Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
u kakvoj je formi Skrtel lakse bi Giroud pored njega dao go nego pored CarreCLASSisPERMANENT je napisao/la:Izgleda da protiv nas nece biti Skrtela, i da ce Carra igrati. Odlicna prilika za Girouda. Vjerujem u tebe momče !
Nije mu ovo prvi put da trenira sa timom. Mislim da je več jednom ako ne i dva puta trenirao sa prvim timom Arsenala.BluesForever je napisao/la:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... senal.html
Ja mislim da nece da ide u United jer znamo kako je zavrsio u tom klubu,tj dobio je kopacku u glavu od FergusonaGunnerS je napisao/la:Nije mu ovo prvi put da trenira sa timom. Mislim da je več jednom ako ne i dva puta trenirao sa prvim timom Arsenala.BluesForever je napisao/la:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... senal.html
Ja ne znam šta je ovo al bilo bi logičnije da ide u Man UTD i tamo trenira nego kod nas.
Da pobijem odma te nebuloze što pišeš. Beckham je djecu upisao u Chelseavu školu fudbala iz razloga što živi u Londonu, da živi u Manchesteru, navjerovatnije bi ih upisao u Manchesterovu školu fudbala, razlog što pišem najvjerovatnije jer ne znam koliko je pametno ih upisat u Manchester, gdje je konkurencija dosta jača, i gdje bi sva medijska pažnja, i dostignuća očeva bila uperena u djecu, a to im normalno ne treba... Vjerovatno iz istog razloga trenira u Arsenalu, vratio se u Englesku, preselio u London, pa zamisli sve obaveze koje ima i pored svega toga želi da trenira, ja mu želim sve najbolje u nastavku karijere ako je želi nastavit, isto tako mu želi i Ferguson, i svaki navijač Manchestera, siguran sam, on je ipak jedna od legendi Manchester Uniteda. Volio bi da vidim još PL fudbala od njega, ako je sposoban..BluesForever je napisao/la:Ja mislim da nece da ide u United jer znamo kako je zavrsio u tom klubu,tj dobio je kopacku u glavu od FergusonaGunnerS je napisao/la:Nije mu ovo prvi put da trenira sa timom. Mislim da je več jednom ako ne i dva puta trenirao sa prvim timom Arsenala.BluesForever je napisao/la:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... senal.html
Ja ne znam šta je ovo al bilo bi logičnije da ide u Man UTD i tamo trenira nego kod nas.,ima tu nesto ocigledno jer i sina je upisao u Chelseavu skolu fudbala pa evo sada sam Beckham trenira u Arsenalu,da li je do kopacke sto je dobio u glavu ili nije to samo on zna,ali postoji neki razlog sigurno.
Ne, nego ti pišeš gluposti..BluesForever je napisao/la:Opet se palite bezveze.![]()
vjerovatno mu novci ne predstavljaju problemGunnerS je napisao/la:Eto opet jedna nelogićnost po meni, bolje da je djecu upisao u Arsenal, školu mislim, nego u Chelsea jer logično je koja je boljaA i on je izabrao bolji tim za sebe ne znam što nije i za djecu al et... Očigledno jeftinije tamo
Kakava je u tebe to logićnost,cuj "jeftinije je tamo" pa Beckham je jedan od najbogatijih fudbalera današnjice i nema paraGunnerS je napisao/la:Eto opet jedna nelogićnost po meni, bolje da je djecu upisao u Arsenal, školu mislim, nego u Chelsea jer logično je koja je boljaA i on je izabrao bolji tim za sebe ne znam što nije i za djecu al et... Očigledno jeftinije tamo
BluesForever je napisao/la:Kakava je u tebe to logićnost,cuj "jeftinije je tamo" pa Beckham je jedan od najbogatijih fudbalera današnjice i nema para![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.