Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
@bagracavi jesm li rekli kad sljedeci put dobijes na kladionici da racunas i nas?? Prosli put si se izvukao

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
kako znaš da sam dobio ?legenda reala je napisao/la:Mrš p**** jedna, kad se dobijaju tiketi ušutiš se
zamalo da na one tvoje brojeve dobijem u premieru tamo
DRUG NEBI TI PUNCA
cccc,Amare razočarao si me kao čovjeka,pa mogao si parove proslijediti na fb-u 
Prosli put se izvukao, i rekli mu da sljedeci put racuna na nas cccbazeni je napisao/la:cccc,Amare razočarao si me kao čovjeka,pa mogao si parove proslijediti na fb-u
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nebitno kako znam, bitno je da si lažovčinabagrcavi je napisao/la:kako znaš da sam dobio ?legenda reala je napisao/la:Mrš p**** jedna, kad se dobijaju tiketi ušutiš se
zamalo da na one tvoje brojeve dobijem u premieru tamo
i ja, našteli me visoko ponovo, kao kad sam dobio 300 i ostade 20-ka, reko evo sve isto, kad đavola ni marke
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Reko mu ja i sta's sad?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja u tebe nikad nisu pare u pitanju, mene Stutgart **** za vikend, samo su trebali zabiti golbagrcavi je napisao/la:Ma nisu neke pare u pitanju ovaj put
Jel ba mamlaze kako znaš ???
Glupo ti je pitanje kako znam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Đes legendu pitat kako zna? On ima svoje ljude i svim kladionicama i odmah mu salju izvjestaj.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Igro pm3 i izgubili 2:0bagrcavi je napisao/la:pa kad si glup i igraš na štutgart
Kad igra Vedo igraj da ce dobit a kad ne igra da ce izgubit. 90% ce tako biti

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jel se ko regao na megu?Confirmation mail mi još nije stigao 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jesam ja,poslao i za par sekundi mi stigao al to je bilo prije 2 danaLBJ MVP je napisao/la:Jel se ko regao na megu?Confirmation mail mi još nije stigao
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja jutros,još ništa nemaOtelo je napisao/la:jesam ja,poslao i za par sekundi mi stigao al to je bilo prije 2 danaLBJ MVP je napisao/la:Jel se ko regao na megu?Confirmation mail mi još nije stigao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma nije to jos nista ako ne mislis uplodovat
Btw.jedva cekam mega movie
Btw.jedva cekam mega movie
Nije loša opcija sa uploadom.Kako sam shvatio sve što uploadujem biće pohranjeno i meni na dohvat ruke
To je dobro da oslobodim malo HD a da se ne brinem gdje ću naći neki drag film 
nije al imas "50 GB" prostora pa paziLBJ MVP je napisao/la:Nije loša opcija sa uploadom.Kako sam shvatio sve što uploadujem biće pohranjeno i meni na dohvat rukeTo je dobro da oslobodim malo HD a da se ne brinem gdje ću naći neki drag film
Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, OldTownDistrict i 19 gostiju.