NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- ASD
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Da li zna neko kolike su plate u Jedinstvu?
ti si napisao clanove upravog odbora, a mene zanimaju clanovi uprave kluba. pored tigra,ko ce biti direktor kluba,ko je sportski direktor, ko ce predstavljati klub, ko je na poziciji sekretara u jedinstvu, koga su zaduzili za stadion ?NeRi_K je napisao/la:Da si citao moj post sve bi ti bilo jasnoaleXBIH je napisao/la:znali se ko ce sacinjavati upravu kluba ???
Sve ti je to isto. Napisao sam ja sve gore samo malo bolje procitaj i sve ce ti biti jasnije. Ako te zanima i ko ce prati opremu to vec ne znamaleXBIH je napisao/la:ti si napisao clanove upravog odbora, a mene zanimaju clanovi uprave kluba. pored tigra,ko ce biti direktor kluba,ko je sportski direktor, ko ce predstavljati klub, ko je na poziciji sekretara u jedinstvu, koga su zaduzili za stadion ?NeRi_K je napisao/la:Da si citao moj post sve bi ti bilo jasnoaleXBIH je napisao/la:znali se ko ce sacinjavati upravu kluba ???

-
- Kontakt:
Novoizabrani predsjednik Uprave NK Jedinstvo, Hamdija Abdić, u prvom obraćanju novim članovima Uprave, kazao je da novi saziv Uprave očekuje dosta posla na konsolidaciji stanja, ali da zajedničkim snagama u 2013.godini , NK Jedinstvo može izboriti opstanak u Prvoj ligi F BiH.
Obećali smo da ćemo sistemski riješiti NK Jedinstvo,ali i sve sportske kolektive kroz Sportski savez Bihaća i to smo već učinili i sada nam predstoji da zajedno sa novom Upravom i Skupštinom NK Jedinstvo osiguramo da naš klub uspješno okonča ovu polusezonu, te da stvorimo uslove da od slijedeće sezone napravimo korak više ka plasmanu u Premijer ligu BiH – kazao je načelnik Galijašević.
Opširnije u izjavama općinskog načelnika i novog-starog predsjednika NK Jedinstvo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Obećali smo da ćemo sistemski riješiti NK Jedinstvo,ali i sve sportske kolektive kroz Sportski savez Bihaća i to smo već učinili i sada nam predstoji da zajedno sa novom Upravom i Skupštinom NK Jedinstvo osiguramo da naš klub uspješno okonča ovu polusezonu, te da stvorimo uslove da od slijedeće sezone napravimo korak više ka plasmanu u Premijer ligu BiH – kazao je načelnik Galijašević.
Opširnije u izjavama općinskog načelnika i novog-starog predsjednika NK Jedinstvo.
-" Normalno da je cilj vec iduce godine Premijer Liga, mogu oni pricati sta hoce ja sam predsjednik i zbog toga sam i dosao tu " - Hamdija Abdic Tigar
Upravni odbor i clanovi Uprave kluba to ti je jedno te isto, a ako te zanima sportski direktor je Miroslav Dujmović, funkciju sekretara obavljati će Alija Kurtović, dok će tehnički sekretar biti Suad Muslić.aleXBIH je napisao/la:ti si napisao clanove upravog odbora, a mene zanimaju clanovi uprave kluba. pored tigra,ko ce biti direktor kluba,ko je sportski direktor, ko ce predstavljati klub, ko je na poziciji sekretara u jedinstvu, koga su zaduzili za stadion ?NeRi_K je napisao/la:Da si citao moj post sve bi ti bilo jasnoaleXBIH je napisao/la:znali se ko ce sacinjavati upravu kluba ???
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Neri je li istina da se pregovara sa Safetom ?
Nisam ja to napisaotropic je napisao/la:Neri je li istina da se pregovara sa Safetom ?

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ma znam da nisi. Napisao je lik koji na stranici napise komentar vezan za Jedinstvo pa ga kopira i na forum 
Ne vjerujem u to sto je napisano. Niti vjerujem da ce ona 4-5 sto su rekli da se pregovara doci u Jedinstvo. Mozda barem Sanid progleda nakon danasnje skupstine

Ne vjerujem u to sto je napisano. Niti vjerujem da ce ona 4-5 sto su rekli da se pregovara doci u Jedinstvo. Mozda barem Sanid progleda nakon danasnje skupstine
Drago mi je da vas je "krenulo", nadam se da ce Jedinstvo se sto prije vratit u PL.
Hvala i mi se tome nadamo.MakeTZ je napisao/la:Drago mi je da vas je "krenulo", nadam se da ce Jedinstvo se sto prije vratit u PL.
Pridruzite se nam se i vi, necemo se buniti

Danas odigrana trening utakmica na pomocnom stadionu. Igralo se je 2 poluvremena po 40 minuta i na kraju rezultat je glasio 3:3. Za "crvene" golove su dali Drljaca Igor, Dzaferovic Adis i Delic Halid a za "zelene" Besic Arnes 2x i autogol Kovacevica. Nakon jednog ostrog starta Ismara Stupca igru je morao sepajuci napustiti Sahinovic Damir. Veliko zalaganje na obadvije strane i tesko ce biti nekome se zahvaliti.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Ekrem Hodzic ponovo u Jedinstvu do kraja sedmice se ocekuje potpis na ugovor. Pregovara se i sa golmanom Rudara Kemalom Hadzicem. Stigla nova oprema u Jedinstvo.
a hvala Bogu vise da ste malo dali prostora jedinstvu http://sportsport.ba/bh_fudbal/hodzic-u ... emom/97271" onclick="window.open(this.href);return false;
Lopta s kojom ce se igrati u Bihacu i oprema

Ne znam zasto ali uvijek sam gotivio Jedinstvo i SN , kad se sjetim jedne godine bio TV prenos Jedinstvo-Sarajevo . SN napravila lom na onoj natkrivenoj tribini. Pozdrav za nase Krajisnike 

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Novi pomocni trener Janjosa je Ervin Smailagic. Sutra sastanak Upravnog odbora.
Nisam dugo bio aktivan na forumu pa moram napisati nekoliko stvari. Znaci do sada u Jedinstvo su stigli : Hadzic ( bivsi golman Rudara iz Kaknja ) , Husic , Delic , Sahinovic , Toromanovic , Hodzic , Susnjar , Begic , Balic , Harambasic i Dujmovic. Dujmovic je novi sportski direktor kluba ali trenira i igra sa ekipom zbog forme ako zatreba igrac u prvenstvu. Odigrane su 2 pripremne utakmice : Nehaj ( Senj ) - Jedinstvo 2:3 strijelci Nuspahic i Susnjar 2x i danas u Crikvenici sa istoimenim klubom remi 1:1 strijelac mladi Nuspahic.
Treba napomeniti da ce ekipa Jedinstva do 10.2 trenirati u Bihacu a onda putuje u Medulin gdje ima nekoliko pripremnih utakmica. Momci se jako trude sto je za svaku pohvalu a i trener je odlican i nadam se da opstanak nece doci u pitanje. Moguci sastav Jedinstva u proljetnom dijelu : Drljača / Hadžić , Hušić, Šahinović, Trejić, Dizdarić, Hodžić, Mešić, Džaferović, Nuspahić, Jušić i Delić.
Treba napomeniti da ce ekipa Jedinstva do 10.2 trenirati u Bihacu a onda putuje u Medulin gdje ima nekoliko pripremnih utakmica. Momci se jako trude sto je za svaku pohvalu a i trener je odlican i nadam se da opstanak nece doci u pitanje. Moguci sastav Jedinstva u proljetnom dijelu : Drljača / Hadžić , Hušić, Šahinović, Trejić, Dizdarić, Hodžić, Mešić, Džaferović, Nuspahić, Jušić i Delić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.