Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Jel se ko regao na megu?Confirmation mail mi još nije stigao 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jesam ja,poslao i za par sekundi mi stigao al to je bilo prije 2 danaLBJ MVP je napisao/la:Jel se ko regao na megu?Confirmation mail mi još nije stigao
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja jutros,još ništa nemaOtelo je napisao/la:jesam ja,poslao i za par sekundi mi stigao al to je bilo prije 2 danaLBJ MVP je napisao/la:Jel se ko regao na megu?Confirmation mail mi još nije stigao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma nije to jos nista ako ne mislis uplodovat
Btw.jedva cekam mega movie
Btw.jedva cekam mega movie
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nije loša opcija sa uploadom.Kako sam shvatio sve što uploadujem biće pohranjeno i meni na dohvat ruke
To je dobro da oslobodim malo HD a da se ne brinem gdje ću naći neki drag film 
nije al imas "50 GB" prostora pa paziLBJ MVP je napisao/la:Nije loša opcija sa uploadom.Kako sam shvatio sve što uploadujem biće pohranjeno i meni na dohvat rukeTo je dobro da oslobodim malo HD a da se ne brinem gdje ću naći neki drag film
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ja teskog dana J*** ti zivot 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
šta je bilo?AgresivnoDjubre je napisao/la:Ja teskog dana **** ti zivot
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma lave moj citav dan hodam ko budala,dodjem kuci noge me bole,ledja me bole kao da sam kopo 7 dana a neko me vrucom vodom poljevo.Legnem spavat,ustanem jos gori sanjo neki san jarane moj nije ovo dobro nikako.
Kisa pada ,ne mogu ni izaci aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Emire da je zdravo hodat postar bi zivio 100 god.

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
baš me zanima šta si sanjao,da nije kakva ženskaAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma lave moj citav dan hodam ko budala,dodjem kuci noge me bole,ledja me bole kao da sam kopo 7 dana a neko me vrucom vodom poljevo.Legnem spavat,ustanem jos gori sanjo neki san jarane moj nije ovo dobro nikako.![]()
![]()
neka te u kući,gledaj rukomet večeras
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Eh 100 % buraz.likma23 je napisao/la:Emire da je zdravo hodat postar bi zivio 100 god.![]()
![]()
@bazeni
Ma standardno moje oko utakmica.Lafo mi otisli u Rijeku i prebili Armadu,isli nekakvim vozom,dosli im iza ledja,koreografiju sjebali i baklje palili.HAHAHA NISTA NORMALNO
Ma kakvi ne gledam rukomet.
aj ne,ja kontao nešto lijepe stvari sanjaoAgresivnoDjubre je napisao/la:Eh 100 % buraz.likma23 je napisao/la:Emire da je zdravo hodat postar bi zivio 100 god.![]()
![]()
@bazeni
Ma standardno moje oko utakmica.Lafo mi otisli u Rijeku i prebili Armadu,isli nekakvim vozom,dosli im iza ledja,koreografiju sjebali i baklje palili.HAHAHA NISTA NORMALNO![]()
Uz prozivljen detaljan plan napad i na kraju se kuci vracao sa nekakvim hadzijom
![]()
![]()
![]()
I ja ba i u snu sam spavao,pola puta se ne sjecam.
![]()
Ma kakvi ne gledam rukomet.
inače fin sport
ja jednoj curi na fb-u prodajem one citate s naše teme,ono tipa"Ne vjeruj ženi koja laže" i sl.
ona vjeruje da su moji
Imas na klixu 50x bolji citata,od nekih lijevih pisaca nema sanse da provali
link teme?Otelo je napisao/la:Imas na klixu 50x bolji citata,od nekih lijevih pisaca nema sanse da provali
ne mogu radi reklame,al imas umjetnost i kultura i onda citatik koje bi sharovali sa drugimabazeni je napisao/la:link teme?Otelo je napisao/la:Imas na klixu 50x bolji citata,od nekih lijevih pisaca nema sanse da provali
Bazteni jesi li gledao Srb i Spaniju? Vidim Spanija ih razbila. Sutra ce biti dobra tekma Hrvatska i Francuska
Je li sutra igraju ti mecevi?v
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
nisam mogao,imao neki obavezalikma23 je napisao/la:Bazteni jesi li gledao Srb i Spaniju? Vidim Spanija ih razbila. Sutra ce biti dobra tekma Hrvatska i Francuska![]()
nije sutra,prekosutra
gle njega otpisao Bjeloruse,čuda su moguća
moji su favoriti Danci
Kako ce samo Francuzi da razbiju Hrvate,ostavit ce ih na -5 sigurno a mozda i vise
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.