nego mene zanima ovaj sastanak koji se desio prije nekoliko dana kada su Begić i drugi ljudi iz saveza bili u UEFA-i, i kada im je rečeno da će sada biti fokus na poboljšanje katastrofalnog stanja bh. stadiona, pa se nadam da će ljudi koji su u Veležu, ali i u savezu malo više lobirati za nas, da se nadoknadi šteta koja nam je načinjena kada su pare koje su bile nama namjenjene, otišle u orašje zahvaljujući dominkoviću (čini mi se da se radilo o cifri od 418.000 dolara)..
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
nadam se da će Mirzi i Anelu biti ponuđeno produženje ugovora, je bi tim činom kada bi ih prodali, zaradili dobru lovu, koja bi još više stabilizovala klub...
nego mene zanima ovaj sastanak koji se desio prije nekoliko dana kada su Begić i drugi ljudi iz saveza bili u UEFA-i, i kada im je rečeno da će sada biti fokus na poboljšanje katastrofalnog stanja bh. stadiona, pa se nadam da će ljudi koji su u Veležu, ali i u savezu malo više lobirati za nas, da se nadoknadi šteta koja nam je načinjena kada su pare koje su bile nama namjenjene, otišle u orašje zahvaljujući dominkoviću (čini mi se da se radilo o cifri od 418.000 dolara)..
moze Vlada i u napadu igrat.
Fudbaleri Veleža sutra će odigrati treću prijateljsku utakmicu. U 14.00 sati na terenu sa vještačkom travom SC „Musa –Karačić“ na Mostarskom blatu snage će odmjeriti sa premijerligašem Širokim Brijegom.
Jos ce se igrati 2.2. sa Sarajevom i 8.2. sa Capljinom.
Jos ce se igrati 2.2. sa Sarajevom i 8.2. sa Capljinom.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- el-fighter
- Kontakt:
Nisam pratio dogadjaje oko kluba jos od kraja polusezone, a evo sada vidim da smo ponovo dobro krenuli. Stigao je Vladavic (sto ce nam biti ogromno pojacanje), ali samo ce igrati ovu polusezonu i odlazi. Dakle, igru ne treba graditi na njemu, jer ce se na jesen morati sve ponovo, ali mislim da je cilj opstanak i da ce nam Vlada biti najvazniji igrac. Dosli su jos Zolj, Pliska, Ostrakovic i Pejic i svi ce biti solidna pojacanja, samo je pitanje koliko ce ostati kod nas i kako ce se snaci. Mislim da nije upitno da cemo sa ovom ekipom ostati u ligi, ali je pitanje sta poslije. Opet ce nam otici najbolji igraci i opet cemo se boriti za opstanak i tako u krug. Nesto bi se moralo uraditi po pitanju toga i kvalitetni mladi igraci bi se morali sto duze zadrzavati u klubu da bi se na njima moglo nesto i zaraditi.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Jel potpiso Šišić ili ga je ipak otpuhala bura? 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
TIm nam solidno izgleda , mislim da imamo najbrzi tim u ligi trenutno. Pogotovo ofanzino. Dobra stvar !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
koliko znam jos je tu,nisam jos nigdje procito da je nesto potpisa,a najvjerovatnije ce i potpisati dok je se zadrzo ovoliko.Izgleda odupire se jos buri,nije izgleda laiksamocelik je napisao/la:Jel potpiso Šišić ili ga je ipak otpuhala bura?
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ja bi Serdarevica i Kodru ostavio na klupi oni nisu za prve postavearius je napisao/la:ovo je dobra ekipa sada ....
.....................bobic..................
hebibovic....kazazic..nuhic....pejic...
...............kodro....zvonic............
vladavic..........serdarevic.........okic
....................pliska...................
valjalo bi jos jednog spica , mozda jusufbasica i golmana ali i ovo je u odnosu na jesen duplo bolja ekipa ...na klupi jos merzic , zolj ,hajdarovic , sisic , letic,ostrakovic....7 novih igraca zasad
............................bobic........................
hebibovic......kazazic............merzic........pejic
...................merzic.......nuhic...................
vladavic................zolj/zvonic............okic/pliska
......................cemalovic/okic
dobro bi bilo da merzic moze igrati i stopera i zadnjeg veznog istovremeno 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jest da može fasovati dva crvena za utakmicuastra1922 je napisao/la:dobro bi bilo da merzic moze igrati i stopera i zadnjeg veznog istovremeno
14' Široki - Velež 1:0
dje ima pratitAlemC85 je napisao/la:14' Široki - Velež 1:0
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 1088053594" onclick="window.open(this.href);return false;
26' 1:1......to rođeni......
nebi bilo lose dobit tu jednu pripremnu konacno!
HT' 1:1..
hocemo li ista uraditi u ovim prijateljskim ?
Za sad ne 3:1 Sirokivm22 je napisao/la:hocemo li ista uraditi u ovim prijateljskim ?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
pa dobro ovo je samo prijateljska . Valjda će Rahimić vidjeti gdje u mu škripi. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.