Hvala vam na prijedlozima , ovaj od @Lilliuma je moćan ali za izlazke ovako , sexy
Kad odlučim postavim ovdje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa ja kume, da mozes kasnije koristiti, up'o si u skeptickubavarian_bk je napisao/la:Daj bolan Senaide , đeš u starkama na maturu u srednjoj ?![]()
Hvala vam na prijedlozima , ovaj od @Lilliuma je moćan ali za izlazke ovako , sexy![]()
Kad odlučim postavim ovdje
koji si razred?Otelo je napisao/la:Ja cu otic,nema toga koji ce mene natjerat da obujem ista drugo
2. srednjegojzerica je napisao/la:koji si razred?Otelo je napisao/la:Ja cu otic,nema toga koji ce mene natjerat da obujem ista drugo

De molimte reci s kojeg brda si ti sišao molim te..AgresivnoDjubre je napisao/la:Evo ti nesto za maturu
samo crni
![]()
na peglu,mogu i sive mozda bi bolje isle.
ili
Kupi ono sto ces nositi i poslije mature,a ne samo za maturu.

Nije brdo,planina je.Igman.donCorleone1892 je napisao/la: De molimte reci s kojeg brda si ti sišao molim te..
Znaci lik stavio sako, kosu kariranu, pegla hlace i patike.. pa de skontaj se

znaci sutra pravac terranova i nyeradis.p je napisao/la:Joj svega sam nakupovao danas. U sportlifeu cjelokupan BRUGI asortiman na 50%, u SPRINGFIELDU isto tako, haos dobrih džempera po 25 i 30, a u Terranovu i New Yorker sam se razočarao.. Ostala samo odjeća za djecu iz obdaništa, sve sami S i XS-ovibarem onaj dio što je snižen.
U Sportini sniženje 50%, jakne sa sniženjem od 170-200 KMja se sjebo.
Gdje ces kosulju S uzeti? Pa koliko si visok? Il mozda hoces slim-fit.Elegant je napisao/la:Ima li kosulja u Springfieldu i NY , velicine S ili M ? Da je na snizenju ?
donCorleone1892 je napisao/la:
Ev nesto "CLASS"![]()
a evo ti nesto modernije a i sto je govorio@bosancium poslije ovoga opet mozes koristiti i farmerke i sako i majcu ili kosulju zavisi sta budes obukao...