FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Znas ja mislim da su oni dosli do zida odnosno da imamovica i kompaniju zaboli kita za klub tako ako budu htjeli ugasit oni ce to uradit.Sad ce neko reci ovo ono moramo shvatit nedaju pare ovi iz opstine a ocigledno je da je to jedini nacin finansiranja svi digli ruke. Dovode se igraci koji na terminima ne mogu igrat sta da ocekujes sta da mislis mrka kapa

Ja sam od jedne Mesketu bliske osobe cuo da je sve propalo jer je kao Gracic trazio da Opstina ulozi dobar dio para u klub, a kao Opstina na to nije pristala. Samo, ja bas i ne vjerujem u to sto sam cuo od te osobe, s opravdanim razlozima.harry_90 je napisao/la:I to sto kazes sve je ovo zezancija,ali meni je krivo zbog svega sta se desava u klubu..po mesketovoj prici gracic je zelio da se spoji sa 1919 i tu bi doslo do gasenja ove nase Slobode,i on sam rece da na to nije pristao.. ovdje se vise ne zna ko prica istinu,a ko laze..daj Boze da nam ne ugase Slobodu,jer ako i to dozvolimo onda smo nacisto propali kao ljudi i grad !
Sto bi to mesketu smetalo da se Olimpic spoji sa slobodom1919 koju zapravo on i vodi? To je apsurd. uostalom, da se zeli dobro Slobodi, gledalo bi se da se nesto od dugova vraca, a ne da se dugovi svjesno gomilaju dok je na drugoj strani sloboda 1919 likvidna.
Zna se ba sto je propalo. Ljudi iz slobode su htjeli funkcije u toj fuziji, Gracic to ocigledno nije dao i na tome su se slomila kola. A sve ostale price su meni nelogicne...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
						- SultanSulejman
- Kontakt:
Čejvanović se priključio pripremama i treninzima Slobodi!
Konačno dobra vijest.

Konačno dobra vijest.
- 
				VolimRadnicki
- Kontakt:
Na što ste spali da vam je dolazak Čejvanovića dobra vijest.
Taj isti Čejvanović, nije mogao u FK Radničkom igrati u prvoj, već je čekao priliku sa klupe, klub koji ima ambicije ove sezone ostati u ligi, mada su se stvari sada promjenile nakon dobrih igara.

Taj isti Čejvanović, nije mogao u FK Radničkom igrati u prvoj, već je čekao priliku sa klupe, klub koji ima ambicije ove sezone ostati u ligi, mada su se stvari sada promjenile nakon dobrih igara.
1921 
1989
						1989
Grad Bijeljina za FK Radnik izdvaja 400.000 KM godišnje
Općina Tuzla mjesečno izdvaja oko 7.000 KM za FK Sloboda ili oko 80.000 KM na godišnjem nivou, dok Vlada TK, prema riječima Kovačevića, nije dodijelila ni feninga otkako je on na čelu UO kluba

G
rad Bijeljina odlučio je da svog fudbalskog premijerligaša ubuduće pomaže sa 400.000 godišnje, umjesto dosadašnjih 247.000 KM. Vratimo se na jučerašnje izlaganje predsjednika UO Slobode Merseda Kovačevića, koji je izjavio kako je prevaren jer su općina i kanton obećali izdašniju novčanu pomoć.
Općina Tuzla mjesečno izdvaja oko 7.000 KM za FK Sloboda ili oko 80.000 KM na godišnjem nivou, dok Vlada TK, prema riječima Kovačevića, nije dodijelila ni feninga otkako je on na čelu UO kluba.
Tuzlanski kantona ima dva premijerligaša, Gradinu i Zvijezdu, a Kovačević je pozvao Općinu Tuzla da se izjasni želili u bliskoj budućnosti da i Tuzla ima klub u elitnom rangu takmičenja. Sa 80.000 KM na godišnjem nivou od Općine Tuzla i 0 KM od Vlade TK, prema riječima Kovačevića, iluzorno je očekivati povratak u društvo najboljih. Kovačević smatra kako se moraju probuditi i privredni subjekti, a kada Sloboda stane na noge i kada izbori plasman uu Evropu, prema njegovim tvrdnjama, svi će od toga profitirati.
Grad Bijeljina je u teškim vremenika stao iza svog Radnika. Hoće li isto učiniti i Tuzla, koja je prije agresije na BiH bila miljama ispred grada na ušću Drine i Save.

Općina Tuzla mjesečno izdvaja oko 7.000 KM za FK Sloboda ili oko 80.000 KM na godišnjem nivou, dok Vlada TK, prema riječima Kovačevića, nije dodijelila ni feninga otkako je on na čelu UO kluba
G
rad Bijeljina odlučio je da svog fudbalskog premijerligaša ubuduće pomaže sa 400.000 godišnje, umjesto dosadašnjih 247.000 KM. Vratimo se na jučerašnje izlaganje predsjednika UO Slobode Merseda Kovačevića, koji je izjavio kako je prevaren jer su općina i kanton obećali izdašniju novčanu pomoć.
Općina Tuzla mjesečno izdvaja oko 7.000 KM za FK Sloboda ili oko 80.000 KM na godišnjem nivou, dok Vlada TK, prema riječima Kovačevića, nije dodijelila ni feninga otkako je on na čelu UO kluba.
Tuzlanski kantona ima dva premijerligaša, Gradinu i Zvijezdu, a Kovačević je pozvao Općinu Tuzla da se izjasni želili u bliskoj budućnosti da i Tuzla ima klub u elitnom rangu takmičenja. Sa 80.000 KM na godišnjem nivou od Općine Tuzla i 0 KM od Vlade TK, prema riječima Kovačevića, iluzorno je očekivati povratak u društvo najboljih. Kovačević smatra kako se moraju probuditi i privredni subjekti, a kada Sloboda stane na noge i kada izbori plasman uu Evropu, prema njegovim tvrdnjama, svi će od toga profitirati.
Grad Bijeljina je u teškim vremenika stao iza svog Radnika. Hoće li isto učiniti i Tuzla, koja je prije agresije na BiH bila miljama ispred grada na ušću Drine i Save.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
						- SultanSulejman
- Kontakt:
Nema Sloboda ni tih 80 000  

SRAMOTA 

SRAMOTA

- kupus army
- Kontakt:
Istina je ovo da grad Bijeljina daje ove pare Radniku,cak su im sredili i stadion da ispuni uslove za premier ligu.Podrinje Janja od opstine Bijeljina je do sad dobijalo 100 hiljada,a sad je umanjeno zbog toga sto je jedan dio nasih sredstava i svih ostalih sportskih kolektiva prebaceno Radniku,Janja ce sad od opstine da dobija 90 hiljada km,sto je opet vise nego sto Sloboda dobija od svojih vlasti.Mislim da je to sramota za grad Tuzlu i Tuzlanski kanton,jer je ipak Sloboda najvece ime na toj regiji.

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Neda faraon pare kako vam nije jasno pare imaju ali jednostavno ga zaboli kita za klub.Onaj kovacevic samo kuka pa daj ostavku vise pun si ko brod koji ce ti pare jos od ove crkavice ma prokleto je to

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
						- Probisvjet
- Kontakt:
Vise puta su mi prigovarali za kritike upucene Jasminu Imamovicu-Faraonu i SDP-u kada sam ga spominjao u ruznom kontekstu za pomoc FK Slobodi. Vjerujte u tom grmu lezi zec!
On se zajedno sa SDP-ovcima u Tuzli zalozio za smanjenje davanja FK Slobodi iz razloga da svi oni koji vole Slobodu pronadju krivca u tadasnjoj vladajucoj koaliciji u kantonu, jer su u Slobodi bili kadrovi iz SDA. On je svjesno zrtvovao FK Slobodu radi par glasova u kantonu. To mu se vratilo kao bumerang na ovim izborima i odatle veliki broj gradjana nije glasao za Faraona i njegove stranjicare!
Jasminu Imamovicu FK Sloboda ne znaci nista, on stuje vise privatnu zabavu i pijanku pisaca nego jedan od najvecih brendova Tuzle.
Ono sto kaze Meske da ga je Imamovic i premijer Causevic prevarili je sigurna istina.
Jedna je stvar jasna, mi smo ostali nijemi na taj bezobrazluk i sada nam se vraca. Da je Tuzla maceha sportu i sportskim klubovima vidi se iz pomenutog koliko druge opstine izdvajaju za svoje sportske klubove.
Općina Bihać direktno je 2012 izdvojila za Jedinstvo 150000KM vise od duplo sto Tuzla izdvaja za FK SLobodu
Grad Banja Luka mjesečno za Borac izdvaja 100.000KM ili godisnje 1.200.000 KM
Podrska gradske uprave Prijedor koja za FK Prijedor godišnje izdvaja 330.000 KM
itd.
Mi smo gotov na zadnjem mjesu u BiH po izdvajanjima za sport, ne racunajuci male opstine po par hiljada stanovnika.
Tuzla grad od 200.000 stanovnika izdvaja za FK Slobodu 7000KM zar to nije zlocin? Bezobrazluk i lopovluk.
Opstina Tuzla vise 7000KM regresa podjeli cistacima i kafe kuharima u opstini. Sramota!!!
Pljuju nas u lice, a mi toliko nemocni pljuvacku samo protrljamo.
Sreca njihova pa ima onih slijepaca koji ce im davati glasove na izborima!

On se zajedno sa SDP-ovcima u Tuzli zalozio za smanjenje davanja FK Slobodi iz razloga da svi oni koji vole Slobodu pronadju krivca u tadasnjoj vladajucoj koaliciji u kantonu, jer su u Slobodi bili kadrovi iz SDA. On je svjesno zrtvovao FK Slobodu radi par glasova u kantonu. To mu se vratilo kao bumerang na ovim izborima i odatle veliki broj gradjana nije glasao za Faraona i njegove stranjicare!
Jasminu Imamovicu FK Sloboda ne znaci nista, on stuje vise privatnu zabavu i pijanku pisaca nego jedan od najvecih brendova Tuzle.
Ono sto kaze Meske da ga je Imamovic i premijer Causevic prevarili je sigurna istina.
Jedna je stvar jasna, mi smo ostali nijemi na taj bezobrazluk i sada nam se vraca. Da je Tuzla maceha sportu i sportskim klubovima vidi se iz pomenutog koliko druge opstine izdvajaju za svoje sportske klubove.
Općina Bihać direktno je 2012 izdvojila za Jedinstvo 150000KM vise od duplo sto Tuzla izdvaja za FK SLobodu
itd.
Mi smo gotov na zadnjem mjesu u BiH po izdvajanjima za sport, ne racunajuci male opstine po par hiljada stanovnika.
Tuzla grad od 200.000 stanovnika izdvaja za FK Slobodu 7000KM zar to nije zlocin? Bezobrazluk i lopovluk.
Opstina Tuzla vise 7000KM regresa podjeli cistacima i kafe kuharima u opstini. Sramota!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla  Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
VolimTz je napisao/la:
 da se nasmijemo svojoj muci
  da se nasmijemo svojoj muci   .
 .- TzBulevar87
- Kontakt:
Ćafiri i prodane duse, placenici u pravom smislu te rijeci su oni koji daju glasove njemu.. siguran sam da i na ovom forumu ima "Jasminovaca". Dao Bog da im se sve to odbije o glavu sto rade SlobodiProbisvjet je napisao/la:Vise puta su mi prigovarali za kritike upucene Jasminu Imamovicu-Faraonu i SDP-u kada sam ga spominjao u ruznom kontekstu za pomoc FK Slobodi. Vjerujte u tom grmu lezi zec!
itd.

075
						- Probisvjet
- Kontakt:
Evo jos jedno pojacanje stize. "Igracu za Slobodu bez primanja, jer sam se u svojoj karijeri vec obezbjedio!" Jasmin Imamović

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 23 jan 2013, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla  Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
						- SultanSulejman
- Kontakt:
Ovde fali 10 milionaVolimTz je napisao/la:

Opcina Bihac je napisala u izvjestajima da je toliko para dala Jedinstvu u 2012 a od toga ni priblizno 100 hiljada nije bilo. Eto realno da su sve pare legle na racun Jedinstva gdje bi mi sad bili? Prosle godine kad su bili protesti sportski direktor je rekao da su racuni kluba blokirani tako da sanse nema da su pare legle. Isto kao i kod nas vlast SDP je rusila sport. Bihac proslih godina davao Jedinstvu MINIMALAC.Probisvjet je napisao/la:Općina Bihać direktno je 2012 izdvojila za Jedinstvo 150000KM vise od duplo sto Tuzla izdvaja za FK SLobodu
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbte pa bolji je SDP Kineski i Korejski nego nas!tropic je napisao/la:Opcina Bihac je napisala u izvjestajima da je toliko para dala Jedinstvu u 2012 a od toga ni priblizno 100 hiljada nije bilo. Eto realno da su sve pare legle na racun Jedinstva gdje bi mi sad bili? Prosle godine kad su bili protesti sportski direktor je rekao da su racuni kluba blokirani tako da sanse nema da su pare legle. Isto kao i kod nas vlast SDP je rusila sport. Bihac proslih godina davao Jedinstvu MINIMALAC.Probisvjet je napisao/la:Općina Bihać direktno je 2012 izdvojila za Jedinstvo 150000KM vise od duplo sto Tuzla izdvaja za FK SLobodu
Kapiten tuzlanske Slobode, Staniša Nikolić napustio je Tušanj, te će svoju nogometnu karijeru prema svemu sudeći nastaviti u Austriji u dresu jednog drugoligaša.

Pustis najboljeg bocnog igraca u drzavi pametnom dosta

tvoj komentar je preglup .. pametnom dostasloboda je napisao/la:Pustis najboljeg bocnog igraca u drzavi pametnom dosta
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia! 
NON MOLLARE MAI
						NON MOLLARE MAI
Alo sabane koga ti da komentarises ko tebi trese kavez jado