malo te ponijelo samo 6-3 budi zadovoljan ako ostane 4-5majestic24 je napisao/la:Ja sam sinoc napravio cudo s 3 igraca protiv Bullsa. Tip je imao 7 ili 8 igraca a ja 3. Parker zabio 23 kosa,45% sut,12 asistencija...Klay Thompson 29 poena,5 trica 68% sut. Ilyasova 27 poena,3 trice,14 skokova,4 asistencije uz 72% suta.
Trenutno gubim 4-5 a veceras mam vise igraca od protivnika i dobrih igraca. Fali mi 5 trica i 40 poena. Trebali bi to ovi moji da stignu i prestignu.
Ocekujem moju pobjedu od 6-3
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Love mi se vraća tačno kad play-off starta. Dobro pa sam ga pokupio 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma nikakve vajde od njega ove sezone vjeruj mi, cisti prosjek, a ja dao Duranta za njegaCarlo je napisao/la:Love mi se vraća tačno kad play-off starta. Dobro pa sam ga pokupio
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Carlo moraćeš nešto bolje od onog skontat
Meni trade nije hitan tako da mi se ne razmišlja previše,pošalju drugu ponudu pa ćemo vidjet 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jučer nisam ulazio i zaboravio napraviti izmjene, a Burza bi na kraju imao samo pobjedu u jednoj statističkoj kategoriji.
Naredni protivnik - Admir. Ove sedmice imam 2 igrača više + Duranta koji ima 4 utakmice u ovih 7 dana. Mogla bi se tu napraviti neka prednost (naravno, osim u kategoriji izgubljene lopte).
Naredni protivnik - Admir. Ove sedmice imam 2 igrača više + Duranta koji ima 4 utakmice u ovih 7 dana. Mogla bi se tu napraviti neka prednost (naravno, osim u kategoriji izgubljene lopte).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pobjedih HeatUnited 5-4 iako je imao 7 igrača više (ne računajući Feltona i Lovea koji nisu igrali nikako). Na kraju su presudili skokovi (+5 za mene) obzirom da njemu u subotu nije igrao Lee, a meni u petak Horford.
Burza sljedeći
Burza sljedeći
Vjerovatno najgora sedmica je iza mene...nevjerovatno kako su mi svi igraci pali u formi a Lowry i Crawford su izgubili i dosta minuta u rotaciji.
Ove sedmice bez Pekovica i cini mi se 3-4 igraca manje od T-Maca
Ove sedmice bez Pekovica i cini mi se 3-4 igraca manje od T-Maca
mene prosralo ovo kolo, nekoga uzeo lopatom 8-1. kad bi neš slicno ponovio možda bi se mogao cemu nadati. na draftu sam kiksao sa hibertom i linom+naš povrijedjen bio dugo i to je razlog haman propale sezoneMonolog je napisao/la:Jučer nisam ulazio i zaboravio napraviti izmjene, a Burza bi na kraju imao samo pobjedu u jednoj statističkoj kategoriji.![]()
nema potpisa
izbjegao sam 9-0 na samilost protivnika
Thomas Müller - Fußballgott
- adriano_leite
- Kontakt:
Morao sam se rijesiti Andya
, ali uzeo sam Shumpa i ocekujem da Shump malo proradi nakon povrede, bolje ista nego nista
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!

Šta sam uradio,odnosno šta nisam uradio
@Carlo tu je ponuda koju nećeš moći odbiti
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Rekoh li ti ja na početku da će Varejao biti povrijeđen većinu sezone. Pusti emocije u Fantasy-ju, da je tako ja bih stalno uzimao igrače Lakersa i nigdje me ne bi bilo (uzeo samo Mettu iz FA i on je jedina konstanta).adriano_leite je napisao/la:Morao sam se rijesiti Andya, ali uzeo sam Shumpa i ocekujem da Shump malo proradi nakon povrede, bolje ista nego nista
.
@LBJ MVP: OK Luke i Ramon na klupi, i ja bih ih možda ostavio, ali šta će to Joe tamo!?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- adriano_leite
- Kontakt:
Znao sam ja i sam da ce biti povrijedjen u jednom momentu, ali opet, za ono sto je igrao, bio je bolji od bilo koga koga bih uzeo, tako da nije bio protracen pick. Jos da sam prihvatio malo prije povrede neki trejd, sada bih bio na konjujose je napisao/la:Rekoh li ti ja na početku da će Varejao biti povrijeđen većinu sezone. Pusti emocije u Fantasy-ju, da je tako ja bih stalno uzimao igrače Lakersa i nigdje me ne bi bilo (uzeo samo Mettu iz FA i on je jedina konstanta).adriano_leite je napisao/la:Morao sam se rijesiti Andya, ali uzeo sam Shumpa i ocekujem da Shump malo proradi nakon povrede, bolje ista nego nista
.
@LBJ MVP: OK Luke i Ramon na klupi, i ja bih ih možda ostavio, ali šta će to Joe tamo!?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Tražim centra, dajem Chandlera obzirom da se sada vraća Felton i biće mi nezgodno s tri igrača Knicksa.
Asik?Carlo je napisao/la:Tražim centra, dajem Chandlera obzirom da se sada vraća Felton i biće mi nezgodno s tri igrača Knicksa.
Ili kaman
Poslaću ti ponudu uskoroJHam je napisao/la:Asik?Carlo je napisao/la:Tražim centra, dajem Chandlera obzirom da se sada vraća Felton i biće mi nezgodno s tri igrača Knicksa.
Ili kaman
btw. Ko je vlasnik Mambi?
malo ozbiljnosti 
Pa dobijaš u skoro svemu osim 3pt, poenima i asistencijamaJHam je napisao/la:malo ozbiljnosti
Evo Marreese Speights prešao u Cavse, mogao bi igrati ulogu Varejao-a, pa možda da ga uzmeš, dok je još u FA.adriano_leite je napisao/la:Znao sam ja i sam da ce biti povrijedjen u jednom momentu, ali opet, za ono sto je igrao, bio je bolji od bilo koga koga bih uzeo, tako da nije bio protracen pick. Jos da sam prihvatio malo prije povrede neki trejd, sada bih bio na konjujose je napisao/la:Rekoh li ti ja na početku da će Varejao biti povrijeđen većinu sezone. Pusti emocije u Fantasy-ju, da je tako ja bih stalno uzimao igrače Lakersa i nigdje me ne bi bilo (uzeo samo Mettu iz FA i on je jedina konstanta).adriano_leite je napisao/la:Morao sam se rijesiti Andya, ali uzeo sam Shumpa i ocekujem da Shump malo proradi nakon povrede, bolje ista nego nista
.
@LBJ MVP: OK Luke i Ramon na klupi, i ja bih ih možda ostavio, ali šta će to Joe tamo!?. Mislio sam da ce izdrzati do trade deadlinea.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
neka,radije cu gubiti u 5 kategorijaCarlo je napisao/la:Pa dobijaš u skoro svemu osim 3pt, poenima i asistencijamaJHam je napisao/la:malo ozbiljnosti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.