emir79 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Dečko Kuzmić konstatno igra na visokom nivou, skuplja solidne brojke, sada koliko je to važno nek' se jave i ocjene oni koji se razumiju u ovu igru

gledao sam ga veceras i stvarno igra dobro i ako je ima nekoliko gresaka koje su rezultat neiskustva, sto vise jedna mu je lopta bukvalno iscurila iz kosa
po meni u ovom momentu najbolji BiH centar, ne toliko u napadu, ali cjelokupno, naravno ako omic dobie dozvoli njih dvojica ce se moci pojednako mjenjati
i po meni treba mu dati solidnu minutazu na EP koju on trazi
inace drago mi je sto je danas bavcic imao dobar dan, a i sto mitrovic napreduje
Nisam ga gledao,pa ne mogu suditi,je li bolji od Sinanovica?
pa trenutno za nijansu jeste
a ta nijansa obzirom da je mladji samo moze rasti
pogotovu mu je prednost sto je za sinanovica brz
recimo kada ga poredis sa kikanovicem ima 75% njegovog napada, ali zato kikanovic nema ni 50% njegove odbrane i skok igre i opet je mladzi od njega
nije mala stvara ovako dobro (ne zvrsno da se razumijemo) igrati u najacoj europskoj nacionalnoj ligi i to u prvoj pravoj seniorskoj godini i vec ima u prosjeku 18 minuta, 7.5 koseva i 6 skokova (imace veci prosjek do kraja sezone)
zizu1991
imam isti stav
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10