u mene ova
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
u mene ova
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vidi fakat pise fibre gum, e ybga 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
bokte neću koji sam ja nezer ahahhaha
EDIT: opet mi nije jasno sto ostavlja i ova to
EDIT: opet mi nije jasno sto ostavlja i ova to
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
previse skupa
Mozda moras na bas vlaznu kosu, procitaj sta vele 
danas stavio na vlaznu, jucer na suhu, ista chuna. vele sranja na njemackom i na nasoj naljepnici sastav...
Jarane jednostavno uzmes u ruku istrljas i nanese na suhu kosu a mozes i na vlazno, i naravno "namazi" kosu malo jacim pritskom ne tjeme. Samo ne stavljaj previse jer zna taj da bas zaljepi.
Najbolje ti je da se nagnes nad kadu i onda od nanosi od tjemena na dole. Ja tako stavljam kremu.
Najbolje ti je da se nagnes nad kadu i onda od nanosi od tjemena na dole. Ja tako stavljam kremu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
jedan zanimljiv tekst o fluoru i fluoridima.ceze je napisao/la:Fluoridi su zasluzni za mineralizaciju, odnosno ponovno obnavljanje minerala, koji se tokom dana gube zbog povecane pH vrijednosti. A upravo ta demineralizacija vodi ka tome sto si ti napisao.secer je napisao/la:si siguran?donCorleone1892 je napisao/la:Paste najvise koriste radi zdravlja zuba da sto manje ides zubaru
za flouride nikada nije dokazano da znacajno pomazu u zastiti zuba od razvoja karijesa, naprotiv.
fluorid je otrov koji ne steti samom zubu, al´ zato ti syebe zubno meso + velika steta za organizam.
ustvari, sasvim je jednostavno izguglati par tekstova o fluoru.
Pored fluroida tu su jos klacijum i fosfati.
Istina je da fluroidi imaju neka stetna dejstva, ali korist koju donose je mnogo veca
http://www.prirodom-do-zdravlja.net/tek ... luoru.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ps.
vec 10 ili vise godina ne koristim kaladont (onaj ko ipak zeli kaladont, postoje alternative ovim klasicnim tj. paste koje ne sadrze fluor). zube cistim mekom cetkicom i koncem. moram napomenuti da su mi karijes i zubobolja strani pojmovi.
- Senso Vera Whitening Zahnpflege Gel
- R.O.C.S. (na bazi kalcijuma).
- Silicea
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Imas druze od 5KM pa nadalje, mada ti je moj savjet ako to vec kupujes da uzmes "kvalitetno" od provjerenog proizvođaca (marke).Head je napisao/la:Zna li neko kako se krecu cijene hidratantnih krema
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ide li neko od vas kada do osijeka u portanovu, mozda da je skoro isao, da li sada ima snizenja slucajno?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Savjet za one koji imaju guscu kosu,pa ne mogu voskom,kremom ili gelom napraviti frizuru:
operite kosu i cim je operete osusite fenom i onda s lakom za kosu napravite frizuru.
Ako morate ujutro rano negdje ici,pa ne mozete stic' oprat kosu,operite je navece,osusite fenom i onda ujutro prvo fenom dotjerate kosu u red,pa onda lakom napravite frizuru.
Ovako ja radim vec jedno 3-4 godine,drugacije frizuru ne mogu napraviti.
Pokusavao sam sve gelove,voskove,pa cak i onu gumu za kosu,nece,ali ovo s lakom fantazija
Inace,uvijek ovaj lak koristim

Ako ovo neko bude pokusavao,nemojte kupovati neke jeftine lakove,jer frizura ode za 2-3 sata,ovako cijeli dan stoji.
I ako budete htjeli ovo probat,kupite ovaj ljubicasti taft lak,iako mu je jacina "samo" 4,vjerujte jaci je od onih sto su 5 i 6.
operite kosu i cim je operete osusite fenom i onda s lakom za kosu napravite frizuru.
Ako morate ujutro rano negdje ici,pa ne mozete stic' oprat kosu,operite je navece,osusite fenom i onda ujutro prvo fenom dotjerate kosu u red,pa onda lakom napravite frizuru.
Ovako ja radim vec jedno 3-4 godine,drugacije frizuru ne mogu napraviti.
Pokusavao sam sve gelove,voskove,pa cak i onu gumu za kosu,nece,ali ovo s lakom fantazija
Inace,uvijek ovaj lak koristim

Ako ovo neko bude pokusavao,nemojte kupovati neke jeftine lakove,jer frizura ode za 2-3 sata,ovako cijeli dan stoji.
I ako budete htjeli ovo probat,kupite ovaj ljubicasti taft lak,iako mu je jacina "samo" 4,vjerujte jaci je od onih sto su 5 i 6.
#miasanmia
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
eh to, tako ja nekad.. stavim laka, sačekam 20-ak sekundi i onda napravim.. kasnije opet lak i tjt, bude sasvim dobro.. takođe' je upravu što se tiče laka.. prije sam imao neki nivein, mogla je 2 dana stajat' frizura sa spavanjem
ovaj sad, neki jeftini uzeo nije nešto.. drži i on al'...
Ma kazem ja da ima stetna dejstva, ali pozitivna su daleko brojnija.secer je napisao/la:jedan zanimljiv tekst o fluoru i fluoridima.ceze je napisao/la: Fluoridi su zasluzni za mineralizaciju, odnosno ponovno obnavljanje minerala, koji se tokom dana gube zbog povecane pH vrijednosti. A upravo ta demineralizacija vodi ka tome sto si ti napisao.
Pored fluroida tu su jos klacijum i fosfati.
Istina je da fluroidi imaju neka stetna dejstva, ali korist koju donose je mnogo veca
http://www.prirodom-do-zdravlja.net/tek ... luoru.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ps.
vec 10 ili vise godina ne koristim kaladont (onaj ko ipak zeli kaladont, postoje alternative ovim klasicnim tj. paste koje ne sadrze fluor). zube cistim mekom cetkicom i koncem. moram napomenuti da su mi karijes i zubobolja strani pojmovi.
- Senso Vera Whitening Zahnpflege Gel
- R.O.C.S. (na bazi kalcijuma).
- Silicea
Nije ovaj tekst uopce los, ali brate de vidi ovu recenicu, pa ostani ozbiljan :
Fluor je glavno kemijsko sredstvo stvaranja mentalnih robova (poslušnih građana).
Evo ti samo jedan mali dio sa puno ozbiljnije stranice :
Research is divided on the subject, and many (including the federal government) believe the benefits of fluoride far outweigh its dangers.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- donCorleone1892
- Kontakt:
Znaaam da gleovi nisu pohvalni ali ovaj jee *______*.
Nema nekih posljedica poslije uz to je jaak. Cak sam prespavo sa frizurom sto prije nije bilo moguuce.
Kad ustanem samo uzmem baleinu kremu i modeliram i to je to.
Preporcujem super je a i kvaliteta je "Švackof"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gle o cemu oni raspravljaju
Ajd malo idite na temu ljepotice 
Ovaj gel je prejak, ali doslovnodonCorleone1892 je napisao/la:
Nema nekih posljedica poslije uz to je jaak. Cak sam prespavo sa frizurom sto prije nije bilo moguuce.
Za neke bas zahtjevne frizure.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- donCorleone1892
- Kontakt:
Da jednostavno igras se sa kosom !!ceze je napisao/la:Ovaj gel je prejak, ali doslovnodonCorleone1892 je napisao/la:
Za neke bas zahtjevne frizure.
jel ima neko da hoce kupit rolere,dupli vez,silikonski tockici,45 broj,...50 km
- Donnie Darko
- Kontakt:
Just keep it classy.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
dobro, tu se slazemo.ceze je napisao/la:Ma kazem ja da ima stetna dejstva
i ako ih ima, ona su mizerna tj. zanemarujuca u odnosu na trajne stete koje izaziva.ceze je napisao/la:ali pozitivna su daleko brojnija.
samo mi reci da je to objavila svjetska zdravstvena (who), pa da se od srca nasmijem.ceze je napisao/la:vo ti samo jedan mali dio sa puno ozbiljnije stranice
nemoj mi samo rec´ da usvajas svaku rijec koja izadje iz usta nekog ´lijecnika´?
u redu. daleko od toga da vjerujem u svako slovo iz teksta; daleko od toga da vjerujem u neke zavjere, vanzemaljce, torabija i male zelene i sl. ali, ako je samo deseti dio onog teksta tacan, a tacan je (moje se dijete otrovalo kaladontom), onda je najprece odbaciti taj otrov i zanemariti ono sto skrabaju kupljeni ljekari, kao i oni koji znanje sticu iz knjiga a nikako u laboratorijama u kojim bi vrsili eksperimente.ceze je napisao/la:Nije ovaj tekst uopce los, ali brate de vidi ovu recenicu, pa ostani ozbiljan :
Fluor je glavno kemijsko sredstvo stvaranja mentalnih robova (poslušnih građana).
kad smo vec kod doktora, imam srecu da u najblizi krug prijatelja mogu ubrojiti i 3 doktora. jedan od njih je mr.sc., dok su drugi ´samo´ spec. rade na ukc tuzla. vec par godina kod mene provode godisnji odmor.
sad, moze se zamisliti o cemu pricamo...
jedne prilike smo pricali o transfuziji krvi. rekao mi je, citiram: ´krv je svijet za sebe. mogu ti reci da mi, doktori, nemamo pojma koko to funkcionise, a vidimo da funkcionise´. onda mi je pricao o nekim spojevima u krvi, kao i kamaru drugih stvari koje ja kao laik ne razumijem. ali, u pamet se urazala ova recenica u kojoj je kazao da nemaju poma o mnogo cemu. pazi, govorim/pisem o vrhunskim operatorima i uglednim strucnjacima sa ca. 30 godina radnog staza. eto, toliko o nauci i hi-tec medicini.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
Trenutno korisnika/ca: b00t, Beli98, Bing [Bot], Nemanja99, OldTownDistrict i 18 gostiju.