FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

JTS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la JTS » 23 jan 2013, 19:53

prosto sam morao da komentarišem kad sam pročitao ovakvu glupost .. tu stavljam tačku
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 23 jan 2013, 19:56

Ti nemas pojma ko je i kakav je igrac stanisa nikolic najbolji desni bocni u drzavi sabane.Idi igraj playstation vidim da se razumijes u fudbal ko marica u kriv ****

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 jan 2013, 21:03

Jbt led i forum ovaj, pa dvojica koji se prestavljaju navijaci Slobode se svadjaju ovdje, pa vi obojica niste ni dosli na prozivku zadnju ma daj, kad cete jednom doci pameti ba ? il ce te i dalje pucat ovdje ko iz puske a nista pogodit e tako vi pucate suplju cesce.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 23 jan 2013, 21:08

Ti znas da ja nisam bio na stadionu nemoj pisat nesto kada neznas .Druga stvar ko prica suplje sve sto sam rekao tako je bilo procitaj postove moje . Trece kome smeta sto sam ja reko da je stana najbolji u drzavi na svojoj poziciji.U cemu je problem tu jel to nekom smeta

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 23 jan 2013, 21:59

iako nisam navijač Slobode, jedna meni draga pjesma (iz vremena kada je Sloboda bila više od kluba)

" onclick="window.open(this.href);return false;

(da prebrodite ove teške dane)....
Bratstvo do groba....

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 24 jan 2013, 01:11

Ja sam u nekim svojim postovima iznio svoj stav,opredjeljenje i dr.Pustite se vi malo politike,koja sigurno,nije bas bila bez uticaja i doprinosa u ovom zapletu price o crveno crnom gigantu sa Tusnja.Hocu da kazem da su po meni ipak najveci krivci rukovodne osobe kluba,tj.predsjednici.Sloboda je krenula prema finansijskom kolapsu onog dana kada je iz kluba istjerana,po meni,najveca legenda Fahrudin Avdicevic.Sjetite se samo sponzora,natpisa na dresovima,npr. Amos,Giprom i td.Sve su te firme propale.Te osobe nisu znale voditi svoja preduzeca,a kamoli klub.Cuj posudili pare,oni?Ti ljudi nisu bili za tih funkcija.To su previse ofarbane i podmukle osobe da se moze ocekivati pozitivno poslovanje i td.Opet kazem,ponavljam,izgubi li Tuzla Slobodu,izgubila je dusu i srce,izgubila je uspomene,proslost,tradiciju.Jeste li se zapitali zasto je onako malo ljudi dolazilo na stadion?Jeste li se zapitali cega se sve sjatilo u nas grad.Vjerujte mi,zauzeli su sve!Od pio-mio,zdravstvenog,biroa,mup-a,guraju se,pomazu jedni drugima i td.Pa SLOBODA je za njih misaona imenica!Mi jos gori,klub dali hostaplerima i kriminalcima da ga vode!!!Zaplakao bih od muke...zao mi u p.m. svega...Zao mi mene i moje porodice sto smo ostali ovdje.Jbm ti sve od 92' pa na dalje...Ono sto me najvise boli je to sto nas muzu,vucaraju se u jeftinim odijelima po budzetskim ustanovama i zaboli ih ona stvar za nama.Smiju nam se,rugaju,dokazuju da su seljaci uspjesni ljudi,a mi neradnici,lopovi,kriminalci,huligani...Lijepe komsije srbi i gradski svijet!Lijepi bata mome,Anto Raos i dr.istaknuti sportski RADNICI.Sad me banujte,al je.em vam seljacku krv i Zelju i Sarajevo iz zivinica,srebrenika,kalesije,lukavca.Nas nasi ljudi ne postuju,nazivaju nas huliganima,pa ja samo volim sport,pun stadion i Slobodu,koji im je vise k.rac?Dodju na kapiju,skrvnare,sta treba ?Da im slijedeci put dam buket cvijeca?Jesu li navijaci u ratu bili huligani?Nisu!Tad su bili borci koji su izgleda ostvarivali tudje ideje i ciljeve!Tad su bili dobri.Da mu zlatnog ljiljana,al kad pogine.Pa i ja sam borac,borim se za sebe,svoju porodicu,svoj posao,svoje mjesto rodjenja,svoj klub!!!Borim se da mogu djeci pruziti makar malo zadovoljstva koje sam i ja imao.Ali ne daju mi...
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 24 jan 2013, 01:35

Koja god stranka dodje na celo kantona,sve ce biti odnosa selo-GRAD!Oni ne vole grad,ne vole brendove grada,klubove,istorijske ljude.Sve firme su nam privatizovali,oteli,ukrali.Te su firme nekad bile garant ocuvanja i FK SLOBODE i KK SLOBODE I RK SLOBODE I JEDINSTVA I SVEGA ONOG STO NAS JE KRASILO!!!Po meni je sve ovotdjelo seljakluka i stala,a politika im je bila samo sredstvo ostvarivanja svog cilja i cinjenje za sebe lagodnijeg zivota na teret urbanih,sportskih ljudi koji nisu razmisljali njihovim telecim glavama i mirisali nosem punih slina u bijelim carapama i crnim cipelama...
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 24 jan 2013, 01:55

Ti ljudi da vole sport u Tz a potovo Slobodu kao brend i svetinju sve bi uradili da je vrate na stare staze slave. I drugi put kad budete glasali glasajte za nekog ko ima tacan plan i viziju kako i sta ce sa sportom. Moram spomenuti naseg novog nacelnika koji je sazvao veliko broj sastanaka sa predstavnicima banaka, trgovina, osiguranja, poduzetnika... kako bi izdvojili odredjenu kolicinu novca za sportski savez Opcine Bihac a pogotovo za Jedinstvo. Stavio je u klub Miroslava Dujimovica igraca zlatne generacije Jedinstva i Hamdiju Abdica Tigra bez kojeg Jedinstvo ne bi daleko doguralo u proslosti. Nista vam necu pametovati ovo samo dajem primjer dobrog rada u Jedinstvu a sve pocinje od opcine. Da vam ti ljudi hoce sve bi bilo drugacije. Znam i kakva vam je trenutno situacija u klubu jer smo i mi prolazili kroz potpuno iste stvari. Sigurno ce sad te guzonje ili gasiti Slobodu ili kupovati utakmice da ostanete u ovoj ligi ali ako tako bude ne preostaje vam nista nego dugi niz godine u ovoj jadnoj ligi. Sve do novih izbora. Neka vam se ljudi srame sta uradise od kluba. Dizite na noge citavu tuzlansku raju i vjerujte mi nece biti vise problema u Slobodi. Nece milom hoce silom. Vidimo se u Bihacu :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 jan 2013, 08:15

superior1982 je napisao/la:Koja god stranka dodje na celo kantona,sve ce biti odnosa selo-GRAD!Oni ne vole grad,ne vole brendove grada,klubove,istorijske ljude.Sve firme su nam privatizovali,oteli,ukrali.Te su firme nekad bile garant ocuvanja i FK SLOBODE i KK SLOBODE I RK SLOBODE I JEDINSTVA I SVEGA ONOG STO NAS JE KRASILO!!!Po meni je sve ovotdjelo seljakluka i stala,a politika im je bila samo sredstvo ostvarivanja svog cilja i cinjenje za sebe lagodnijeg zivota na teret urbanih,sportskih ljudi koji nisu razmisljali njihovim telecim glavama i mirisali nosem punih slina u bijelim carapama i crnim cipelama...
Normalno iz Jasmina Imamovića je izbio seljakluk u njemu pritajen, genetskim putem zapisan. Ne zna on sta je Sloboda, njegovi pradjedovi i djedovi nisu mu mogli usaditi ljubav i odanost prema Slobodi.
I najveca greska je sto smo mu dali glas na izborima! Greska koja nema ispravke. Za tri godine FK SLobode nece biti, a ni nekih od nas.
Neka mu se licno desi ono sto se desava FK Slobodi i Tuzli koju je popapcio. Od grada napravio palanku za defile kretena u autima otvorenih prozora iz kojih se cuje zov njegovog zavicaja! Tuzla je postala vasar seljakluka i primitivizma. U Tuzli vise nema teme za razgovor! U Tuzli usta postaju nijema, a razum prazan!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 jan 2013, 11:19

Semir Borogovac i Mirza Cejvanovic treniraju sa Slobodom ali izgleda da od potpisa jos uvijek nema nista :?
075

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 24 jan 2013, 11:25

TzBulevar87 je napisao/la:Semir Borogovac i Mirza Cejvanovic treniraju sa Slobodom ali izgleda da od potpisa jos uvijek nema nista :?
Mirza Čejvanović istina trenira sa Slobodom, ali ima potpisan ugovor sa Radničkim na godinu dana, ostalo mu je još pola godine ugovora, tako da samo uz obeštećenje može dobiti ispisnicu od Radničkog, u suprotnom Radnički ima pravo da ga kazni.....pozz:)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 jan 2013, 12:45

Stani ba pa nije valjda to onaj Mirza kockar pa jbt svakim danom propadamo sve vise lik je vise u kockarnici nego na treningu ja sam ga vidjo cesto u kockarnici kod cafe Sloboda.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 24 jan 2013, 13:50

Da, to je taj Mirza, ispisnicu od Radničkog neće dobiti jer ima ugovor da kraja sezone, a da se vraća opet nama, neka hvala mu, samo suspenzija.
1921
1989

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 jan 2013, 14:14

Ma svejedno, ni ovdje nece igrat u prvoj postavi.. bice treci a mozda i cetvrti stoper, bolji su i Ceric a i Gojkovic mali od njega..
075

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jan 2013, 17:16

Je l' Tarik Cerić još uvijek u klubu? :?

Neka konačno potpišu Borgija, vrijeme je da ga gledamo u crveno-crnom dresu. 8-)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 jan 2013, 23:01

http://****/index.php/domacifud ... va-slobodu" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna li iko ista o ovom igracu :?:
075

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 24 jan 2013, 23:12

Evo ima ovaj klip na youtube :
[youtube][/youtube]

Valjda je u cetvrtak prijateljska sa Buducnosti na pomocnom.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 25 jan 2013, 17:35

Nakon što su redove tuzlanske Slobode napustili brojni fudbaleri, danas je istim putem krenuo i desni bočni Muamer Nezić koji je ljetos na Tušanj stigao iz Zvijezde iz Gradačca.

On je o svojoj odluci nakon treninga obavijestio šefa stručnog štaba Denisa Sadikovića, dok klupsko rukovodstvo na čelu sa legendama koje predstavlja Mersed Kovačević i dalje ništa ne poduzima da se promijeni katastrofalna situacija u klubu.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 25 jan 2013, 18:05

Ma propali smo kolektivno citav grad .... po meni bi bilo najbolje da klub ode u bankrot i da krene od pocetka , sloboda ima duga 8 miliona i sad kad bi neko dao pare mogli bi igurati sezonu dvije i onda bi bila ista prica ..... kakvo je sad stanje u klubu taj scenario mi je najizvjesniji .... ne isplati se zidati kucu na losim temeljima a sloboda i nema temelje vec ima baru ispod sebe :( :( :( :(
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 jan 2013, 18:19

taj Nezić je fakat veliki gubitak :lol: pokupit' bilo kojeg momka sa ulice, igrati će jednako loše kao i on ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.