Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma Djokovic ce samljet Murraya. Bit ce dugi setovi, ali sam ubjedjen da se nece igrati 5. set
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
E toj i ja mislim. idjet ces da Murray nece ni jedan ace odservirat, servis ce opcenito biti slab.asunsao je napisao/la:Ma Djokovic ce samljet Murraya. Bit ce dugi setovi, ali sam ubjedjen da se nece igrati 5. set
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma tako to biva uvijek.Wimbledon 2010,Berdych nabije Federera izgubi se protiv Djokovica,2011. na istom turniru Tsonga nabije Federera i lagano izgubi od Djokovica.Sve su prilike da ce tako biti i sada.
Da se razumijemo, Novak je favorit, ali dobio je najgoreg moguceg protivnika u finalu.
Andy sigurno nece pasti psihicki i nece poklanjati poene. Novak ce morati oznojiti damu za svaki poen, i morace servirati sa dosta rizika... pa cemo vidjeti...
Andy sigurno nece pasti psihicki i nece poklanjati poene. Novak ce morati oznojiti damu za svaki poen, i morace servirati sa dosta rizika... pa cemo vidjeti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta je najgore svi se "napale" protiv Federera i kad dodju no Novaka tad ih nema nigdje. Ako mozete protiv Feda tako igrat pa igrajte i protiv Novaka
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Berdych je tada dobio i Novaka i otisao u finale.darker10 je napisao/la:Ma tako to biva uvijek.Wimbledon 2010,Berdych nabije Federera izgubi se protiv Djokovica,2011. na istom turniru Tsonga nabije Federera i lagano izgubi od Djokovica.Sve su prilike da ce tako biti i sada.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
haha ajde pogrijesio samretro je napisao/la:Berdych je tada dobio i Novaka i otisao u finale.darker10 je napisao/la:Ma tako to biva uvijek.Wimbledon 2010,Berdych nabije Federera izgubi se protiv Djokovica,2011. na istom turniru Tsonga nabije Federera i lagano izgubi od Djokovica.Sve su prilike da ce tako biti i sada.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ja iskreno nisam vidio neko napaljivanje Mareja danas.likma23 je napisao/la:Sta je najgore svi se "napale" protiv Federera i kad dodju no Novaka tad ih nema nigdje. Ako mozete protiv Feda tako igrat pa igrajte i protiv Novaka
Problem je sto je Federer mnogo starij,sklon oscilacijama, mnogo više griješi nego prije a i ima slabu tačku koju je otkrio Rafael Nadal a to je njegov backhand i mnogo teniseri danas forsiraju Federera na tu stranu sto donosi rezultate.
S druge strane Djokovic je mnogo stabilniji igrac, dobar sa obije strane, hajmo reci perfektnim footworkom i kondicijom,servis sasvim dobar a ritern najbolji, o psihi ne treba ni rijeci trosit, malo ko se moze vratit iz situacija iz kojih on moze.
Jednostavnije receno, teze je igrati protiv Djokovica nego protiv Federera.Federerov best of best tennis je najbolji i niko,sem Rafe, se ne moze nosit sa tim, pa ni Djokovic ni Marej ali kao sto rekoh Fed je mnogo skloni oscilacijama
@hazard
Pregorio on ili ne šanse protiv Rafe nije imao
Da mi je da barem jos jednom vidim finale Federer-Nadal.Ali tesko jedan je sve stariji,drugi je sve skloniji povredama.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Lendl ne dozvoljava Murrayu da slavi.
Frajer se nije ni nasmijao nakon ovakve pobjede, tačno kao da je igrao prvo kolo AO-a i to protiv nekog kvalifikanta i završio posao nakon 20ak minuta igre.
Servis, nejerovatna fizička sprema u kombinaciji sa Federerovim godinama, "standardnim" padovima u igri = pobjeda. Zasluženo, u svakom slučaju.
Ni finale ne bi trebalo biti manje uzbudljivo. Volio bih da ga Nole dobije, jer mi ovaj Murray iz dana u dan postaje sve antipatičniji. Ne'am pojma zašto.
Frajer se nije ni nasmijao nakon ovakve pobjede, tačno kao da je igrao prvo kolo AO-a i to protiv nekog kvalifikanta i završio posao nakon 20ak minuta igre.
Servis, nejerovatna fizička sprema u kombinaciji sa Federerovim godinama, "standardnim" padovima u igri = pobjeda. Zasluženo, u svakom slučaju.
Ni finale ne bi trebalo biti manje uzbudljivo. Volio bih da ga Nole dobije, jer mi ovaj Murray iz dana u dan postaje sve antipatičniji. Ne'am pojma zašto.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Joj monoloze kad te ja dohvatim...
Pa covjek je rutiner, izadje na teren, pobijedi i idemo dalje
Pa covjek je rutiner, izadje na teren, pobijedi i idemo dalje
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam bas tacno mislio na Murraya ali vecinm svi igraci najbolji tenis, izuzev Wawrinkesamosarajvo je napisao/la:Ja iskreno nisam vidio neko napaljivanje Mareja danas.likma23 je napisao/la:Sta je najgore svi se "napale" protiv Federera i kad dodju no Novaka tad ih nema nigdje. Ako mozete protiv Feda tako igrat pa igrajte i protiv Novaka
Problem je sto je Federer mnogo starij,sklon oscilacijama, mnogo više griješi nego prije a i ima slabu tačku koju je otkrio Rafael Nadal a to je njegov backhand i mnogo teniseri danas forsiraju Federera na tu stranu sto donosi rezultate.
S druge strane Djokovic je mnogo stabilniji igrac, dobar sa obije strane, hajmo reci perfektnim footworkom i kondicijom,servis sasvim dobar a ritern najbolji, o psihi ne treba ni rijeci trosit, malo ko se moze vratit iz situacija iz kojih on moze.
Jednostavnije receno, teze je igrati protiv Djokovica nego protiv Federera.Federerov best of best tennis je najbolji i niko,sem Rafe, se ne moze nosit sa tim, pa ni Djokovic ni Marej ali kao sto rekoh Fed je mnogo skloni oscilacijama
Novak je mladji i trenutno je u svom prime-u i zato nesmije imati oscilacije i zato je teze igrati protiv njega. Aline vjerujem da ce Novak ovoliko dugo igrat kao Fed, ona njegova prklizasvanja ce ga kostat, ono tijelo ne moze izdrzat ma kako on bio fizicki spreman.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Neutralan88
- Kontakt:
darker10 je napisao/la:Da mi je da barem jos jednom vidim finale Federer-Nadal.Ali tesko jedan je sve stariji,drugi je sve skloniji povredama.
Mozda u polufinalu Roland Garossa ko zna
P.S glupo je Fedexa otpisat i slat u morovinu daleko od toga pa lik je konstantno u polufinalima i finalima!
Ipak danas imao je malo losiju igru i nedostatak srece jbg
Volio bi Andy da uzme ovaj turnir al veselo ce biti
Sent from my iPhone using Tapatalk
ne volim previše Mareja ni ja takođe ali mislim da će 99% pobijediti Novaka mislim da je kompletniji .kompaktniji ,brži fizički spremniji i mislim da je čitav niz godina gubio od Fedexa,Rafe i Novaka ali mislim da je došlo i njegovo vrijeme da je sazrio znači dugo je gubio nekad i nepravedno ali mislim da će ovo biti njegova godina i da će doći sigurno do broja1,mislim da je i zaslužio iako kažem nije moj tip ali izgleda puno moćnije od Novaka...
Eh to i ja govorim,kako je danas Federer lose igrao pravo je cudo da je ovo otislo u 5 setova.Opet,njegova najveca sansa je na Wimbledonu i US Openu,jedino ti turniri danas imaju iole brze terene.Neutralan88 je napisao/la:darker10 je napisao/la:Da mi je da barem jos jednom vidim finale Federer-Nadal.Ali tesko jedan je sve stariji,drugi je sve skloniji povredama.
Mozda u polufinalu Roland Garossa ko zna
P.S glupo je Fedexa otpisat i slat u morovinu daleko od toga pa lik je konstantno u polufinalima i finalima!
Ipak danas imao je malo losiju igru i nedostatak srece jbg
Volio bi Andy da uzme ovaj turnir al veselo ce biti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brate, rekao si da je Andy kompletniji od Novaka... sad ce te strijeljati....
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Brate, rekao si da je Andy kompletniji od Novaka... sad ce te strijeljati....
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Andy svakako ima više teniskih elemenata na svojoj strani, ali prednost u bazičnim udarcima je na strani Novaka. To je razlika između njih, uz neizostavni mental strength, gdje je Đoković trenutno najjači.
Što se meča tiče, Andy je apsolutno zaslužio pobjedu i nadam se da može do titule u nedjelju. Dominacija u asovima, brjek loptama, vinerima, ukupno osvojenim poenima itd. Jako dobra igra, ali ono što treba da brine su ponovno veliki psihološki padovi i oscilacije.
Inače, čestitke i Federeru na tenisu i borbi koju je prikazao. Vidjelo se u 5. setu da jednostavno nema 'goriva' u 'rezervoaru' i da je dao sve što je imao.
Što se meča tiče, Andy je apsolutno zaslužio pobjedu i nadam se da može do titule u nedjelju. Dominacija u asovima, brjek loptama, vinerima, ukupno osvojenim poenima itd. Jako dobra igra, ali ono što treba da brine su ponovno veliki psihološki padovi i oscilacije.
Inače, čestitke i Federeru na tenisu i borbi koju je prikazao. Vidjelo se u 5. setu da jednostavno nema 'goriva' u 'rezervoaru' i da je dao sve što je imao.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Invincibles
- Kontakt:
Wimbledon i RG su turniri na kojima je pobjedjivao i Rogera kada je ovajigrao bolji tenis ,nego sta ga igraju Andy i Nole danas...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.