Iskreno da je bez obzira koliko je taj period daleko izuzetno tesko za organizovati.Gledajuci ovako na prvu za to sto se hvatate da se igra u Gruziji 2015 mi je malo cudno.Jer Mihail Meskhi stadion je bolji i funkcionalniji od Bilinog Polja iako na izgled izgleda kao tipican predstavnik komunisticke gradnje sto bi rekao moj frend.Ali stadion je relativno nov,prima skoro 30 hiljada,ne znam tacno i pored toga je po meni dosta losiji nego Dinamo Arena kako se zove najveci stadion u Gruziji.Sa te strane mi je izuzetno cudno da su taj stadion prijavili kao domacin a ne Dinamo Arenu bivsi Boris Paichadze stadion sa 55000 mesta.Na tome se stadionu igralo finale KPK iz 1981.godine kada je Dinamo Tbilisi dobio Jenu 2:1,lepe godine gruzijskog fudbala.Stadion kompletno renoviran pre par godina.
Tbilsi uopste nije los grad.Po reportazama koje sam gledao na TV-u izgleda vrlo lepo.Stari deo grada,novi deo grada,sve je lepo uklopljenu u populaciju od skoro 1.5 miliona u uzem centru ako se dobro secam cifre.Ono u cemu je najveca razlika i prednost Tbilisia u odnosu na Zenicu jeste prvo to sto je aerodrom izuzetno blizu samog Tbilsija,a drugo je sto ima mnogo veci izbor direktnih linija iz Tbilsija u gradove poput Londona,Rima,Dubaia,Moskve,Minhen,Istanbul...dok se da bi dosao u BIH iz nekog daljeg mesta morao presedati.
Mnogo faktora ucestvuje tu,nije to samo stadion i nije to samo kultura fudbala u samoj drzavi,ima nesta i u ostaloj infrastrukturi u raznom lobiranju,a Grzuija je daleko ispred BiH u tome pogledu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))