Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Chat
Ja teskog dana J*** ti zivot 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
šta je bilo?AgresivnoDjubre je napisao/la:Ja teskog dana **** ti zivot
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma lave moj citav dan hodam ko budala,dodjem kuci noge me bole,ledja me bole kao da sam kopo 7 dana a neko me vrucom vodom poljevo.Legnem spavat,ustanem jos gori sanjo neki san jarane moj nije ovo dobro nikako.
Kisa pada ,ne mogu ni izaci aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Emire da je zdravo hodat postar bi zivio 100 god.

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
baš me zanima šta si sanjao,da nije kakva ženskaAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma lave moj citav dan hodam ko budala,dodjem kuci noge me bole,ledja me bole kao da sam kopo 7 dana a neko me vrucom vodom poljevo.Legnem spavat,ustanem jos gori sanjo neki san jarane moj nije ovo dobro nikako.![]()
![]()
neka te u kući,gledaj rukomet večeras
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Eh 100 % buraz.likma23 je napisao/la:Emire da je zdravo hodat postar bi zivio 100 god.![]()
![]()
@bazeni
Ma standardno moje oko utakmica.Lafo mi otisli u Rijeku i prebili Armadu,isli nekakvim vozom,dosli im iza ledja,koreografiju sjebali i baklje palili.HAHAHA NISTA NORMALNO
Ma kakvi ne gledam rukomet.
aj ne,ja kontao nešto lijepe stvari sanjaoAgresivnoDjubre je napisao/la:Eh 100 % buraz.likma23 je napisao/la:Emire da je zdravo hodat postar bi zivio 100 god.![]()
![]()
@bazeni
Ma standardno moje oko utakmica.Lafo mi otisli u Rijeku i prebili Armadu,isli nekakvim vozom,dosli im iza ledja,koreografiju sjebali i baklje palili.HAHAHA NISTA NORMALNO![]()
Uz prozivljen detaljan plan napad i na kraju se kuci vracao sa nekakvim hadzijom
![]()
![]()
![]()
I ja ba i u snu sam spavao,pola puta se ne sjecam.
![]()
Ma kakvi ne gledam rukomet.
inače fin sport
ja jednoj curi na fb-u prodajem one citate s naše teme,ono tipa"Ne vjeruj ženi koja laže" i sl.
ona vjeruje da su moji
Imas na klixu 50x bolji citata,od nekih lijevih pisaca nema sanse da provali
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
link teme?Otelo je napisao/la:Imas na klixu 50x bolji citata,od nekih lijevih pisaca nema sanse da provali
ne mogu radi reklame,al imas umjetnost i kultura i onda citatik koje bi sharovali sa drugimabazeni je napisao/la:link teme?Otelo je napisao/la:Imas na klixu 50x bolji citata,od nekih lijevih pisaca nema sanse da provali
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bazteni jesi li gledao Srb i Spaniju? Vidim Spanija ih razbila. Sutra ce biti dobra tekma Hrvatska i Francuska
Je li sutra igraju ti mecevi?v
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
nisam mogao,imao neki obavezalikma23 je napisao/la:Bazteni jesi li gledao Srb i Spaniju? Vidim Spanija ih razbila. Sutra ce biti dobra tekma Hrvatska i Francuska![]()
nije sutra,prekosutra
gle njega otpisao Bjeloruse,čuda su moguća
moji su favoriti Danci
Kako ce samo Francuzi da razbiju Hrvate,ostavit ce ih na -5 sigurno a mozda i vise
džaba im sve kad će ih moji Danci rasutiOtelo je napisao/la:Kako ce samo Francuzi da razbiju Hrvate,ostavit ce ih na -5 sigurno a mozda i vise
i ja navijam za Dance poslije komsija,a ovo sam rekao realnobazeni je napisao/la:džaba im sve kad će ih moji Danci rasutiOtelo je napisao/la:Kako ce samo Francuzi da razbiju Hrvate,ostavit ce ih na -5 sigurno a mozda i vise
Ovo Francuzi osvajaju. Bit ce dobro polufinale Danaka i Francuska.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma ovo sad nije ni upola kako je prije bilo.Ja znam 2-3 mjeseca ranije vec znam timove,igrace,sastave.Vec ispred zgrade igram sa rajom "sedmeraca" lozim se.Po vazdan se reklamiralo,prenosi bili vazda,sad nista.Do 3 kola ja nisam ni znao da je pocelo,da te Bog sacuva. 
- Evolution87
- Kontakt:
aa jbt sta uradi danas jaranu od glave. Osiso ga na dvicu i na jednom mjestu mu skratim kosu do kraja nekako mi spao nastavak. Hajd' da je to malo, ali to je dugo nekih 5cm. Koliko mi je krivo i zao toliko mi je bilo i smijesno 
EDIT:
ovako nekako samo sto je iza uha
EDIT:

ovako nekako samo sto je iza uha
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Vid' ovoga pesma Koke-Sanja a u potpisu Svako ima svoju Marinu.
Namazan si ti meni.
Namazan si ti meni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: alemsa, MrPink, OldTownDistrict, Sheyi, Wilshere10 i 25 gostiju.