Mi sigurno imamo laksi raspored u odnosu na Totenhem,barem do te utakmice sa njima..
Igramo tri od cetri utakmice kod kuce,uz to sa Aston VIlom i Stokeom,tu nebi trebali imati problema..Naravno prvo je na rasporedu utakmica sa Liverpulom koji igra slicno kao i mi,toplo-hladno ali opet mislim da je kvalitet na nasoj strani sto smo u ostalom pokazali i u prvoj utakmici na Anfieldu..
Vjerovatno i najteza utakmica je gostovanje Sunderlandu gdje u zadnjih pet utakmica imamo samo jednu pobjedu te po dva poraza i dva remija..Iskreno ja bi bio i vie nego zadovoljan sa 10 bodova u ove 4 utakmice s kojima bi sigurno smanjila razliku u odnosu na Totenhem..
S druge strane Totenhem ima tri gostovanje i nece im biti lako,.Prvo je kod Norwicha gdje su prije nesto vise od tri mjeseca izgubili utakmicu Capital kupa,istina Norvich je trenutno u dosta losijoj formi u odnosu na tad..U zadnji sest utakmica u ligi osvojili su samo bod..
Zatim opet gostuju,ovaj put kod WBA,.Izuzetno tesko gostovanje gdje je jedino City(uz nas)od timova iz gornjeg djela tabela uspio pobjediti a redom su padali : Liverpul,Totenhem,Everton..Istina i oni su u padu forme pa su tako u zadnje vrijeme kod kuce gubili od Stokea i Fulhama,pa cak i od QPR u FA kupu..
Imaju utakmicu sa Newcastlom,realno da se sutra igra utakmica rekao bi da je pobjeda sigurno zbog katastrofalne forme NJukasa ali ima jos do te tekme,.Njukas u pravoj formi moze svakom uzeti bod(ove)..
I jos imaju gostovanje West Hamu gdje je sve moguce,vidjeli smo da se Mancester provukao u FA kupu na njihovom stadionu..
Po meni,realno je za ocekivati da budemo u egalu sa njima to tog medjusobnog okrsaja,tu ih dokrajcit i adio djecaci