Da se igra uefa super kup pred cc 15.000 ljudi ?IlPrincipe je napisao/la:Mnogi su se i za grijace smijalifanatic je napisao/la:Bilino 2016 ide za domacina Super kupa![]()
"We care about money" ....
Da se igra uefa super kup pred cc 15.000 ljudi ?IlPrincipe je napisao/la:Mnogi su se i za grijace smijalifanatic je napisao/la:Bilino 2016 ide za domacina Super kupa![]()
Pa prosirio bi se kapacitet,sto je huso naveo..Elegant je napisao/la:Da se igra uefa super kup pred cc 15.000 ljudi ?IlPrincipe je napisao/la:Mnogi su se i za grijace smijalifanatic je napisao/la:Bilino 2016 ide za domacina Super kupa![]()
vec je igran i to nekoliko godina za redom u monacu, stadionu koji neprima nista vise gledalaca od bilinog polja i uz to ima i atletsku stazu oko terena!Elegant je napisao/la:Da se igra uefa super kup pred cc 15.000 ljudi ?IlPrincipe je napisao/la:Mnogi su se i za grijace smijalifanatic je napisao/la:Bilino 2016 ide za domacina Super kupa![]()
Hahhah,pa Super Cup je nije Finale Lige prvaka, nemoj biti smješan strunfu :SElegant je napisao/la:
Da se igra uefa super kup pred cc 15.000 ljudi ?
Mozda jesmo daleko od Monaka al po cemu su to Gruzijci tako daleko ispred nas ? Ako je Zenica mogla ugostiti jednu Spaniju dva puta ili Portugal,Tursku,zasto mislis da nije spremna za ovo ?Elegant je napisao/la: Monako VS Zenica ...
Ajde prizemlji te se, daleko smo mi od normalnog svijeta.
OK ,svaka cast skontao si da ne mozemo Drzavu Monako i grad Zenicu porediti,jbg u Monaku je svako multi-milioner.Al jedna Gruzija u kojo je glavni sport dizanje tegova da bude ispred Bosne(Zenice),to mi ne ide u glavu.Dobro,mozda necemo dobiti taj super cup 2016,al sama ideja da grad Zenica to zeli je za svaku pohvalu,treba znati doci do te ideje.Elegant je napisao/la:Monako VS Zenica ...
Ajde prizemlji te se, daleko smo mi od normalnog svijeta.
Samo mi reci ko ce plaiti to prosirenje po "idejnom projektu" , jedva su ove radove od 1.5 mil. KM platili a treba da se rade "bombasticni" stadioni ? I to u drzavi kao sto je BiH, gdje se sve raspada, tvornice zatvaraju, ljudi bez posla ...svi moguci problemi itd. i mi da oragnizujemo jednu veliku utakmicu ?DdIiNnOo je napisao/la:Izgleda bombasticno , ali izvodljivo ... Bitno je dobiti kandidaturu i ide se prosirenje Bilinog Polja po jednom od idejnih projekata , a i gradonacelnik je to naveo .. Potpis Huse je tu , pa vidjet cemo
Ljubomora je cudo !Elegant je napisao/la:Samo mi reci ko ce plaiti to prosirenje po "idejnom projektu" , jedva su ove radove od 1.5 mil. KM platili a treba da se rade "bombasticni" stadioni ? I to u drzavi kao sto je BiH, gdje se sve raspada, tvornice zatvaraju, ljudi bez posla ...svi moguci problemi itd. i mi da oragnizujemo jednu veliku utakmicu ?DdIiNnOo je napisao/la:Izgleda bombasticno , ali izvodljivo ... Bitno je dobiti kandidaturu i ide se prosirenje Bilinog Polja po jednom od idejnih projekata , a i gradonacelnik je to naveo .. Potpis Huse je tu , pa vidjet cemo![]()
Ti mislis da cemo mi dobit kandidaturu a onda graditi ... malo sutra.
Samo realno ...
Platit ce isti oni koji vec godinama daju pare za rekonstrukciju Bilino i koji su platili najmoderniju arenu u BiHElegant je napisao/la:Samo mi reci ko ce plaiti to prosirenje po "idejnom projektu" , jedva su ove radove od 1.5 mil. KM platili a treba da se rade "bombasticni" stadioni ? I to u drzavi kao sto je BiH, gdje se sve raspada, tvornice zatvaraju, ljudi bez posla ...svi moguci problemi itd. i mi da oragnizujemo jednu veliku utakmicu ?DdIiNnOo je napisao/la:Izgleda bombasticno , ali izvodljivo ... Bitno je dobiti kandidaturu i ide se prosirenje Bilinog Polja po jednom od idejnih projekata , a i gradonacelnik je to naveo .. Potpis Huse je tu , pa vidjet cemo![]()
Samo realno ...
Sve je to uredu sto si ti naveo , ali napravi HusoElegant je napisao/la:Samo mi reci ko ce plaiti to prosirenje po "idejnom projektu" , jedva su ove radove od 1.5 mil. KM platili a treba da se rade "bombasticni" stadioni ? I to u drzavi kao sto je BiH, gdje se sve raspada, tvornice zatvaraju, ljudi bez posla ...svi moguci problemi itd. i mi da oragnizujemo jednu veliku utakmicu ?DdIiNnOo je napisao/la:Izgleda bombasticno , ali izvodljivo ... Bitno je dobiti kandidaturu i ide se prosirenje Bilinog Polja po jednom od idejnih projekata , a i gradonacelnik je to naveo .. Potpis Huse je tu , pa vidjet cemo![]()
Samo realno ...
deenniiVCF je napisao/la:Platit ce isti oni koji vec godinama daju pare za rekonstrukciju Bilino i koji su platili najmoderniju arenu u BiHElegant je napisao/la:Samo mi reci ko ce plaiti to prosirenje po "idejnom projektu" , jedva su ove radove od 1.5 mil. KM platili a treba da se rade "bombasticni" stadioni ? I to u drzavi kao sto je BiH, gdje se sve raspada, tvornice zatvaraju, ljudi bez posla ...svi moguci problemi itd. i mi da oragnizujemo jednu veliku utakmicu ?DdIiNnOo je napisao/la:Izgleda bombasticno , ali izvodljivo ... Bitno je dobiti kandidaturu i ide se prosirenje Bilinog Polja po jednom od idejnih projekata , a i gradonacelnik je to naveo .. Potpis Huse je tu , pa vidjet cemo![]()
Samo realno ....
majstore s tim Zenica definitvno nema problema,,,,Sarajevo je daleko 30 minuta voznjeVamos je napisao/la:Ljudi sta vam je. Ne podlijezite populistickim izjavama oliticara. Zenica je uradila extra stvari sto se tice infrastrukture ali u BH okvirima.
Pa sve da se Bilino P. napuca do krajnjih maksimuma, da se digne kapacitet za 10 000 novih mjesta..da se digne nivo komfora za 3 razine..morate biti svjesni da samo stadion nije najbitnija stavka kod ovakvih utakmica.
Blizina aerodroma, kapacitet primanja broja cartera, kvalitet cestovnih komunikacija, broj hotelskih i motelskih kapaciteta i jos koliko hocete stavki su mozda i bitnije od samog kapaciteta stadiona i price koja se prica na ovoj temi.
Svaka cast za Bilino, to je super stadion ali za nase okvire i norme. Treba biti objektivan i ne podlijegati ovakvim izjavama i najavama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.