Fali ovdje Arda da napravi neki potez koji ce rijesiti utakmicu . Nadam se da ce priliku dobiti RG8

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Cuj ovog.JohnLennon je napisao/la:http://www.marca.com/debate/2013/01/310 ... s3106.html
Skoro pola-pola.
Zanimljivo. Idealan scenario da Atletico osvoji Ligu bi trebao biti ovakav: Madrid dobija Barcu (to je sigurno), dakle -5, Atletico dobija Barcu -2. Madrid pusta Atleticu, logicno, nije ni Mourinho travu pas'o, vole se on i Cholo. Treci kiks Barce bi trebalo traziti izmedju Valencije ili Seville (Emery ih je znao katkada napatiti dobro), mozda bude jos koja nagazna mina. Naravno, kad bi se svaki tim vama sklanjao do kraja prvenstva![]()
Steta za Radovana. Propustit ce Athletic, Betis i Rayo. Nimalo lake utakmice (govorim samo o Ligi).
M4kaveli je napisao/la: Cuj ovog.![]()
Real da pobijedi za klasu jacu tim.
Ima logike. Ali hoce li Atletico Madrid izdrzati do kraja, a da negdje ne kiksaju, to je upitno.JohnLennon je napisao/la:http://www.marca.com/debate/2013/01/310 ... s3106.html
Skoro pola-pola.
Zanimljivo. Idealan scenario da Atletico osvoji Ligu bi trebao biti ovakav: Madrid dobija Barcu (to je sigurno), dakle -5, Atletico dobija Barcu -2. Madrid pusta Atleticu, logicno, nije ni Mourinho travu pas'o, vole se on i Cholo. Treci kiks Barce bi trebalo traziti izmedju Valencije ili Seville (Emery ih je znao katkada napatiti dobro), mozda bude jos koja nagazna mina. Naravno, kad bi se svaki tim vama sklanjao do kraja prvenstva![]()
Steta za Radovana. Propustit ce Athletic, Betis i Rayo. Nimalo lake utakmice (govorim samo o Ligi).
Evo nove vijesti koja se pojavila:juznjak> je napisao/la:Hvala na odlicnom odgovoru .Malo sam vise istrazivao o njemu . Kazu da se nije najbolje adaptirao na Seriu A,a i muku muci s povredama kao sto ti napisa. U Velezu je odlican bio kada je igrao na poziciji centralnog veznog , odlican je razigravac, ta mu pozicija najvise odgovara posto nema neku brzinu a Ima sjajan zadnji pas. Slicno kao i Arda . Upravo se spominje kao zamjena za njega . No jucer citam da je Arda izjavio da zeli ostati u Atleticu . Tako da vjerovatno od Alvareza nema nista .SiamoNoi je napisao/la: Spominje se da bi mogao napustiti klub,ali nisam još čuo za Atleticov interes.Također se spominje i ta cijena od oko 12m što za Inter možda i ne bi bilo toliko loše.Imao je Alvarez neke svoje prilike,ima potencijala,ali uvijek nešto nedostaje da se ustali u prvom timu.Ili se ozljedi (dosta je sklon ozljedama po ovome dosad viđenom) ili pak nema konstantu pa ga onda po 5 utakmica uopće ne vidimo u kombinacijama za momčad.
Može igrati krilo,iza napadača i centralnog veznog.Mislim da je čak i najviše šanse dobio na krilu gdje je po meni najslabiji jer nema brzinu.Ja bi ga volio vidjeti kao centralnog veznog (ima strašnu tehniku) što je igrao u Velezu i pogotovo zato što Interu fali taj neki "deep lying playmaker",kreativniji vezni...što mislim da bi Alvarez mogao biti kada bi ga se istrpilo neko vrijeme.Trenutno je opet ozlijeđen i mislim da bi se uskoro trebao vratiti na teren.Zanimljivo je da ga je Strama prvi od dolaska u Inter,i to sad prije ozljede,stavio na centralnog veznog i to je odigrao čist solidno tako da su u klubu sigurno u dilemi da li da ga daju za tih cca.12m što ponavljam ne bi bio loš posao s obzirom na dosad prikazano ili da mu daju još jednu šansu ove polusezone.
According to Sport Mediaset, Atletico Madrid concretely want Ricardo Alvarez. From here, the Spanish club is interested in getting the player on loan and then in June, for full and permanent purchase, a six million offer is ready. This is the idea that coach Diego Simeone has at this time.
No further confirmation of this offer at the moment. In addition, Inter have no plan to loan out Ricardo Alvarez and only want to sell outright.
U spaniji ni rijeci o ovomeSiamoNoi je napisao/la:
According to Sport Mediaset, Atletico Madrid concretely want Ricardo Alvarez. From here, the Spanish club is interested in getting the player on loan and then in June, for full and permanent purchase, a six million offer is ready. This is the idea that coach Diego Simeone has at this time.
No further confirmation of this offer at the moment. In addition, Inter have no plan to loan out Ricardo Alvarez and only want to sell outright.
JohnLennon je napisao/la:http://www.sport.es/es/noticias/liga-bb ... ar-2298957
Izgleda da je sve u redu sa Falcaom.
Jedino ako ce se igrati na CR Campu, pa da se isti okiti zastavama falange bez ijedne senyere na stadionu, sa gromoglasnim pripjevom himne prije utakmice.juznjak> je napisao/la:A ono ,uopste ne brinem sto se propustiti neke utakmice ,posto imamo onog ludjaka Costu koji briljira u svakoj utakmici . Nerijetko Falcao bude sebican u nekim situacijama kada moze dodati Costi . Tako da mislim da ce Costa biti jos ubitacniji u tandemu sa Cebolllom,Ardom i Adrianom . Inace ,Finale Cupa AT.MADRID-R.MADRID na Cuernabeu, kao prije 21 godinu . 0-2. samo umjesto Schustera i Futrea,ovaj put golove ce zabiti i Arda i Koke . Jel moze ?![]()
Na jos jednu sezonu . Kazu da se na poluvremenu utakmice protiv Levantea Colo zamalo popickao sa Balesterosom .JohnLennon je napisao/la:
I sta, na koliko ce Cholo jos produziti kada dobije novi ugovor?
Da,da . Bas upravo citam sta je sve rekao na presici . Drago mi je sto je sve to demantovao jer je on uz Falcaa najbolji igrac ovog kluba . Navijaci ga vole,on voli navijace i stoga nema razloga da ide iz kluba.soe je napisao/la:Arda demanotovao da je ikada izjavio da Atletico nije veliki klub i da je zelio da ode,jos kaze da je sretan u klubu,da se osjeca kao kod kuce i da voli klub i navijace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.