Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Stipu ga Hare, on bi sa svojom keceljom nas'o dva beka sto bi zaustavila Ronalda i Nani. Nema sta strucnjak.
Cuj top igraci, vec dvije godine lik trubi jedno te isto.
Nego da se vratim temi, mislim da je ovo velika greska Susica sto zove ovako malo igraca. Ovaj Avdukic mu ne treba. Na ovoj listi za Sloveniju su se trebali naci Buric, Visca i Nadarevic. Hadzic i Bicakcic al to sa pasosem je visoka matematika pa nebi o tome.
Nego da se vratim temi, mislim da je ovo velika greska Susica sto zove ovako malo igraca. Ovaj Avdukic mu ne treba. Na ovoj listi za Sloveniju su se trebali naci Buric, Visca i Nadarevic. Hadzic i Bicakcic al to sa pasosem je visoka matematika pa nebi o tome.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sad ce gringo i nihcudin i ovo spinovati da je na neki nacin Susiceva greska.emir79 je napisao/la:
U mnogo boljim klubovima,nego danasnji reprezentativci.

Evo bas sad smisljaju taktiku.....
Sajo dezurni krivac za sve
Dva igraca koji su trebali ODAVNO dobit poziv su Buric i Cocalic. Pricam o godinama..
Kolega je ovo jos govorio prije, kaze teleci pogled nemoze sa top igracima uzeti prvo mjesto u grupe prosle kvalifikacije. A ono.emir79 je napisao/la:Salihamidzic (HSV,Bayern,Juventus) Baljic (Fenerbahce,Galatasaray,Real Madrid) Kodro (Real Sociedad,Barcelona) Hibic (Sevilla,Atletico Madrid), Varesanovic (Bordeaux,Olympiacos) ,Barbarez (Dortmund,HSV,Leverkusen),Topic(AC Monza,Wolfsburg,Austria Wien), Konjic (AS Monaco,Coventry,Derby County),Sead Kapetanovic (Wolfsburg,Dortmund),Bolic (Fenerbahce,Rayo Vallecano)gringobih je napisao/la: Pa recimo sta je Svedska kad izuzmes Ibrahimovica?????
Sad sam Dzeko vrijedi kao nekad komplet repka pa mozda i vise....
Da ne nabrajam Pjanu & Co ....![]()
Pa vidi sad vrijednost i klubove reprezentativaca i nekad.....
U mnogo boljim klubovima,nego danasnji reprezentativci.
Dzeko(klupa Man city), Miske(Zvaka), Salihovic(crveni kartoni),Spahic(samaranje po Francuskoj), Pjanic(klupa u Lyonu), Pandza(Mechelen), Jahic(lijevi klub), Ibricic(Hajduk/izlet u Rusiji) itd itd..
Mah,ponekad uleti u tu svoju teoriju zavjere pa prolafala ko i Miske.soko je napisao/la:Stipu ga Hare, on bi sa svojom keceljom nas'o dva beka sto bi zaustavila Ronalda i Nani. Nema sta strucnjak.
i ja se slazem da sa golmanima treba konacno promjesati spil.Da li Buric ili Fejzic nebitno.Ok nije vise tri golmana,pomak znaci.
Nadam se da nije gledao Nadarevica prosli debi inace belaj,tip se fakat izgubio.
Hadzic je sebe degradirao odlaskom u relativno losiju ligu i poslije poziva bi prosao kao Vrsaljevic.
Visca bi trebao biti pozvan cak i onaj Cocalic ali to je trpanje igraca koji u biti nece ni imati neku minutazu.
Ionako se ronda na par njih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Malo je nervozan ovaj susic, kristic ga je lijepo pitao za 3. napadaca, a ovaj se odmah brani kao da ga napada 

Nadarevic, jbg trema ipak je to Seria A. Moze biti zamjena, veoma se lako moze desiti da sve 2-3 povrijede i jos ako uleti neki crveni, zuti onda belaj. Sto se tice Hadzica, nemamo puno opcija na toj poziciji, mlad je dati mu sansu ako valja super ako ne hvala i cao. Isto kao sto je bilo sa Jahicem. Nema ljutnje..harishp je napisao/la:Mah,ponekad uleti u tu svoju teoriju zavjere pa prolafala ko i Miske.soko je napisao/la:Stipu ga Hare, on bi sa svojom keceljom nas'o dva beka sto bi zaustavila Ronalda i Nani. Nema sta strucnjak.
i ja se slazem da sa golmanima treba konacno promjesati spil.Da li Buric ili Fejzic nebitno.Ok nije vise tri golmana,pomak znaci.
Nadam se da nije gledao Nadarevica prosli debi inace belaj,tip se fakat izgubio.
Hadzic je sebe degradirao odlaskom u relativno losiju ligu i poslije poziva bi prosao kao Vrsaljevic.
Visca bi trebao biti pozvan cak i onaj i Cocalic ali to je trpanje igraca koji u biti nece ni imati neku minutazu.
Ionako se ronda na par njih.
Sta je Seferovic, dohvatac lopti???Tip ce doci na veceru i upoznavanje sa BIH repkom a sigurno je da pored vecere nece k'o Izmet zaboraviti da preda ili ako nista drugo sazna za svu papirologiju koja ga slijedi.deni_m1312 je napisao/la:Malo je nervozan ovaj susic, kristic ga je lijepo pitao za 3. napadaca, a ovaj se odmah brani kao da ga napada
I gdje nece biti neUrozan.
@soko,mah ocekivao sam makar nesto jaci klub od Rieda a ovaj k'o i Zukanovic ili Vranjes u slabije plasiran klub ili slabiju ligu.
Umjesto da napredujes.Handris i sebe i repku.
Nadarevica je spucala trema da je i zive lopte promasivao,pa me posjeti na naseg Rivalda Stojana
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne diraj nam Stojana,on je nenadyebivharishp je napisao/la:Sta je Seferovic, dohvatac lopti???Tip ce doci na veceru i upoznavanje sa BIH repkom a sigurno je da pored vecere nece k'o Izmet zaboraviti da preda ili ako nista drugo sazna za svu papirologiju koja ga slijedi.deni_m1312 je napisao/la:Malo je nervozan ovaj susic, kristic ga je lijepo pitao za 3. napadaca, a ovaj se odmah brani kao da ga napada
@soko,mah ocekivao sam makar nesto jaci klub od Rieda a ovaj k'o i Zukanovic ili Vranjes u slabije plasiran klub ili slabiju ligu.
Nadarevica je spucala trema da je i zive lopte promasivao,pa me posjeti na naseg Rivalda Stojana

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Stvarno ove konferencije su cirkus,ja da sam selektor na pitanje 3ceg napadaca bih rekao pratio sam Zeca međutim nije se još ustalio u prvoj ekipi,razmišljao sam i o Djuriću međutim C liga nije dovoljno kvalitetna da odgovori reprezentativnim zahtjevima,imao bih volju da riješimo pitanje Seferovića jer sigurno bi nam mogao pomoći,Mahmutović u Teplicama igra toplo-hladno sto je razlog zasto ne dobija poziv...prica o Stevanovicu kao napadacu ili ibricicu je
ovakvim pristupom,cirkus oko pozivanja igrača kao gostiju gdje Sušić izigrava šerifa koji treba da daje svoj blagoslov,,,mi ne zasluzujemo Brazil !

Njega su ovi iz Genoe pratili, ovo mi je prvi put da sam ga gledao, a siguran sam da si i ti. Opet kazem Seria Aharishp je napisao/la:Sta je Seferovic, dohvatac lopti???Tip ce doci na veceru i upoznavanje sa BIH repkom a sigurno je da pored vecere nece k'o Izmet zaboraviti da preda ili ako nista drugo sazna za svu papirologiju koja ga slijedi.deni_m1312 je napisao/la:Malo je nervozan ovaj susic, kristic ga je lijepo pitao za 3. napadaca, a ovaj se odmah brani kao da ga napada
Npr nas Dzekan stoji sam, nigdje nikoga, Zabaleta mu doda loptu(stojao mozda pet metara udaljen) i fino se lopta odbije od njega ko od zid i u aut.
Ima Nadarevic slifa,nebi ga Genova tek tako uzela.
Sto je najbitnije nema jedenja svojih damu jel ovaj ima nase drzavljanstvo ili Burkina Fasoa.
Kada bude potrefio loptu
dobit ce i poziv.
Sto je najbitnije nema jedenja svojih damu jel ovaj ima nase drzavljanstvo ili Burkina Fasoa.
Kada bude potrefio loptu

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sta ti podrazumjevas pod napadac?zgembo89 je napisao/la:Stvarno ove konferencije su cirkus,ja da sam selektor na pitanje 3ceg napadaca bih rekao pratio sam Zeca međutim nije se još ustalio u prvoj ekipi,razmišljao sam i o Djuriću međutim C liga nije dovoljno kvalitetna da odgovori reprezentativnim zahtjevima,imao bih volju da riješimo pitanje Seferovića jer sigurno bi nam mogao pomoći,Mahmutović u Teplicama igra toplo-hladno sto je razlog zasto ne dobija poziv...prica o Stevanovicu kao napadacu ili ibricicu je![]()
![]()
![]()
ovakvim pristupom,cirkus oko pozivanja igrača kao gostiju gdje Sušić izigrava šerifa koji treba da daje svoj blagoslov,,,mi ne zasluzujemo Brazil !
Cinjenica ostaje koliko je god vi uvijali...Nikad bolja generacija i nikad gori selektor...
A te gore sto ste pobrojali koliko ih je zajedno igralo u repci....U taj spisak ste mogli dodati i Susica, Marica, Bazdarevica....
A te gore sto ste pobrojali koliko ih je zajedno igralo u repci....U taj spisak ste mogli dodati i Susica, Marica, Bazdarevica....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Sta koliko ih je zajedno igralo,o cemu ba ti?gringobih je napisao/la:Cinjenica ostaje koliko je god vi uvijali...Nikad bolja generacija i nikad gori selektor...
Ovo ti je jedna generacija i svi su igrali zajedno,samo dokazujes od kada pratis reprezentaciju. Vjerovatno od Cire.
Salihamidzic (HSV,Bayern,Juventus) Baljic (Fenerbahce,Galatasaray,Real Madrid) Kodro (Real Sociedad,Barcelona) Hibic (Sevilla,Atletico Madrid), Varesanovic (Bordeaux,Olympiacos) ,Barbarez (Dortmund,HSV,Leverkusen),Topic(AC Monza,Wolfsburg,Austria Wien), Konjic (AS Monaco,Coventry,Derby County),Sead Kapetanovic (Wolfsburg,Dortmund),Bolic (Fenerbahce,Rayo Vallecano)
Da nikad gori selektor sa najvise pobjeda.
Fakat me je iznenadio nepoznavanjem gradivaemir79 je napisao/la:Sta koliko ih je zajedno igralo,o cemu ba ti?gringobih je napisao/la:Cinjenica ostaje koliko je god vi uvijali...Nikad bolja generacija i nikad gori selektor...
Ovo ti je jedna generacija i svi su igrali zajedno,samo dokazujes od kada pratis reprezentaciju. Vjerovatno od Cire.
Salihamidzic (HSV,Bayern,Juventus) Baljic (Fenerbahce,Galatasaray,Real Madrid) Kodro (Real Sociedad,Barcelona) Hibic (Sevilla,Atletico Madrid), Varesanovic (Bordeaux,Olympiacos) ,Barbarez (Dortmund,HSV,Leverkusen),Topic(AC Monza,Wolfsburg,Austria Wien), Konjic (AS Monaco,Coventry,Derby County),Sead Kapetanovic (Wolfsburg,Dortmund),Bolic (Fenerbahce,Rayo Vallecano)

Isto kao da je rekao ''kad su Vedo,Spahic,Dzeko,Miske itd igrali zajedno i koliko
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Glupa je ta prica na relaci "selektor (trener)" - "igraci". Kad i ti i ja i ostala raja znamo da 90% zavis od igraca, badava ako igraci nisu na nivou, u formi moze Safet njima reci bilo sta, kako da postupe ako oni ne daju svoje ne pije to vode.gringobih je napisao/la:Cinjenica ostaje koliko je god vi uvijali...Nikad bolja generacija i nikad gori selektor...
Eto Murinjo ima extra igrace, svi ga hvale da je jedan od najboljih trenra svjeta pa opet Real ne moze meda u Premijeri naspram Barce, a i u LP ne ide zadnjih par godina. Sta je tu problem ? Isto tako Gvardiola se dize u nebesa, pa qurac bi on napravio sa Barcom da mu nije Miesija, Inieste, Xabia ... i ostalih igraca.
Pa eto neka preuzme Vrbanjusu pa neka uđe u PL BiH sa tom svojom "strucnoscu".
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 25 jan 2013, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vala basharishp je napisao/la:Fakat me je iznenadio nepoznavanjem gradivaemir79 je napisao/la:Sta koliko ih je zajedno igralo,o cemu ba ti?gringobih je napisao/la:Cinjenica ostaje koliko je god vi uvijali...Nikad bolja generacija i nikad gori selektor...
Isto kao da je rekao ''kad su Vedo,Spahic,Dzeko,Miske itd igrali zajedno i koliko
jel Stevanović i Ibričić napadačemir79 je napisao/la:Sta ti podrazumjevas pod napadac?zgembo89 je napisao/la:

Ibricic je imao vise golova u HNL jedne sezone od Mandzukica.Sto znaci nije napadac ali je kao ofanzivac vrlo ucinkovit.zgembo89 je napisao/la:jel Stevanović i Ibričić napadačemir79 je napisao/la:Sta ti podrazumjevas pod napadac?zgembo89 je napisao/la:
Sta vrijedi sto je Zec napadac kad se ni sam ne sjeca kad je zabio(cak i za njega kazu da nije klasicni napadac niti to u klubu igra),ili Djuric koji ni u trecoj ligi ne moze sebi doci

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu