Ajd, kad smo već sa slikama krenuli..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Beka mada na nekim mecevima je igrao i na mjestu stopera, zadnjeg veznog... Meni je ostao u sjecanju njegovo poluvreme protiv Uniteda prosle godine kada je strpao Nania u dzep!GunnerS je napisao/la:Gledam sada onaj video na arsenal.com o njegovom treningu i upade mi u oku Yennaris ( valjda se ovako piše ) onaj momčić što se s Henry-em slikao davno a prošle godine zajedno igrali u timu prvomI mislim da njega Wenger treba poslati na posudbu jer realno on je 3 bek našeg tima, koliko se sjećam beka igra...
Jeli ovo onaj Indijanac iz AZea sto ga trener sam nudi i podvodi nama?Head je napisao/la:
Uskoro...
Gledao sam ga u nekim kup utakmicama na stoperu samo ne mogu da se sjetim na kojim... Ali igrao je takodje na stoperu u onim pre-sezonskim mecevima protiv Sitya 100%... Takodje bi volio da taj momak uspije. Kada se sjetim one slike od pre 10 godina kada je bio klubska maskota!Profesor je napisao/la:Yennaris nije igrao stopera. Pa pogledaj mu gradju. U mladjim kategorijama igrao je kao veznjak, a u prvom sastavu beka. Sve utakmice koje je odigro prosle sezone sa prvim timom, odigrao je dobro. Vjerujem da ce biti nesto od ovog momkaPratim ga na twitteru, momak realan, na zemlji za razliku od pojedinaca. Plus englez i dijete Arsenala. đeš bolje
![]()
@Head ko je taj pokemon
Drogba at first struggled to adapt to the wildly different frenetic Premier League before absolutely dominating defenders the land over. If Giroud has an Arsenal career as good as Drogba’s, their long trophy drought will no doubt end sooner than later
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.