džaba im sve kad će ih moji Danci rasutiOtelo je napisao/la:Kako ce samo Francuzi da razbiju Hrvate,ostavit ce ih na -5 sigurno a mozda i vise
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
i ja navijam za Dance poslije komsija,a ovo sam rekao realnobazeni je napisao/la:džaba im sve kad će ih moji Danci rasutiOtelo je napisao/la:Kako ce samo Francuzi da razbiju Hrvate,ostavit ce ih na -5 sigurno a mozda i vise
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovo Francuzi osvajaju. Bit ce dobro polufinale Danaka i Francuska.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma ovo sad nije ni upola kako je prije bilo.Ja znam 2-3 mjeseca ranije vec znam timove,igrace,sastave.Vec ispred zgrade igram sa rajom "sedmeraca" lozim se.Po vazdan se reklamiralo,prenosi bili vazda,sad nista.Do 3 kola ja nisam ni znao da je pocelo,da te Bog sacuva. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Evolution87
- Kontakt:
aa jbt sta uradi danas jaranu od glave. Osiso ga na dvicu i na jednom mjestu mu skratim kosu do kraja nekako mi spao nastavak. Hajd' da je to malo, ali to je dugo nekih 5cm. Koliko mi je krivo i zao toliko mi je bilo i smijesno 
EDIT:
ovako nekako samo sto je iza uha
EDIT:

ovako nekako samo sto je iza uha
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Vid' ovoga pesma Koke-Sanja a u potpisu Svako ima svoju Marinu.
Namazan si ti meni.
Namazan si ti meni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
I za sva vremena zbogom ti nisi brat moj...
I za sva vremena zbogom ti nisi brat moj...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Joj dopisujem se sa nekom curom, i taman zajednicki jezik nadjemo ovo ono, if you know what i mean. I posalje mi youtube link neke pjesme, i ja budala otvaram znajuci kakvu krntiju imam, kad racunar rutinski zablokira **** sve svoje austougarsko. Moro ga restartovat. I vratim se nakon par minuta ona ljuta ovo ono, ja zaboravio na nju, sa drugim se dopisujem aaa. Torrente, youtube, photoshope, nabijem vas na ****. Srdacno.
A i ta devojka neka zajebana licnost cim ti se nagovorila zbog toga. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moja nece da prica sa mnom nikako
Ti si dobar 
Treba mi pomoc,nadam se da ima ovdje gamera.
Igro sam jednu igricu prije jedno 3-4 godine.Ovako auta neka,na pocetku dobijes audija TT crvenog,imas svoju kucu,drama dobra grafika.Al da me razapnu ne mogu da se sjetim kako se zvala igrica.
Pada li kome sta na pamet?
Igro sam jednu igricu prije jedno 3-4 godine.Ovako auta neka,na pocetku dobijes audija TT crvenog,imas svoju kucu,drama dobra grafika.Al da me razapnu ne mogu da se sjetim kako se zvala igrica.
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
LA RUSH mozdaHead je napisao/la:Treba mi pomoc,nadam se da ima ovdje gamera.
Sarajlijce imal X hromozoma na vidiku 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nema brate jos, polako, kod tebe?Heller je napisao/la:Sarajlijce imal X hromozoma na vidiku
nije.Sarajlijc@ je napisao/la:LA RUSH mozdaHead je napisao/la:Treba mi pomoc,nadam se da ima ovdje gamera.
1946
Test Drive Unlimited 2 ?Head je napisao/la:nije.Sarajlijc@ je napisao/la:LA RUSH mozdaHead je napisao/la:Treba mi pomoc,nadam se da ima ovdje gamera.
ma nista,i ja sam nekidan poceo da opet igram al' se brzo iznerviramHead je napisao/la:Test drive unlimited,bravo kralju.arelinho je napisao/la: Test Drive Unlimited 2 ?
šta jest jes,bila bolja atmosfera,pričalo se o prvenstvu,trčalo da stigneš na tekmu,a sad moraš linkove tražiti ovdjeAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma ovo sad nije ni upola kako je prije bilo.Ja znam 2-3 mjeseca ranije vec znam timove,igrace,sastave.Vec ispred zgrade igram sa rajom "sedmeraca" lozim se.Po vazdan se reklamiralo,prenosi bili vazda,sad nista.Do 3 kola ja nisam ni znao da je pocelo,da te Bog sacuva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.