Ili sam ja Afg pogresno protumacio
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
Nije valjda da taj vosak ima u Afganistanu, a ovdje nema
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
E ako je tako lako oblikovati ovu frizuru sutra cim ustanem pravac kod frizera, dosadila vise duza kosa.Hvala svima na odg, javljam sutra kako je ispalo..Valjda ce biti dobro 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sretno jarane
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dajte kakvu preporuku frizure za nas kojima se kosa pocinje malo da kovrdja kad poraste malo.

1946
afganistan si dobro razumio, a narucice ga preko slikhaar TV-a (Danska)ceze je napisao/la:Nije valjda da taj vosak ima u Afganistanu, a ovdje nema![]()
@Bosniacum Lilium ajde barem ga ja ne placam
Zadnja izmjena: miki_92, dana/u 26 jan 2013, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
faux hawk, ja mislim da se tako zove, trazi na guglu riješenjeHead je napisao/la:Dajte kakvu preporuku frizure za nas kojima se kosa pocinje malo da kovrdja kad poraste malo.![]()
Ja te volim, volim Željo..
Aha, znam za slikhaar, to oni je.bači u frizerskommiki_92 je napisao/la:afganistan si dobro razumio, a narucice ga preko slikhaar TV-a (Danska)ceze je napisao/la:Nije valjda da taj vosak ima u Afganistanu, a ovdje nema![]()
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ne svidja mi se ovo,imas li jos kakvih preporuka.gio10 je napisao/la:faux hawk, ja mislim da se tako zove, trazi na guglu riješenjeHead je napisao/la:Dajte kakvu preporuku frizure za nas kojima se kosa pocinje malo da kovrdja kad poraste malo.![]()
1946
@Head u mene je sad ovako slicna, naginje malo na classic look, i jedna vrsta undercut-a je, pogledaj pa procjeni
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pod 1 nije mi ovakva kosa.
Pod 2 iskreno ovo mi se ne svidja nikako.
Pod 2 iskreno ovo mi se ne svidja nikako.
1946
Pa nemas bas puno opcija. Ili furaj sta Timberlake fura ili furaj sta Vinnie Chase fura.Head je napisao/la:Dajte kakvu preporuku frizure za nas kojima se kosa pocinje malo da kovrdja kad poraste malo.![]()
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Nije mi toliko kovrdjava.Bertrand je napisao/la:Pa nemas bas puno opcija. Ili furaj sta Timberlake fura ili furaj sta Vinnie Chase fura.Head je napisao/la:Dajte kakvu preporuku frizure za nas kojima se kosa pocinje malo da kovrdja kad poraste malo.![]()
Kosa je ista k'o kod Dzeke,samo malo tamnija.
Znaci sad mi je ovaka frizura
1946
Head je napisao/la:Dajte kakvu preporuku frizure za nas kojima se kosa pocinje malo da kovrdja kad poraste malo.![]()

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- tyler durden
- Kontakt:
Pusti je nek poraste malo vise, da te zovemo frćoHead je napisao/la:Dajte kakvu preporuku frizure za nas kojima se kosa pocinje malo da kovrdja kad poraste malo.![]()
- SultanSulejman
- Kontakt:
- donCorleone1892
- Kontakt:
Baleina krema je dobra samo imam problem što ne stoji frizura čitav dan. Nakon 2h mi se opusti i ode sve u ......
Šta predlažete za čvršću frizuru. Konto sam one sprejeve..
Gelove ne želim jer poslije imam problema sa prhuti
ako koristis vosak/kremu uvijek moras i malo laka staviti za "hold" inace ce se sve "raspasti"donCorleone1892 je napisao/la:Baleina krema je dobra samo imam problem što ne stoji frizura čitav dan. Nakon 2h mi se opusti i ode sve u ......
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kad mogu frizure, valjda moze i ovo ovdje.
Koja je najbolja pasta za zube koja je kod nas dostupna? Ono, cijena nije bitna.
Koja je najbolja pasta za zube koja je kod nas dostupna? Ono, cijena nije bitna.
- Nail for Real
- Kontakt:
5x abdest bolje od svakog gela. Barem menidonCorleone1892 je napisao/la:Baleina krema je dobra samo imam problem što ne stoji frizura čitav dan. Nakon 2h mi se opusti i ode sve u ......
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.