RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kroos
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kroos » 29 jan 2013, 11:47

Rijetko kad napisem sta, ali imam potrebu da vas zamolim da se malo angazujemo, da napravimo " dobru atmosferu " pred pocetak drugog djela prvenstva. Znam da to mozemo, da dignemo HERCEGOVINU na noge i da je obojimo u crveno. Necu da komentarisem upravu, ali ona ne smije da bude opravdanje za ne dolazak na utakmice. Krecemo sa akcijom vracanja i tih " starijih " momaka da pomogne ovoj maloj raji " iza gola ". Da opet budemo strah i trepet i kod kuce i na starnu kad odemo, a svi mi mozemo da ucestvujemo u toj akciji, jer VELEZ opet mora da bude INN !!.. Jer tek kad to postignemo bice i rezultata. Vodimo raju koja nikad nije isla na tekme da pogleda, jer svi mi znamo kad se jednom ode na utakmicu veleza, to je kao droga, vratit se moras. Tako da na svima nama je zadatak da HERCEGOVINA BUDE CRVENA. Vracanjem starih podgrupa : RA KONJIC, RA JABLANICA, RA ILIDZA, RA STOLAC, RA CAPLJINA na tribinu... moramo da im damo do znanja da je VELEZ njihov bas koliko i nas.. SVI ZAJEDNO ZA NAS VELEZ !!!
i tito je volio velež :D

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 jan 2013, 13:49

kroos je napisao/la:Rijetko kad napisem sta, ali imam potrebu da vas zamolim da se malo angazujemo, da napravimo " dobru atmosferu " pred pocetak drugog djela prvenstva. Znam da to mozemo, da dignemo HERCEGOVINU na noge i da je obojimo u crveno. Necu da komentarisem upravu, ali ona ne smije da bude opravdanje za ne dolazak na utakmice. Krecemo sa akcijom vracanja i tih " starijih " momaka da pomogne ovoj maloj raji " iza gola ". Da opet budemo strah i trepet i kod kuce i na starnu kad odemo, a svi mi mozemo da ucestvujemo u toj akciji, jer VELEZ opet mora da bude INN !!.. Jer tek kad to postignemo bice i rezultata. Vodimo raju koja nikad nije isla na tekme da pogleda, jer svi mi znamo kad se jednom ode na utakmicu veleza, to je kao droga, vratit se moras. Tako da na svima nama je zadatak da HERCEGOVINA BUDE CRVENA. Vracanjem starih podgrupa : RA KONJIC, RA JABLANICA, RA ILIDZA, RA STOLAC, RA CAPLJINA na tribinu... moramo da im damo do znanja da je VELEZ njihov bas koliko i nas.. SVI ZAJEDNO ZA NAS VELEZ !!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 29 jan 2013, 14:18

AlemC85 je napisao/la:evo izgleda da nam dolazi jedan od najboljih igrača Slavije, LAZAR VIDIĆ....

naši riješili na proljeće da se bore za izlazak u EVROPU....... :lol: :lol: :lol:
jeko sad ovaj?? po statistici mali cemalovic je messi za ovog(7 golova za 9 tekma), 2 gola u 13 utakmica za slaviju a centarfor! jedino ako je jak, visok i dobar u skoku pa da se moze gradit i prosljedjivat loptu inace nam jos jedan centarfor bez ucinka netreba, dosta smo ti imali zadnji godina! mada smo u maceu imali taj profil igraca, jak visok, svaka je njegova bila glavom ali s loptom u nogama velika nula a i spor ko puz! sto se centarfora tice drago mi je da se mirza oporavlja jer konacn izgleda da bi poslje toliko godina mogli dobit igraca koji ce za sezonu dat 15+ golova! znali iko do kad ima ugovor?

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 29 jan 2013, 14:42

mikki21 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:evo izgleda da nam dolazi jedan od najboljih igrača Slavije, LAZAR VIDIĆ....

naši riješili na proljeće da se bore za izlazak u EVROPU....... :lol: :lol: :lol:
jeko sad ovaj?? po statistici mali cemalovic je messi za ovog(7 golova za 9 tekma), 2 gola u 13 utakmica za slaviju a centarfor! jedino ako je jak, visok i dobar u skoku pa da se moze gradit i prosljedjivat loptu inace nam jos jedan centarfor bez ucinka netreba, dosta smo ti imali zadnji godina! mada smo u maceu imali taj profil igraca, jak visok, svaka je njegova bila glavom ali s loptom u nogama velika nula a i spor ko puz! sto se centarfora tice drago mi je da se mirza oporavlja jer konacn izgleda da bi poslje toliko godina mogli dobit igraca koji ce za sezonu dat 15+ golova! znali iko do kad ima ugovor?
Jarane dobili ste igraca za deset,momak igra extra!!! Igra i naprijed i nazad,tehnicki je potkovan a bori se ko lav bar kod nas u Slaviji se borio!!!A dovodite ga iako je dao samo dva gola imao je dosta asistencija i more faulova nad njim u zoni suta,sto je vasa struka prepoznala!!!Uglavnom pravi igrac!!!!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 29 jan 2013, 15:12

Ritam rada fudbalera Veleža ove zime sastoji se od odigravanja velikog broja pripremnih utakmica, u kojima priliku dobije 20-tak fudbalera. Nova kontrolna utakmica se igra sutra u 12.00 sati na stadionu FK Blagaj. Protivnik je ekipa Slavena iz Živinica, član Druge lige FBiH „Sjever“.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 29 jan 2013, 15:25

Ne treba nikoga odbiti,treba probati svakoga,jer zdrava konkurencija samo moze donijeti dobro Velezu.Normalno,igrac sa strane mora biti 20% jaci od domaceg igraca da bi imao prednost (jer se za njega mora placati stan,hrana i ostalo) ;) .I jos nesto ,ako vec nadju nekog povoljnog igraca za Velez sa strane onda on mora potpisti ugovore na bar 2 godine(kako bi se mogo praviti tim za naredni period)a ne svake sezone mjenjati citav tim.

dalje,ovo sto kroos govori potpisujem 100%,moraju se navijaci vratiti na tribine.Evo vidimo radi se nesto u klubu(neki povoljni povjetarac puse,mada je to jos puno daleko od onoga kako bi trebali raditi) pa bi to i navijaci trebali popratiti.U stvari pravi navijac ne smije ostaviti svoj klub nikada(posebno kad mu lose ide).Dva puta igramo mjesecno domace utakmice i ako navijaci ne mogu 2 puta mjesecno otici na utakmicu onda nemaju o cemu vise pricati ili vezivati Velezovo ime za sebe,nek nastave pratiti razne Barce,Chelsea,Manchestere,Bayerne i ostale strane timove koji se umecu parama :evil: Ja cu uvijek izabrati da gledam utakmicu Velez-Gradina nego Barca-Real ako igraju u isto vrijeme(moze se ova druga gledati i na snimku,nisu mi toliko interesantni)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 29 jan 2013, 15:28

6feb,,prijateljska braco koji li ce biti konacni rezultat...? :P :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 jan 2013, 15:32

rodjak je napisao/la:Ne treba nikoga odbiti,treba probati svakoga,jer zdrava konkurencija samo moze donijeti dobro Velezu.Normalno,igrac sa strane mora biti 20% jaci od domaceg igraca da bi imao prednost (jer se za njega mora placati stan,hrana i ostalo) ;) .I jos nesto ,ako vec nadju nekog povoljnog igraca za Velez sa strane onda on mora potpisti ugovore na bar 2 godine(kako bi se mogo praviti tim za naredni period)a ne svake sezone mjenjati citav tim.

dalje,ovo sto kroos govori potpisujem 100%,moraju se navijaci vratiti na tribine.Evo vidimo radi se nesto u klubu(neki povoljni povjetarac puse,mada je to jos puno daleko od onoga kako bi trebali raditi) pa bi to i navijaci trebali popratiti.U stvari pravi navijac ne smije ostaviti svoj klub nikada(posebno kad mu lose ide).Dva puta igramo mjesecno domace utakmice i ako navijaci ne mogu 2 puta mjesecno otici na utakmicu onda nemaju o cemu vise pricati ili vezivati Velezovo ime za sebe,nek nastave pratiti razne Barce,Chelsea,Manchestere,Bayerne i ostale strane timove koji se umecu parama :evil: Ja cu uvijek izabrati da gledam utakmicu Velez-Gradina nego Barca-Real ako igraju u isto vrijeme(moze se ova druga gledati i na snimku,nisu mi toliko interesantni)

FORZA VELEZ
bravo rodjak, svaka cast za post :)

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 29 jan 2013, 15:32

DevilS je napisao/la:6feb,,prijateljska braco koji li ce biti konacni rezultat...? :P :P
Svejedno , samo da Velez dobije . :lol:
Salim se , samo da bude dobra utakmica da se ima sta viditi .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 jan 2013, 15:35

DevilS je napisao/la:6feb,,prijateljska braco koji li ce biti konacni rezultat...? :P :P
1-1
Vladavic za Velež zabija :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jan 2013, 16:15

zizu1991 je napisao/la:Svake sezone krenemo kako treba, pa u.s.eremo, pa se onda vadimo poluseznoskim pojačanjima koja nas iščupaju od ispadanja u niži rang takmičenja, probiju se nastupima za Velež, odu negdje, ako ne uspiju tamo, opet se 'vamo vrate i tako. Životna kolotečina.

Rondo ljubavi... :lol: Bjezi bola, ofirni smo ko niko.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 29 jan 2013, 18:46

Pojačava se konkurencija, vidjet ćemo na kraju je li Uprava kvalitetno odradila ovaj zimski predah.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 29 jan 2013, 19:47

Sa kim igramo 6 tog Februara?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 29 jan 2013, 19:55

mujoisuljo je napisao/la:Sa kim igramo 6 tog Februara?
rajvoSa

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 29 jan 2013, 21:33

vm22 je napisao/la:
1-1
Vladavic za Velež zabija :D
Posteno ia ja se nadam necemu dobrom za pogledati.. ;) :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 30 jan 2013, 12:49

steta za malog cemalovica a bogami i za velez, kako stvari stoje nece mali odigrat vecinu polusezone, opet ligamente u koljenu riknuo, a bogami sad i kad se vrati nema nista od njega do sljedece sezone! to je sta se desi kad se pozuri sa igranjem poslje ozbiljni povreda! nadam se da taj iz slavije valja jer nam je sad on jedini centarfor!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 jan 2013, 12:58

mikki21 je napisao/la:steta za malog cemalovica a bogami i za velez, kako stvari stoje nece mali odigrat vecinu polusezone, opet ligamente u koljenu riknuo, a bogami sad i kad se vrati nema nista od njega do sljedece sezone! to je sta se desi kad se pozuri sa igranjem poslje ozbiljni povreda! nadam se da taj iz slavije valja jer nam je sad on jedini centarfor!
Ako je pametan momak nebi se trebo forsirat. Nista do iduce sezone (ljeto).. Znam kad je Smajic se povrijedio bila je prica da se vratit za pola godine ali klub i on nisu htjeli rizikovati tako da je se tek vratio pred sami kraj.

Steta kazem za takog mladog igraca koji bi sigurno se naso na spisku U21-repke. Nego sta mu je sa bratom Dinom il kako bijase? Jel bolji od starijeg buraza ili?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 jan 2013, 13:40

najviše sam se i bojao povreda tokom priprema, šteta za MIRZU...... :(

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 30 jan 2013, 15:02

ima li iko ikakvu dojavu iz Blagaja,kakvo je stanje ima ki golova
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jan 2013, 15:10

Dobar je Mirza igrač, ne znam što se forsirao, šteta za ekipu, veliki gubitak.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.