zubu i tako tih gluposti 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Prijatelju ,dobro ti reče kolega iznad,put pod noge i zubaru riješi se **** nije vrijedno sekunde nervoze i trpljenja,da ne spominjem da nije ni zdravo trpjeti zub pokvaren u ustima.Otelo je napisao/la:Stara mi izludi jer je neki lik umro u zadnjoj epizodi neke turske serije
Btw.boli me zub,ne mogu kod zubara(ne ide mi se) pa jel zna neko kako da ublazim bol?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Moras zubaru nisam ni javhtio ali morao sam i sad sam rahat.Otelo je napisao/la:Stara mi izludi jer je neki lik umro u zadnjoj epizodi neke turske serije
Btw.boli me zub,ne mogu kod zubara(ne ide mi se) pa jel zna neko kako da ublazim bol?
Ma Bugojno za glavni grad
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma znam da treba al me boli samo po noci i to kad je zima,a jos kutnjak pa zeznuto
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo malo iluminati stuff
[youtube][/youtube]
jel neko vjeruje od vas u ovo?
[youtube][/youtube]
jel neko vjeruje od vas u ovo?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
[youtube][/youtube]
jedna od prednosti megalopolisa
jedna od prednosti megalopolisa
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/spel ... 71383.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- EdenHazard
- Kontakt:
Kako se zove ona igra na telefonima, u kojoj dobijes loga predmeta i treba da pogadas njihova imena

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Logo quiz.EdenHazard je napisao/la:Kako se zove ona igra na telefonima, u kojoj dobijes loga predmeta i treba da pogadas njihova imena![]()
Ja prosto ne mogu da verujem kako je retardiran ovaj rijaliti "Sudnica" na Pinku.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Govori mi sad stara nekoj njoj haverici neki iz Meksika sa racuna uzeli oko 900 KM .Valjda provalili sta ja znam,preko banke njoj dolazi izvjestaj prvo 500 pa 200 pa opet 200 ahhahahahaah kontam se ludillooooooooo

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Jel samo ja ne kontam kako skinut stvar preko ovog novog megauplouda il ima jos neko?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vidis da je ovo BETA verija, za sad samo uploadOtelo je napisao/la:Jel samo ja ne kontam kako skinut stvar preko ovog novog megauplouda il ima jos neko?
SAMO ČELIK !
ma vidim al sam kontao sta ce ti upload kad nemas download,valjda ce proradit sve uskoroViper je napisao/la:Vidis da je ovo BETA verija, za sad samo uploadOtelo je napisao/la:Jel samo ja ne kontam kako skinut stvar preko ovog novog megauplouda il ima jos neko?
Pa sta ce ti download ako nemas uploadOtelo je napisao/la:ma vidim al sam kontao sta ce ti upload kad nemas download,valjda ce proradit sve uskoroViper je napisao/la:Vidis da je ovo BETA verija, za sad samo uploadOtelo je napisao/la:Jel samo ja ne kontam kako skinut stvar preko ovog novog megauplouda il ima jos neko?
SAMO ČELIK !
trebali su paralelno oboje stavit 
- legenda reala
- Kontakt:
Mrš p**** jedna, kad se dobijaju tiketi ušutiš se 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
RIP!Pronađeno tijelo Sulejmana Redžića u kanjonu Miljacke
Trenutno korisnika/ca: alemsa, jasmin10, MaroonBjelave, nerkolfc, Ozymandias i 26 gostiju.