NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

ASD
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la ASD » 25 jan 2013, 16:26

Da li zna neko kolike su plate u Jedinstvu?

aleXBIH
Kontakt:

Post Postao/la aleXBIH » 25 jan 2013, 18:08

NeRi_K je napisao/la:
aleXBIH je napisao/la:znali se ko ce sacinjavati upravu kluba ???
Da si citao moj post sve bi ti bilo jasno :?
ti si napisao clanove upravog odbora, a mene zanimaju clanovi uprave kluba. pored tigra,ko ce biti direktor kluba,ko je sportski direktor, ko ce predstavljati klub, ko je na poziciji sekretara u jedinstvu, koga su zaduzili za stadion ?

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 25 jan 2013, 18:15

aleXBIH je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:
ti si napisao clanove upravog odbora, a mene zanimaju clanovi uprave kluba. pored tigra,ko ce biti direktor kluba,ko je sportski direktor, ko ce predstavljati klub, ko je na poziciji sekretara u jedinstvu, koga su zaduzili za stadion ?
Sve ti je to isto. Napisao sam ja sve gore samo malo bolje procitaj i sve ce ti biti jasnije. Ako te zanima i ko ce prati opremu to vec ne znam :(

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 25 jan 2013, 18:29

Novoizabrani predsjednik Uprave NK Jedinstvo, Hamdija Abdić, u prvom obraćanju novim članovima Uprave, kazao je da novi saziv Uprave očekuje dosta posla na konsolidaciji stanja, ali da zajedničkim snagama u 2013.godini , NK Jedinstvo može izboriti opstanak u Prvoj ligi F BiH.

Obećali smo da ćemo sistemski riješiti NK Jedinstvo,ali i sve sportske kolektive kroz Sportski savez Bihaća i to smo već učinili i sada nam predstoji da zajedno sa novom Upravom i Skupštinom NK Jedinstvo osiguramo da naš klub uspješno okonča ovu polusezonu, te da stvorimo uslove da od slijedeće sezone napravimo korak više ka plasmanu u Premijer ligu BiH – kazao je načelnik Galijašević.

Opširnije u izjavama općinskog načelnika i novog-starog predsjednika NK Jedinstvo.

" onclick="window.open(this.href);return false;

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 25 jan 2013, 23:50

-" Normalno da je cilj vec iduce godine Premijer Liga, mogu oni pricati sta hoce ja sam predsjednik i zbog toga sam i dosao tu " - Hamdija Abdic Tigar

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 26 jan 2013, 00:04

aleXBIH je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:
Upravni odbor i clanovi Uprave kluba to ti je jedno te isto, a ako te zanima sportski direktor je Miroslav Dujmović, funkciju sekretara obavljati će Alija Kurtović, dok će tehnički sekretar biti Suad Muslić.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 26 jan 2013, 00:16

Neri je li istina da se pregovara sa Safetom ?

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 26 jan 2013, 00:23

tropic je napisao/la:Neri je li istina da se pregovara sa Safetom ?
Nisam ja to napisao :D samo sam se nadovezao da je realna opcija da se Safet vrati u Jedinstvo, posto je Safeta 2005.g, u Zagreb odveo covjek koji je od danas u Upravnom odboru naseg kluba. Nadarevic je jos uvijek u godinama kad moze biti u ovoj ligi beton, a kako se vratio u Zagreb vise je u Bihacu nego tamo.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 26 jan 2013, 00:25

Ma znam da nisi. Napisao je lik koji na stranici napise komentar vezan za Jedinstvo pa ga kopira i na forum ;)
Ne vjerujem u to sto je napisano. Niti vjerujem da ce ona 4-5 sto su rekli da se pregovara doci u Jedinstvo. Mozda barem Sanid progleda nakon danasnje skupstine

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 26 jan 2013, 00:54

Drago mi je da vas je "krenulo", nadam se da ce Jedinstvo se sto prije vratit u PL.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 26 jan 2013, 01:29

MakeTZ je napisao/la:Drago mi je da vas je "krenulo", nadam se da ce Jedinstvo se sto prije vratit u PL.
Hvala i mi se tome nadamo.
Pridruzite se nam se i vi, necemo se buniti :D

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 26 jan 2013, 23:25

Danas odigrana trening utakmica na pomocnom stadionu. Igralo se je 2 poluvremena po 40 minuta i na kraju rezultat je glasio 3:3. Za "crvene" golove su dali Drljaca Igor, Dzaferovic Adis i Delic Halid a za "zelene" Besic Arnes 2x i autogol Kovacevica. Nakon jednog ostrog starta Ismara Stupca igru je morao sepajuci napustiti Sahinovic Damir. Veliko zalaganje na obadvije strane i tesko ce biti nekome se zahvaliti.

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 27 jan 2013, 19:56

slika
MENI MOJE, A VAMA VASE

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 28 jan 2013, 15:46

Ekrem Hodzic ponovo u Jedinstvu do kraja sedmice se ocekuje potpis na ugovor. Pregovara se i sa golmanom Rudara Kemalom Hadzicem. Stigla nova oprema u Jedinstvo.

aleXBIH
Kontakt:

Post Postao/la aleXBIH » 28 jan 2013, 18:27

a hvala Bogu vise da ste malo dali prostora jedinstvu http://sportsport.ba/bh_fudbal/hodzic-u ... emom/97271" onclick="window.open(this.href);return false;

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 28 jan 2013, 20:26

Lopta s kojom ce se igrati u Bihacu i oprema
slika

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 28 jan 2013, 20:39

Ne znam zasto ali uvijek sam gotivio Jedinstvo i SN , kad se sjetim jedne godine bio TV prenos Jedinstvo-Sarajevo . SN napravila lom na onoj natkrivenoj tribini. Pozdrav za nase Krajisnike 8-)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 28 jan 2013, 20:50

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 29 jan 2013, 19:06

Novi pomocni trener Janjosa je Ervin Smailagic. Sutra sastanak Upravnog odbora.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 05 feb 2013, 22:52

Nisam dugo bio aktivan na forumu pa moram napisati nekoliko stvari. Znaci do sada u Jedinstvo su stigli : Hadzic ( bivsi golman Rudara iz Kaknja ) , Husic , Delic , Sahinovic , Toromanovic , Hodzic , Susnjar , Begic , Balic , Harambasic i Dujmovic. Dujmovic je novi sportski direktor kluba ali trenira i igra sa ekipom zbog forme ako zatreba igrac u prvenstvu. Odigrane su 2 pripremne utakmice : Nehaj ( Senj ) - Jedinstvo 2:3 strijelci Nuspahic i Susnjar 2x i danas u Crikvenici sa istoimenim klubom remi 1:1 strijelac mladi Nuspahic.

Treba napomeniti da ce ekipa Jedinstva do 10.2 trenirati u Bihacu a onda putuje u Medulin gdje ima nekoliko pripremnih utakmica. Momci se jako trude sto je za svaku pohvalu a i trener je odlican i nadam se da opstanak nece doci u pitanje. Moguci sastav Jedinstva u proljetnom dijelu : Drljača / Hadžić , Hušić, Šahinović, Trejić, Dizdarić, Hodžić, Mešić, Džaferović, Nuspahić, Jušić i Delić.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.