Safet Sušić - Pape

soko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la soko » 25 jan 2013, 22:22

Stipu ga Hare, on bi sa svojom keceljom nas'o dva beka sto bi zaustavila Ronalda i Nani. Nema sta strucnjak.
Cuj top igraci, vec dvije godine lik trubi jedno te isto.
Nego da se vratim temi, mislim da je ovo velika greska Susica sto zove ovako malo igraca. Ovaj Avdukic mu ne treba. Na ovoj listi za Sloveniju su se trebali naci Buric, Visca i Nadarevic. Hadzic i Bicakcic al to sa pasosem je visoka matematika pa nebi o tome.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jan 2013, 22:25

emir79 je napisao/la:
U mnogo boljim klubovima,nego danasnji reprezentativci.
Sad ce gringo i nihcudin i ovo spinovati da je na neki nacin Susiceva greska. :D
Evo bas sad smisljaju taktiku.....

Sajo dezurni krivac za sve

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 25 jan 2013, 22:26

Dva igraca koji su trebali ODAVNO dobit poziv su Buric i Cocalic. Pricam o godinama..

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 jan 2013, 22:28

emir79 je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Pa recimo sta je Svedska kad izuzmes Ibrahimovica?????
Sad sam Dzeko vrijedi kao nekad komplet repka pa mozda i vise....
Da ne nabrajam Pjanu & Co .... ;)
Pa vidi sad vrijednost i klubove reprezentativaca i nekad.....
Salihamidzic (HSV,Bayern,Juventus) Baljic (Fenerbahce,Galatasaray,Real Madrid) Kodro (Real Sociedad,Barcelona) Hibic (Sevilla,Atletico Madrid), Varesanovic (Bordeaux,Olympiacos) ,Barbarez (Dortmund,HSV,Leverkusen),Topic(AC Monza,Wolfsburg,Austria Wien), Konjic (AS Monaco,Coventry,Derby County),Sead Kapetanovic (Wolfsburg,Dortmund),Bolic (Fenerbahce,Rayo Vallecano)

U mnogo boljim klubovima,nego danasnji reprezentativci.
Kolega je ovo jos govorio prije, kaze teleci pogled nemoze sa top igracima uzeti prvo mjesto u grupe prosle kvalifikacije. A ono.
Dzeko(klupa Man city), Miske(Zvaka), Salihovic(crveni kartoni),Spahic(samaranje po Francuskoj), Pjanic(klupa u Lyonu), Pandza(Mechelen), Jahic(lijevi klub), Ibricic(Hajduk/izlet u Rusiji) itd itd..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2013, 22:29

soko je napisao/la:Stipu ga Hare, on bi sa svojom keceljom nas'o dva beka sto bi zaustavila Ronalda i Nani. Nema sta strucnjak.
Nego da se vratim temi, mislim da je ovo velika greska Susica sto zove ovako malo igraca. Ovaj Avdukic mu ne treba. Na ovoj listi za Sloveniju su se trebali naci Buric, Visca i Nadarevic. Hadzic i Bicakcic al to sa pasosem je visoka matematika pa nebi o tome.
Mah,ponekad uleti u tu svoju teoriju zavjere pa prolafala ko i Miske.
i ja se slazem da sa golmanima treba konacno promjesati spil.Da li Buric ili Fejzic nebitno.Ok nije vise tri golmana,pomak znaci.
Nadam se da nije gledao Nadarevica prosli debi inace belaj,tip se fakat izgubio.
Hadzic je sebe degradirao odlaskom u relativno losiju ligu i poslije poziva bi prosao kao Vrsaljevic.
Visca bi trebao biti pozvan cak i onaj Cocalic ali to je trpanje igraca koji u biti nece ni imati neku minutazu.
Ionako se ronda na par njih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 25 jan 2013, 22:37

Malo je nervozan ovaj susic, kristic ga je lijepo pitao za 3. napadaca, a ovaj se odmah brani kao da ga napada :!:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 jan 2013, 22:40

harishp je napisao/la:
soko je napisao/la:Stipu ga Hare, on bi sa svojom keceljom nas'o dva beka sto bi zaustavila Ronalda i Nani. Nema sta strucnjak.
Mah,ponekad uleti u tu svoju teoriju zavjere pa prolafala ko i Miske.
i ja se slazem da sa golmanima treba konacno promjesati spil.Da li Buric ili Fejzic nebitno.Ok nije vise tri golmana,pomak znaci.
Nadam se da nije gledao Nadarevica prosli debi inace belaj,tip se fakat izgubio.
Hadzic je sebe degradirao odlaskom u relativno losiju ligu i poslije poziva bi prosao kao Vrsaljevic.
Visca bi trebao biti pozvan cak i onaj i Cocalic ali to je trpanje igraca koji u biti nece ni imati neku minutazu.
Ionako se ronda na par njih.
Nadarevic, jbg trema ipak je to Seria A. Moze biti zamjena, veoma se lako moze desiti da sve 2-3 povrijede i jos ako uleti neki crveni, zuti onda belaj. Sto se tice Hadzica, nemamo puno opcija na toj poziciji, mlad je dati mu sansu ako valja super ako ne hvala i cao. Isto kao sto je bilo sa Jahicem. Nema ljutnje..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2013, 22:44

deni_m1312 je napisao/la:Malo je nervozan ovaj susic, kristic ga je lijepo pitao za 3. napadaca, a ovaj se odmah brani kao da ga napada :!:
Sta je Seferovic, dohvatac lopti???Tip ce doci na veceru i upoznavanje sa BIH repkom a sigurno je da pored vecere nece k'o Izmet zaboraviti da preda ili ako nista drugo sazna za svu papirologiju koja ga slijedi.
I gdje nece biti neUrozan.
@soko,mah ocekivao sam makar nesto jaci klub od Rieda a ovaj k'o i Zukanovic ili Vranjes u slabije plasiran klub ili slabiju ligu.
Umjesto da napredujes.Handris i sebe i repku.
Nadarevica je spucala trema da je i zive lopte promasivao,pa me posjeti na naseg Rivalda Stojana
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 jan 2013, 22:51

harishp je napisao/la:
deni_m1312 je napisao/la:Malo je nervozan ovaj susic, kristic ga je lijepo pitao za 3. napadaca, a ovaj se odmah brani kao da ga napada :!:
Sta je Seferovic, dohvatac lopti???Tip ce doci na veceru i upoznavanje sa BIH repkom a sigurno je da pored vecere nece k'o Izmet zaboraviti da preda ili ako nista drugo sazna za svu papirologiju koja ga slijedi.
@soko,mah ocekivao sam makar nesto jaci klub od Rieda a ovaj k'o i Zukanovic ili Vranjes u slabije plasiran klub ili slabiju ligu.
Nadarevica je spucala trema da je i zive lopte promasivao,pa me posjeti na naseg Rivalda Stojana
Ne diraj nam Stojana,on je nenadyebiv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 jan 2013, 22:54

Stvarno ove konferencije su cirkus,ja da sam selektor na pitanje 3ceg napadaca bih rekao pratio sam Zeca međutim nije se još ustalio u prvoj ekipi,razmišljao sam i o Djuriću međutim C liga nije dovoljno kvalitetna da odgovori reprezentativnim zahtjevima,imao bih volju da riješimo pitanje Seferovića jer sigurno bi nam mogao pomoći,Mahmutović u Teplicama igra toplo-hladno sto je razlog zasto ne dobija poziv...prica o Stevanovicu kao napadacu ili ibricicu je :cry: :cry: :cry: :cry: ovakvim pristupom,cirkus oko pozivanja igrača kao gostiju gdje Sušić izigrava šerifa koji treba da daje svoj blagoslov,,,mi ne zasluzujemo Brazil !

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 jan 2013, 22:58

harishp je napisao/la:
Njega su ovi iz Genoe pratili, ovo mi je prvi put da sam ga gledao, a siguran sam da si i ti. Opet kazem Seria A
Npr nas Dzekan stoji sam, nigdje nikoga, Zabaleta mu doda loptu(stojao mozda pet metara udaljen) i fino se lopta odbije od njega ko od zid i u aut.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2013, 23:03

Ima Nadarevic slifa,nebi ga Genova tek tako uzela.
Sto je najbitnije nema jedenja svojih damu jel ovaj ima nase drzavljanstvo ili Burkina Fasoa.
Kada bude potrefio loptu :mrgreen: dobit ce i poziv.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 jan 2013, 23:08

zgembo89 je napisao/la:Stvarno ove konferencije su cirkus,ja da sam selektor na pitanje 3ceg napadaca bih rekao pratio sam Zeca međutim nije se još ustalio u prvoj ekipi,razmišljao sam i o Djuriću međutim C liga nije dovoljno kvalitetna da odgovori reprezentativnim zahtjevima,imao bih volju da riješimo pitanje Seferovića jer sigurno bi nam mogao pomoći,Mahmutović u Teplicama igra toplo-hladno sto je razlog zasto ne dobija poziv...prica o Stevanovicu kao napadacu ili ibricicu je :cry: :cry: :cry: :cry: ovakvim pristupom,cirkus oko pozivanja igrača kao gostiju gdje Sušić izigrava šerifa koji treba da daje svoj blagoslov,,,mi ne zasluzujemo Brazil !
Sta ti podrazumjevas pod napadac?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 25 jan 2013, 23:17

Cinjenica ostaje koliko je god vi uvijali...Nikad bolja generacija i nikad gori selektor...
A te gore sto ste pobrojali koliko ih je zajedno igralo u repci....U taj spisak ste mogli dodati i Susica, Marica, Bazdarevica....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 jan 2013, 23:26

gringobih je napisao/la:Cinjenica ostaje koliko je god vi uvijali...Nikad bolja generacija i nikad gori selektor...
A te gore sto ste pobrojali koliko ih je zajedno igralo u repci....U taj spisak ste mogli dodati i Susica, Marica, Bazdarevica....
Sta koliko ih je zajedno igralo,o cemu ba ti?
Ovo ti je jedna generacija i svi su igrali zajedno,samo dokazujes od kada pratis reprezentaciju. Vjerovatno od Cire.

Salihamidzic (HSV,Bayern,Juventus) Baljic (Fenerbahce,Galatasaray,Real Madrid) Kodro (Real Sociedad,Barcelona) Hibic (Sevilla,Atletico Madrid), Varesanovic (Bordeaux,Olympiacos) ,Barbarez (Dortmund,HSV,Leverkusen),Topic(AC Monza,Wolfsburg,Austria Wien), Konjic (AS Monaco,Coventry,Derby County),Sead Kapetanovic (Wolfsburg,Dortmund),Bolic (Fenerbahce,Rayo Vallecano)

Da nikad gori selektor sa najvise pobjeda.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2013, 23:27

emir79 je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Cinjenica ostaje koliko je god vi uvijali...Nikad bolja generacija i nikad gori selektor...
Ovo ti je jedna generacija i svi su igrali zajedno,samo dokazujes od kada pratis reprezentaciju. Vjerovatno od Cire.

Fakat me je iznenadio nepoznavanjem gradiva :roll:
Isto kao da je rekao ''kad su Vedo,Spahic,Dzeko,Miske itd igrali zajedno i koliko
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jan 2013, 23:35

Glupa je ta prica na relaci "selektor (trener)" - "igraci". Kad i ti i ja i ostala raja znamo da 90% zavis od igraca, badava ako igraci nisu na nivou, u formi moze Safet njima reci bilo sta, kako da postupe ako oni ne daju svoje ne pije to vode.

Eto Murinjo ima extra igrace, svi ga hvale da je jedan od najboljih trenra svjeta pa opet Real ne moze meda u Premijeri naspram Barce, a i u LP ne ide zadnjih par godina. Sta je tu problem ? Isto tako Gvardiola se dize u nebesa, pa qurac bi on napravio sa Barcom da mu nije Miesija, Inieste, Xabia ... i ostalih igraca.

Pa eto neka preuzme Vrbanjusu pa neka uđe u PL BiH sa tom svojom "strucnoscu".
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 25 jan 2013, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 jan 2013, 23:35

harishp je napisao/la:
emir79 je napisao/la:

Fakat me je iznenadio nepoznavanjem gradiva :roll:
Isto kao da je rekao ''kad su Vedo,Spahic,Dzeko,Miske itd igrali zajedno i koliko
Vala bas

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 jan 2013, 23:36

emir79 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:
jel Stevanović i Ibričić napadač :o

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2013, 23:42

zgembo89 je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:
jel Stevanović i Ibričić napadač :o
Ibricic je imao vise golova u HNL jedne sezone od Mandzukica.Sto znaci nije napadac ali je kao ofanzivac vrlo ucinkovit.
Sta vrijedi sto je Zec napadac kad se ni sam ne sjeca kad je zabio(cak i za njega kazu da nije klasicni napadac niti to u klubu igra),ili Djuric koji ni u trecoj ligi ne moze sebi doci :o
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.