SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

dema
Kontakt:

Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la dema » 20 jan 2013, 11:02

majestic24 je napisao/la:Ja sam sinoc napravio cudo s 3 igraca protiv Bullsa. Tip je imao 7 ili 8 igraca a ja 3. Parker zabio 23 kosa,45% sut,12 asistencija...Klay Thompson 29 poena,5 trica 68% sut. Ilyasova 27 poena,3 trice,14 skokova,4 asistencije uz 72% suta.

Trenutno gubim 4-5 a veceras mam vise igraca od protivnika i dobrih igraca. Fali mi 5 trica i 40 poena. Trebali bi to ovi moji da stignu i prestignu.

Ocekujem moju pobjedu od 6-3
malo te ponijelo samo 6-3 budi zadovoljan ako ostane 4-5

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 jan 2013, 12:09

Love mi se vraća tačno kad play-off starta. Dobro pa sam ga pokupio :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 20 jan 2013, 16:33

Carlo je napisao/la:Love mi se vraća tačno kad play-off starta. Dobro pa sam ga pokupio :D
Ma nikakve vajde od njega ove sezone vjeruj mi, cisti prosjek, a ja dao Duranta za njega :roll: :roll: :roll:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 jan 2013, 16:48

Carlo moraćeš nešto bolje od onog skontat :D Meni trade nije hitan tako da mi se ne razmišlja previše,pošalju drugu ponudu pa ćemo vidjet :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jan 2013, 08:38

Jučer nisam ulazio i zaboravio napraviti izmjene, a Burza bi na kraju imao samo pobjedu u jednoj statističkoj kategoriji. :oops:
Naredni protivnik - Admir. Ove sedmice imam 2 igrača više + Duranta koji ima 4 utakmice u ovih 7 dana. Mogla bi se tu napraviti neka prednost (naravno, osim u kategoriji izgubljene lopte). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 jan 2013, 12:50

Pobjedih HeatUnited 5-4 iako je imao 7 igrača više (ne računajući Feltona i Lovea koji nisu igrali nikako). Na kraju su presudili skokovi (+5 za mene) obzirom da njemu u subotu nije igrao Lee, a meni u petak Horford.

Burza sljedeći :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 jan 2013, 13:25

Vjerovatno najgora sedmica je iza mene...nevjerovatno kako su mi svi igraci pali u formi a Lowry i Crawford su izgubili i dosta minuta u rotaciji.

Ove sedmice bez Pekovica i cini mi se 3-4 igraca manje od T-Maca

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jan 2013, 15:12

Monolog je napisao/la:Jučer nisam ulazio i zaboravio napraviti izmjene, a Burza bi na kraju imao samo pobjedu u jednoj statističkoj kategoriji. :oops:
Naredni protivnik - Admir. Ove sedmice imam 2 igrača više + Duranta koji ima 4 utakmice u ovih 7 dana. Mogla bi se tu napraviti neka prednost (naravno, osim u kategoriji izgubljene lopte). :mrgreen:
mene prosralo ovo kolo, nekoga uzeo lopatom 8-1. kad bi neš slicno ponovio možda bi se mogao cemu nadati. na draftu sam kiksao sa hibertom i linom+naš povrijedjen bio dugo i to je razlog haman propale sezone
nema potpisa

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 21 jan 2013, 15:14

izbjegao sam 9-0 na samilost protivnika
Thomas Müller - Fußballgott

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 jan 2013, 23:08

Morao sam se rijesiti Andya :( , ali uzeo sam Shumpa i ocekujem da Shump malo proradi nakon povrede, bolje ista nego nista :? .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jan 2013, 04:00

slika
Šta sam uradio,odnosno šta nisam uradio :lol: Haj bolje je i ovako zbog procenata ionako su mi užasni :mrgreen:

@Carlo tu je ponuda koju nećeš moći odbiti
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 22 jan 2013, 07:20

adriano_leite je napisao/la:Morao sam se rijesiti Andya :( , ali uzeo sam Shumpa i ocekujem da Shump malo proradi nakon povrede, bolje ista nego nista :? .
Rekoh li ti ja na početku da će Varejao biti povrijeđen većinu sezone. Pusti emocije u Fantasy-ju, da je tako ja bih stalno uzimao igrače Lakersa i nigdje me ne bi bilo (uzeo samo Mettu iz FA i on je jedina konstanta).

@LBJ MVP: OK Luke i Ramon na klupi, i ja bih ih možda ostavio, ali šta će to Joe tamo!?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 jan 2013, 11:57

jose je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Morao sam se rijesiti Andya :( , ali uzeo sam Shumpa i ocekujem da Shump malo proradi nakon povrede, bolje ista nego nista :? .
Rekoh li ti ja na početku da će Varejao biti povrijeđen većinu sezone. Pusti emocije u Fantasy-ju, da je tako ja bih stalno uzimao igrače Lakersa i nigdje me ne bi bilo (uzeo samo Mettu iz FA i on je jedina konstanta).

@LBJ MVP: OK Luke i Ramon na klupi, i ja bih ih možda ostavio, ali šta će to Joe tamo!?
Znao sam ja i sam da ce biti povrijedjen u jednom momentu, ali opet, za ono sto je igrao, bio je bolji od bilo koga koga bih uzeo, tako da nije bio protracen pick. Jos da sam prihvatio malo prije povrede neki trejd, sada bih bio na konju :D . Mislio sam da ce izdrzati do trade deadlinea.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jan 2013, 17:06

Tražim centra, dajem Chandlera obzirom da se sada vraća Felton i biće mi nezgodno s tri igrača Knicksa.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 22 jan 2013, 17:21

Carlo je napisao/la:Tražim centra, dajem Chandlera obzirom da se sada vraća Felton i biće mi nezgodno s tri igrača Knicksa.
Asik? :D
Ili kaman :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jan 2013, 17:23

JHam je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Tražim centra, dajem Chandlera obzirom da se sada vraća Felton i biće mi nezgodno s tri igrača Knicksa.
Asik? :D
Ili kaman :D
Poslaću ti ponudu uskoro :D

btw. Ko je vlasnik Mambi?

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 22 jan 2013, 17:32

malo ozbiljnosti :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jan 2013, 17:41

JHam je napisao/la:malo ozbiljnosti :D
Pa dobijaš u skoro svemu osim 3pt, poenima i asistencijama :D

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 22 jan 2013, 17:42

adriano_leite je napisao/la:
jose je napisao/la:

Znao sam ja i sam da ce biti povrijedjen u jednom momentu, ali opet, za ono sto je igrao, bio je bolji od bilo koga koga bih uzeo, tako da nije bio protracen pick. Jos da sam prihvatio malo prije povrede neki trejd, sada bih bio na konju :D . Mislio sam da ce izdrzati do trade deadlinea.
Evo Marreese Speights prešao u Cavse, mogao bi igrati ulogu Varejao-a, pa možda da ga uzmeš, dok je još u FA. ;)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 22 jan 2013, 19:29

Carlo je napisao/la:
JHam je napisao/la:malo ozbiljnosti :D
Pa dobijaš u skoro svemu osim 3pt, poenima i asistencijama :D
neka,radije cu gubiti u 5 kategorija :D :D

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.