Koja si grupa u obdaništu onda?Bosniacum Lilium je napisao/la:znaci sutra pravac terranova i nyeradis.p je napisao/la:Joj svega sam nakupovao danas. U sportlifeu cjelokupan BRUGI asortiman na 50%, u SPRINGFIELDU isto tako, haos dobrih džempera po 25 i 30, a u Terranovu i New Yorker sam se razočarao.. Ostala samo odjeća za djecu iz obdaništa, sve sami S i XS-ovibarem onaj dio što je snižen.
U Sportini sniženje 50%, jakne sa sniženjem od 170-200 KMja se sjebo.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- IlPrincipe
- Kontakt:
Znal iko imal kakva stranica za kupovinu kačketa onih ravnih ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- SultanSulejman
- Kontakt:
Možda je 1,50 visok,a nabildanGreivis je napisao/la: Gdje ces kosulju S uzeti? Pa koliko si visok? Il mozda hoces slim-fit.![]()
- donCorleone1892
- Kontakt:
sako ima koliko ja znam u terri ili new yorku..nekad se zna naci i u Azelu..imas i u Springfildu ponekad..Neutralan88 je napisao/la:donCorleone1892 je napisao/la:
Ev nesto "CLASS"![]()
a evo ti nesto modernije a i sto je govorio@bosancium poslije ovoga opet mozes koristiti i farmerke i sako i majcu ili kosulju zavisi sta budes obukao...
gdje imaju da se kupe ovo kao na 2x fotci Sako majica, da baca na sako al nije sako
Malo i ti pogledaj po buticima ja sam ovo napisao sto se tice Zenice ako si u Sarajevu ove sve modne kuce imas i u Sarajevu a ima i boljeg izbora.
- donCorleone1892
- Kontakt:
ee ja sam bas gledao neki dan trazio sebi pa sam nasao na piku dobrih kacketa mslm predoobrih samo cijena zna biti i do 50 kmIlPrincipe je napisao/la:Znal iko imal kakva stranica za kupovinu kačketa onih ravnih ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tlines ipoadis.p je napisao/la:Koja si grupa u obdaništu onda?Bosniacum Lilium je napisao/la:znaci sutra pravac terranova i nyerDo koliko godina? 5? 7? il možda 9
![]()
Kompleksi a? Jos ne mozes da prezalis sto te Hurem ostavila zbog malog NapoleonaSultanSulejman je napisao/la:Možda je 1,50 visok,a nabildan
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ajmo frizeri da vas cujem
Treba li za oblikovanje ove frizure pegla, nisam skoro nikad imao nesto slicno jer mi je malo duza kosa, pa sam odlucio da se napokon osisam malo krace.A prijateljica mi rece da je pegla potrebna, iako ja ne kontam koji ce mi qrac pegla za ovo

ako treba de onda predlozite kakvih malo kracih frizura koje su lake za oblikovanje, znaci samo vosak ili gel i to je to

ako treba de onda predlozite kakvih malo kracih frizura koje su lake za oblikovanje, znaci samo vosak ili gel i to je to
- Donnie Darko
- Kontakt:
mozes to i sa fenom izvest 
Uh izgleda nema od ove frizure nista
Ne vjerujem da cu bas uvijek imati zivaca i vremena ujutro prije skole fenom to praviti..E jbg, bas mi se svidja frizura.Uglavnom Donnie hvala na odg 
možda je offtopic, ali da li se negdje u sarajevu imaju kupiti onaj rukav providni sa tetovažama? furka mi ono pravo
pa ako ima negdje da mi neko kaze gdje i koliko košta
@ovaj gore frizura; ja je pravim sa fenom, operem kosu, malo peškirom "pretrljam" i fenom oblikujem normala
@ovaj gore frizura; ja je pravim sa fenom, operem kosu, malo peškirom "pretrljam" i fenom oblikujem normala
Ja te volim, volim Željo..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
daj ba sta ce ti togio10 je napisao/la:možda je offtopic, ali da li se negdje u sarajevu imaju kupiti onaj rukav providni sa tetovažama? furka mi ono pravopa ako ima negdje da mi neko kaze gdje i koliko košta
treba ti 2 min da dignes prednji dio fenom i jos isto toliko da ostatak sredis (govorim za sebe)enobarca je napisao/la:Uh izgleda nema od ove frizure nistaNe vjerujem da cu bas uvijek imati zivaca i vremena ujutro prije skole fenom to praviti..E jbg, bas mi se svidja frizura.Uglavnom Donnie hvala na odg
stvarno ne znam zasto pravis toliku frku oko ove frizure, jedna od laksih za napravit'
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jos malo kremice
i dodas malo laka. Imam ja jos neke hepeke, ali to je vec tajna velikih majsotra 
ma kazem ti, malo furke ne bi škodiloBosniacum Lilium je napisao/la:daj ba sta ce ti to
Preofirno ti je ono kume, radije ispikaj pravugio10 je napisao/la:ma kazem ti, malo furke ne bi škodiloBosniacum Lilium je napisao/la:daj ba sta ce ti toda ne pravim bezveze one prolazne tetovaže
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ma neću pravu, vjera mi ne dozvoljavaceze je napisao/la:Preofirno ti je ono kume, radije ispikaj pravugio10 je napisao/la:ma kazem ti, malo furke ne bi škodiloBosniacum Lilium je napisao/la:daj ba sta ce ti toda ne pravim bezveze one prolazne tetovaže
razumijemo seBosniacum Lilium je napisao/la:jos malo kremicei dodas malo laka. Imam ja jos neke hepeke, ali to je vec tajna velikih majsotra
ti rece da koristis onu baleinu kremu Fibre gum, kakav joj je "hold" i je li "masna" previse, ja vec 2-3 god unazad koristim onaj Taftov vosak (crna kutijica
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a eto vidis, meni taftovi proizdovi nikako ne odgovarajumiki_92 je napisao/la:razumijemo seBosniacum Lilium je napisao/la:jos malo kremicei dodas malo laka. Imam ja jos neke hepeke, ali to je vec tajna velikih majsotra
![]()
ti rece da koristis onu baleinu kremu Fibre gum, kakav joj je "hold" i je li "masna" previse, ja vec 2-3 god unazad koristim onaj Taftov vosak (crna kutijica) i odgovara mi skroz al nije lose malo promijenit
nayebo si ako ne bude odgovaralaBosniacum Lilium je napisao/la:a eto vidis, meni taftovi proizdovi nikako ne odgovarajumiki_92 je napisao/la:razumijemo seBosniacum Lilium je napisao/la:jos malo kremicei dodas malo laka. Imam ja jos neke hepeke, ali to je vec tajna velikih majsotra
![]()
ti rece da koristis onu baleinu kremu Fibre gum, kakav joj je "hold" i je li "masna" previse, ja vec 2-3 god unazad koristim onaj Taftov vosak (crna kutijica) i odgovara mi skroz al nije lose malo promijenit
Sad ne znam sta da ti kazem. Meni je ne masti, kome god da sam je preporucio na forumu i van njega, niko nije rekao da je losa. Uvijek dobijem pozitivan feedback. 4 KM a zaboravis kad si je kupio
Probaj, imas moje preporuke i par drugih forumasa
ugl. rodjak mi je otisao u Afg. i ima mi vratiti nekoliko usluga, jedna od tih bice da mi naruci ovaj vosak :

a onim sa slikhaar TV-a cu da hebem kevu ne bude li valjao koliko ga reklamiraju jos je 17$
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.