Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

M4kaveli
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la M4kaveli » 24 jan 2013, 20:35

Rockefeller je napisao/la:Dobro on malo zna o fudbalu, ajde nam @Makiaveli iznesi argumente, molim te, da ti znaš jako puno o fudbalu?
Nemoj ici iz krajnosti u krajnost.
Lik je sam sebe ukopao neznanjem o fudbalu i to je to.
Ne trebas biti strucnjak da znas ono sto sam ja napisao.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 jan 2013, 20:36

Mora nekako opravdat učinak inieste kao kreatora golova gdje baš na tom polju "asistencije" i ne briljira. Al hajd baš me zanima njegovo mišljenje o tome jer ja ne znam o fudbalu i statistika je nebitan pojam, a i pak u fudbalu se izražava kroz statistiku i ne samo u fudbalu.

i odgovori mi molim te na pitanje, koliko drugi strijelac ima golova

ne izvlači se molim te sad zaobilaženjem. Hoću da čujem
Vođa zna.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 24 jan 2013, 20:38

bitniji je broj dodavanja na sredini terena nego asistencije i golovi
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 24 jan 2013, 20:43

slika
:mrgreen:

Ok, @Mak. čuo sam. Baš bih volio da čujem i koliko ljudi koji tvrde da je Gervinho bio bolji i koliko ljudi koji tvrde da je Eden bio bolji je gledalo francusku ligu. :)

Ja ništa ne tvrdim. Mogu ponoviti mišljenje kolega sa teme, Hazard je danas bolji, al' ga Gervinho može sustići, jer je nekada, po njihovom mišljenju, bio uz rame Edenu.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 24 jan 2013, 20:47

Rockefeller je napisao/la:slika
:mrgreen:

Ok, @Mak. čuo sam. Baš bih volio da čujem i koliko ljudi koji tvrde da je Gervinho bio bolji i koliko ljudi koji tvrde da je Eden bio bolji je gledalo francusku ligu. :)

Ja ništa ne tvrdim. Mogu ponoviti mišljenje kolega sa teme, Hazard je danas bolji, al' ga Gervinho može sustići, jer je nekada, po njihovom mišljenju, bio uz rame Edenu.
Nisam ja mislio na to dal' Gervinho moze ili ne moze stici Hazarda po igrackim kvalitetama nego mi je za oko zapala ona statistika.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 jan 2013, 20:49

fural fura svoj fazon. Nikom ni da obrazloži sve stvari koje smo ga pitali pa čak ni onu bezveznu, koliko ima golova drugi strijelac barce.

ne znam jesam li komeptentan da to pitam uopšte, da li ja znam šta je drugi strijelac tima uopšte
Vođa zna.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jan 2013, 20:53

Odoše svi potencijalni transferi koji su upućeni prema Arsenalu u druge klubove :)

Mašala, bit će ovo veoma zanimljivo. Dal' će Arsenal završit i u Europa Ligi vidjet ćemo...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 24 jan 2013, 20:57

Zasad je moj cilj treći. Nadam se da Arsenal može završiti na trećem mjestu. Ako naprave više i bude vremena, idemo očekivati i drugo. Zasad je prevelika razlika. :)

@Makiaveli nisam mislio na tebe, no ok. Odnosi se na one koji prihvataju k'o dogmu da je neko bolji od nekog. Većinom na one, što ih @neo često zayebaje "da li da vjeruje svojim očima ili komentatoru". :)
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 24 jan 2013, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jan 2013, 20:57

Rockefeller je napisao/la:Zasad je moj cilj treći. Nadam se da Arsenal može završiti na trećem mjestu. Ako naprave više i bude vremena, idemo očekivati i drugo. Zasad je prevelika razlika. :)
nisi valjda ozbiljan za ovo treće i drugo mjesto ? De mi objasni kako ?

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 24 jan 2013, 21:08

Osam poena razlike. Lani smo topili 11 ili 13, ne sjećam se tačno, baš u ovim momentima. Chelsea vodi Rafa, ajde kakva (neugodna) iznenadjenja su moguća, al' opet i ugodna. Vjerovaću da se može desiti da Chelsea kiksa koji put. Usput imaju i težak raspored.

Tottenhamu je ovo doba kad počinje da pada. Imaju teži raspored od Arsenala i samo četri poena prednosti. Vjerujem da mi to možemo stići. Kiksaće i oni na malim tekmama, a na velikim im ne dajem velike šanse. Objektivno igrao bih u njihovoj narednoj utakmici X i očekujem ga. Eto jedna prilika da kiksaju.

Everton ne uzimam za ozbiljno toliko. Imaju sjajnog trenera, nekoliko sjajnih pojedinaca al' i kratku klupu. Još nam dolaze na Emirate, a znaš i sam da nam onak' gode kao protivnici.

Arsenal? Idemo do kraja uzeti sve bodove. Većina teških utakmica je na Emiratima, a tu ne dam nikom ulogu favorita. Ako i kiksamo, ybt ga, kiksaće i konkurenti. Još najteža utakmica u gostima je protiv Tottenhama. Kod kuće možemo uzeti dovoljno bodova.

Naravno ne garantiram da ćemo uzeti to treće mjesto, al' bih radije da imam ljetsvicu jako visoko (i ipak realno) postavljenu.

Rekoh, topili smo 11 ili 12, ako ne i 13, bodova u ovom dijelu sezone, možemo i četri odnosno osam.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jan 2013, 21:27

Rockefeller je napisao/la:Arsenal? Idemo do kraja uzeti sve bodove. Većina teških utakmica je na Emiratima, a tu ne dam nikom ulogu favorita.
Ja ne znam kako možeš postaviti ulogu favorita 7-og kluba na tabeli protiv 1-og ?!

Svim mogućim parametrima je obrnuto.

Daj Bože da mi budemo 4, a sve iznad toga je veliki uspjeh čak i to. :roll:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 24 jan 2013, 21:43

Na Emiratima nisu favoriti. Bez obzira što smo sedmi. Sedmi jesmo, al' nećemo sedmi završiti. Ni jedna normalna glava neće reći kako će tu utakmicu United dobiti, ista stvar je i obrnuto. No prednost Arsenala je domaći teren. ;)

Uostalom, to je jedna utakmica. Samo tri boda. I neću četvrto mjesto, bezze kvalifikacije. :D

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 jan 2013, 21:43

Mi sigurno imamo laksi raspored u odnosu na Totenhem,barem do te utakmice sa njima..

Igramo tri od cetri utakmice kod kuce,uz to sa Aston VIlom i Stokeom,tu nebi trebali imati problema..Naravno prvo je na rasporedu utakmica sa Liverpulom koji igra slicno kao i mi,toplo-hladno ali opet mislim da je kvalitet na nasoj strani sto smo u ostalom pokazali i u prvoj utakmici na Anfieldu..

Vjerovatno i najteza utakmica je gostovanje Sunderlandu gdje u zadnjih pet utakmica imamo samo jednu pobjedu te po dva poraza i dva remija..Iskreno ja bi bio i vie nego zadovoljan sa 10 bodova u ove 4 utakmice s kojima bi sigurno smanjila razliku u odnosu na Totenhem..

S druge strane Totenhem ima tri gostovanje i nece im biti lako,.Prvo je kod Norwicha gdje su prije nesto vise od tri mjeseca izgubili utakmicu Capital kupa,istina Norvich je trenutno u dosta losijoj formi u odnosu na tad..U zadnji sest utakmica u ligi osvojili su samo bod..

Zatim opet gostuju,ovaj put kod WBA,.Izuzetno tesko gostovanje gdje je jedino City(uz nas)od timova iz gornjeg djela tabela uspio pobjediti a redom su padali : Liverpul,Totenhem,Everton..Istina i oni su u padu forme pa su tako u zadnje vrijeme kod kuce gubili od Stokea i Fulhama,pa cak i od QPR u FA kupu..

Imaju utakmicu sa Newcastlom,realno da se sutra igra utakmica rekao bi da je pobjeda sigurno zbog katastrofalne forme NJukasa ali ima jos do te tekme,.Njukas u pravoj formi moze svakom uzeti bod(ove)..

I jos imaju gostovanje West Hamu gdje je sve moguce,vidjeli smo da se Mancester provukao u FA kupu na njihovom stadionu..

Po meni,realno je za ocekivati da budemo u egalu sa njima to tog medjusobnog okrsaja,tu ih dokrajcit i adio djecaci :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jan 2013, 21:51

Imamo, al da ćemo dobit sve te utakmice, hmmm...Daj Bože, teško, nadam se...
Ja i kažem, 4 mjesto je nama ko titula, ne samo ove godine, nego godinama unazad ;)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 jan 2013, 21:56

Arsenal je veći klub od pijetlova,ovo već važi :mrgreen: .Sasvim sam siguran da će bez problema da se obezbjedi to 4 mjesto i LP. U narednom periodu Arsenalu predvidjam da podigne formu,visoka pobjeda sa 5 utrpanih komada je dosla u pravo vrijeme, prava psiho injekcija. Pijetlovima je vakat da pocnu da prosipaju bodove. Uglavnom bice i para, ness nisam siguran jel onaj pos'o sa adidasom osiguran od 2014-2015 cini mi se ili... ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jan 2013, 22:34

Yaya Banana se mora dovesti!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 jan 2013, 23:22

Centre forward je napisao/la:Arsenal je veći klub od pijetlova,ovo već važi :mrgreen: .Sasvim sam siguran da će bez problema da se obezbjedi to 4 mjesto i LP. U narednom periodu Arsenalu predvidjam da podigne formu,visoka pobjeda sa 5 utrpanih komada je dosla u pravo vrijeme, prava psiho injekcija. Pijetlovima je vakat da pocnu da prosipaju bodove. Uglavnom bice i para, ness nisam siguran jel onaj pos'o sa adidasom osiguran od 2014-2015 cini mi se ili... ?
Svi novi ugovori tek od 2014 stupaju na snagu. Sa Emiratesom je potpisan novi ali za sportsku opremu je adidas nudio dosta novca (cini mi se 22 miliona funti) mada posle se i Nike odlucio lako ne predati pa se spominjalo da i oni spremaju novi ugovor od 30 miliona po sezoni!! Sada se nista ne zna...

Od kokosi smo veci klub koliko hoces ali i od onih drugih sto nikako ne zele priznati. Jednostavno, Arsenal je gazda u gradu!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 25 jan 2013, 00:32

Pa valjda je svakoj budali jasno da je Arsenal najveći klub u Londonu.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 jan 2013, 03:14

Rockefeller je napisao/la:Pa valjda je svakoj budali jasno da je Arsenal najveći klub u Londonu.
Onima sa plave strane nije... :mrgreen:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jan 2013, 07:57

Rockefeller je napisao/la:Pa valjda je svakoj budali jasno da je Arsenal najveći klub u Londonu.
Izgleda samo su pametni ovi u Sjevernom londonu ;)

Ništa, pustite ba pare, iduća tekma, Liverpool ?! Valjda tu možemo odigrat dobro bez primljenog pogotka i napokon u derbiju nekom slavit.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.