Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
[youtube][/youtube]
I za sva vremena zbogom ti nisi brat moj...
I za sva vremena zbogom ti nisi brat moj...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Joj dopisujem se sa nekom curom, i taman zajednicki jezik nadjemo ovo ono, if you know what i mean. I posalje mi youtube link neke pjesme, i ja budala otvaram znajuci kakvu krntiju imam, kad racunar rutinski zablokira **** sve svoje austougarsko. Moro ga restartovat. I vratim se nakon par minuta ona ljuta ovo ono, ja zaboravio na nju, sa drugim se dopisujem aaa. Torrente, youtube, photoshope, nabijem vas na ****. Srdacno.
A i ta devojka neka zajebana licnost cim ti se nagovorila zbog toga. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moja nece da prica sa mnom nikako
Ti si dobar 
Treba mi pomoc,nadam se da ima ovdje gamera.
Igro sam jednu igricu prije jedno 3-4 godine.Ovako auta neka,na pocetku dobijes audija TT crvenog,imas svoju kucu,drama dobra grafika.Al da me razapnu ne mogu da se sjetim kako se zvala igrica.
Pada li kome sta na pamet?
Igro sam jednu igricu prije jedno 3-4 godine.Ovako auta neka,na pocetku dobijes audija TT crvenog,imas svoju kucu,drama dobra grafika.Al da me razapnu ne mogu da se sjetim kako se zvala igrica.
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
LA RUSH mozdaHead je napisao/la:Treba mi pomoc,nadam se da ima ovdje gamera.
Sarajlijce imal X hromozoma na vidiku 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nema brate jos, polako, kod tebe?Heller je napisao/la:Sarajlijce imal X hromozoma na vidiku
nije.Sarajlijc@ je napisao/la:LA RUSH mozdaHead je napisao/la:Treba mi pomoc,nadam se da ima ovdje gamera.
1946
Test Drive Unlimited 2 ?Head je napisao/la:nije.Sarajlijc@ je napisao/la:LA RUSH mozdaHead je napisao/la:Treba mi pomoc,nadam se da ima ovdje gamera.
ma nista,i ja sam nekidan poceo da opet igram al' se brzo iznerviramHead je napisao/la:Test drive unlimited,bravo kralju.arelinho je napisao/la: Test Drive Unlimited 2 ?
šta jest jes,bila bolja atmosfera,pričalo se o prvenstvu,trčalo da stigneš na tekmu,a sad moraš linkove tražiti ovdjeAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma ovo sad nije ni upola kako je prije bilo.Ja znam 2-3 mjeseca ranije vec znam timove,igrace,sastave.Vec ispred zgrade igram sa rajom "sedmeraca" lozim se.Po vazdan se reklamiralo,prenosi bili vazda,sad nista.Do 3 kola ja nisam ni znao da je pocelo,da te Bog sacuva.
Prije sam znao gledat skoro svaku tekmu a ove god. sam samo pogledao Fran. i Njem. Niko ne prenosi, a na Al Jazeere zaboravim da uopste igrajubazeni je napisao/la:šta jest jes,bila bolja atmosfera,pričalo se o prvenstvu,trčalo da stigneš na tekmu,a sad moraš linkove tražiti ovdjeAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma ovo sad nije ni upola kako je prije bilo.Ja znam 2-3 mjeseca ranije vec znam timove,igrace,sastave.Vec ispred zgrade igram sa rajom "sedmeraca" lozim se.Po vazdan se reklamiralo,prenosi bili vazda,sad nista.Do 3 kola ja nisam ni znao da je pocelo,da te Bog sacuva.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ne znam zašto su pojedini uvjereni da će francuska razbiti hrvatsku, ovaj spominje čak i preko pet razlike.. hrvati su do sada najviše pokazali na prvenstvu, uz dance i domaćine. dok su se francuzi mučili s islandom, izgubili od prosječne njemačke...
NAPRIJED NARODE!
i ja,bilo je ono kad propustim jednu dođe mi da se ubijem
prije bilo ne znaš šta bi prije gledao BHT jednu tekmu,HTV drugu,a sad ako ima snimak budi sretan
prijašnja prvenstva sam živio
Zeman
ja ne kažem da će ih razbiti,ali će ih pobjedit
ozljede Lackovića,Štrleka,izostanak Balića(iako su pokazali da mogu bez njega,to priznam),doveli su oni neke zamjene Ninčević i ostali,ali nisu to igrači koji mogu ove zamijeniti do kraja
Španija je imala sve protiv njih,dva igrača više,ali su se dobro spetljali i Hrvati su sjajno iskoristili.Smatram da onakve prilike neće Francuzi propusti,iako ih ja ne volim.
nisam neki veliki analitičar rukometa,ali ovo je moje mišljenje
prije bilo ne znaš šta bi prije gledao BHT jednu tekmu,HTV drugu,a sad ako ima snimak budi sretan
prijašnja prvenstva sam živio
Zeman
ja ne kažem da će ih razbiti,ali će ih pobjedit
ozljede Lackovića,Štrleka,izostanak Balića(iako su pokazali da mogu bez njega,to priznam),doveli su oni neke zamjene Ninčević i ostali,ali nisu to igrači koji mogu ove zamijeniti do kraja
Španija je imala sve protiv njih,dva igrača više,ali su se dobro spetljali i Hrvati su sjajno iskoristili.Smatram da onakve prilike neće Francuzi propusti,iako ih ja ne volim.
nisam neki veliki analitičar rukometa,ali ovo je moje mišljenje
- legenda reala
- Kontakt:
Pa svako prvenstvo oni pokažu najviše i u najbitnijoj utakmici ispuše, od 2004 je takoZeman je napisao/la:ne znam zašto su pojedini uvjereni da će francuska razbiti hrvatsku, ovaj spominje čak i preko pet razlike.. hrvati su do sada najviše pokazali na prvenstvu, uz dance i domaćine. dok su se francuzi mučili s islandom, izgubili od prosječne njemačke...
Francuzi se uvijek muče tj, čuvaju snagu za završnice, ovo prvenstvo ti je ko GS u tenisu, ko sačuva najviše snage za završnicu, ima najveće šanse da uzme.Igra se skoro svaki dan.
Svakako da Hrvatskoj rastu šanse neigranjem Balića
Protiv Njemačke i Islanda samo prati zadnjih deset minuta, kad zagusti tj. dođe iz guzice u glavu pa Nikola i Acambry počnu rešetati s deset metara
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ne kontam ovolegenda reala je napisao/la:
Svakako da Hrvatskoj rastu šanse neigranjem Balića![]()
pa čovjek je bio vođa ekipe
- legenda reala
- Kontakt:
Pa zato što živi od stare slave Ivano iz 2004,2007-8 i sad su nebo i zemljabazeni je napisao/la:ne kontam ovolegenda reala je napisao/la:
Svakako da Hrvatskoj rastu šanse neigranjem Balića![]()
pa čovjek je bio vođa ekipe
Francuzi imaju oprobani recept odbrana 5:1, Nikola na prednjem na Ivana, ovaj ne može da diše, Hrvatske nema nigdje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Amele vidio sam juče nekog golmana što brani u Goraždu, kažu trebo u Bosnu da pređe pa fol u Katar negdje, ali opet osto u gradu na Drini
Al zato puši jednu za drugom 
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.