RK Krivaja Zavidovići
Re: RK Krivaja Zavidovići
i ja sam isto mislio dok nisam momka vidio na djelu
, trebalo bi ga zvati u repku ionako na srednjem beku je sve prešlo 30 god. , a momak ima 22-23g. i ništa nije lošiji od srednjaka u Reprezentaciji ...

Da,i ja sam mislio da je mlađi,ali ipak ima 24 godine...a daleko je on od reprezentacije...čuj nije ništa lošiji od srednjaka...ako misliš na juniorsku repku ...onda ok,ali na seniorsku...Doborac,Haramandić,Karačić,Međić...idr...misliš da je bolji od njih iili u njihovoj kvaliteti...dobro razmisli...no rules je napisao/la:i ja sam isto mislio dok nisam momka vidio na djelu, trebalo bi ga zvati u repku ionako na srednjem beku je sve prešlo 30 god. , a momak ima 22-23g. i ništa nije lošiji od srednjaka u Reprezentaciji ...
-
- Kontakt:
No rules
imali sanse za Evropu ove godine slucajno!
I kada nam muske uzmu zivote grobovi nasi borice se sa Vama!Da me nebih pitao zasto ovo pitam!
imali sanse za Evropu ove godine slucajno!
I kada nam muske uzmu zivote grobovi nasi borice se sa Vama!Da me nebih pitao zasto ovo pitam!
dobro ljudi možda ove prijateljske nisu neki pokazatelj , vidjećemo kada krene prvenstvo , ali momak puca od snage i sa lakoćom se oslobađa čuvara i zabija , ako će se podmlađivati reprezentacija onda i za njeg mora biti mjestaDa,i ja sam mislio da je mlađi,ali ipak ima 24 godine...a daleko je on od reprezentacije...čuj nije ništa lošiji od srednjaka...ako misliš na juniorsku repku ...onda ok,ali na seniorsku...Doborac,Haramandić,Karačić,Međić...idr...misliš da je bolji od njih iili u njihovoj kvaliteti...dobro razmisli...

- gradacac10
- Kontakt:
e jebg da je za reprezentacije, i podmladjene, nije.
kakav ljudi Čičkušić i repka, jedno je dati 15 komada u trening utakmici protiv Gračanice a nešto sasvim drugo igrati na vrhunskom nivou za reprezentaciju
doduše kako igramo i ko nam sve igra, mogao bi svako zaigrati pa i Čičkušić
naravno ako želimo biti donji dom rukometa u svijetu, ako želimo nešto više, sumnjam da za njega ima mjesta uostalom kao i za bilo kojeg igrača iz PL
doduše kako igramo i ko nam sve igra, mogao bi svako zaigrati pa i Čičkušić
naravno ako želimo biti donji dom rukometa u svijetu, ako želimo nešto više, sumnjam da za njega ima mjesta uostalom kao i za bilo kojeg igrača iz PL
Undici stelle - ACM 1899
Sinoc gledao, u prvenstvenoj...derventa dobila 34-24...momak zna igrat, skolovan igrac...al u ekipi kao Krivaja mozes dati 8 golova, odskace...ali za repke nije...doduse u ovakvoj kakva je sad moze igrat ko hoce...Otisao nam rukomet u helac...cujem da u Krivaji nemaju cestito ni za kifle....ko ce proizvodit igrace...Bot ce bolje,,,nekad, nekom
34-29 za Krivaju. Domaći su vodili tokom cijele utakmice. Čičkušić 9 golova sa flasterom.
Fina utakmica, duel starih rivala i na kraju sasvim zaslužena pobjeda Krivaje koja je cijelim tokom meča imala prednost i na kraju trijumfovala. Od početka utakmice prednost je konstantno bila na strani domaćih, iako su gosti cijelim tokom meča igrali odbranu 4-2 sa flasterima na Čičkušiću i Puriću međutim ni to nije pomoglo. Krivaja je u prvom poluvremenu povela sa 15 : 9 i kada se činnilo da je pitanje pobjednika riješeno gosti su uspjeli serijom odbrana Savića i brzom realizacijom u napadu smanjiti na 15 : 14, domaći su uspjeli postići još jedan gol i otišli na poluvrijeme sa 16 : 14. U nastavku je Krivaja zaigrala agresivnije te stekla prednost od 5 golova razlike koju nije ispustila do kraja utakmice. Čičkušić sa 9 golova pokazao da je odlično pojačanje, osim toga zabilježio nekoliko virtuoznih asistencija... Sve u svemu, apsolutno zasluženo. Goražde, mlada, dobra ekipa sa dosta potencijala...
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Cickusic yaista dominira. Pobjeda protiv Gradacca veceras u okviru II pretkola KUP/a BiH 37 - 30, poluvrijeme cak 20 - 9, jos jedan pokazatelj da gosti bez Damira nisu nista posebno. Osim Damira svi ostali igrali....
Ja kako znam u Gradačca nisu igrali Doborac D,Doborac A.,Trakić N. ...a možda Gradačac nije ni išao na taj kup?!?krivajaš je napisao/la:Cickusic yaista dominira. Pobjeda protiv Gradacca veceras u okviru II pretkola KUP/a BiH 37 - 30, poluvrijeme cak 20 - 9, jos jedan pokazatelj da gosti bez Damira nisu nista posebno. Osim Damira svi ostali igrali....
koliko je zabio Čičkušić 
Kako će ovo sad razigrat , čini mi se da na zavšnici igraju 4 ekipe ...
RK Krivaja
RK Bosna
RK Čapljina
RK Izviđač
RK Sloga
RK Borac

RK Krivaja
RK Bosna
RK Čapljina
RK Izviđač
RK Sloga
RK Borac
Plus Konjuh i Goražde...to je 8 ekipa.no rules je napisao/la:koliko je zabio Čičkušić
RK Krivaja
RK Bosna
RK Čapljina
RK Izviđač
RK Sloga
RK Borac
-
E ovaj Cickusic je ocigledni pokazatelj da momci sa 16/17 godina netrebaju ici za pricama i obecanjima prijatelja Bosanskog rukometa Asima Sahmana u Qatar...Cickusic jest zaradio nesto para,sredio se ali da je ostao uz dobrog trenera Obralica ili nekog drugog u Bosanskoj ligi sad bi imao negdje u Evropi ugovor i bio bi medju tri srednja beka u rep.BiH .Sad je u formi i raspolozen za igru ali kad mu podju pare kasnit,pa na to jos kad ga neko muski sastavi u Gorazdu,Zenici id gradovima, jer rukomet u Qatru je mekan i puno blazi nego po nasim gradovima...no rules je napisao/la:dobro ljudi možda ove prijateljske nisu neki pokazatelj , vidjećemo kada krene prvenstvo , ali momak puca od snage i sa lakoćom se oslobađa čuvara i zabija , ako će se podmlađivati reprezentacija onda i za njeg mora biti mjestaDa,i ja sam mislio da je mlađi,ali ipak ima 24 godine...a daleko je on od reprezentacije...čuj nije ništa lošiji od srednjaka...ako misliš na juniorsku repku ...onda ok,ali na seniorsku...Doborac,Haramandić,Karačić,Međić...idr...misliš da je bolji od njih iili u njihovoj kvaliteti...dobro razmisli...

E ovaj Cickusic je ocigledni pokazatelj da momci sa 16/17 godina netrebaju ici za pricama i obecanjima prijatelja Bosanskog rukometa Asima Sahmana u Qatar...Cickusic jest zaradio nesto para,sredio se ali da je ostao uz dobrog trenera Obralica ili nekog drugog u Bosanskoj ligi sad bi imao negdje u Evropi ugovor i bio bi medju tri srednja beka u rep.BiH .Sad je u formi i raspolozen za igru ali kad mu podju pare kasnit,pa na to jos kad ga neko muski sastavi u Gorazdu,Zenici id gradovima, jer rukomet u Qatru je mekan i puno blazi nego po nasim gradovima...
JA MU ZELIM SVU SRECU I DA ZAIGRA ZA REP.BIH a Asimu Sahmanu treba zabranit ulaz u Bosanske dvorane i on je jedan od krivaca sto jos dugo REPREZENTACIJA nece biti na velikim takmicenjima 
sam si rekao da je uzeo nesto para i da se sredio,sigurno mu je dobro bilo. Da li bi ti svoje djete poslao da zaradi i da ima sredjen zivot sa 24 godine ili bi ga ostavio da igra rukomet u BiH. Ko ga može vidjeti kad nas nesposobni savez nije u stanju da organizuje rukometnu ligu za mlađe kategorije. Cickusic nije bio pozvan za juniorsku reprezentaciju jos dok je igrao za Maglaj. Selektor tada bio trener sad Sloge.

sam si rekao da je uzeo nesto para i da se sredio,sigurno mu je dobro bilo. Da li bi ti svoje djete poslao da zaradi i da ima sredjen zivot sa 24 godine ili bi ga ostavio da igra rukomet u BiH. Ko ga može vidjeti kad nas nesposobni savez nije u stanju da organizuje rukometnu ligu za mlađe kategorije. Cickusic nije bio pozvan za juniorsku reprezentaciju jos dok je igrao za Maglaj. Selektor tada bio trener sad Sloge.
Gledao sam tog momka Cickusica solidan je igrac,ono sto ga krasi u odnosu na vecinu mladzi igraca u ligi je ta zelja za dokazivanjem.Jer je igrao u Qatru gdje niko rukomet ne prati sad je pun motivacije,ali do kada ce to trajat sto ovaj iznad kaze kad krenu plate kastit i kad dobije dobre batine ohladit ce mu rukomet.
Uvjek sam govorio da odlazak u Qatar mladzem igracu je najveca greska oni ih iskoriste 3 godine i kad nadzu mladzeg tjeraju vas kuci,al posto je liga slaba niko vas nece mozete se samo u bosnu vratit.
Neznam da sam ikad cuo da neki mladzi momak i Qatra ode u evropu,a to da je zaradio ma kakvi nedaju ni arapi neke pare daju za 2 000 dolara to nije neki novac za egzisteniju to potrosite na gluposti i vrate zas kuci.
Samo primjer Cickusica i brace Burica,oni su u Izvidzacu imaji istu platu kao ovaj u Qatru sad u borcu imaju po 1000 maraka dok Cickusic igra za 300 km u krivaji.Dalje oni idu u Gorenje gdje mogu da napreduju i da imaju po 3000 eura i da odu gdje god hoce,dok Cickusic igra za 300 km i nece znati iduce godine hocel se bavit rukmetom.
Sahman je opasan igrac,ali i nas savez ne radi nista i momci su prepusteni sami sebi.
Uvjek sam govorio da odlazak u Qatar mladzem igracu je najveca greska oni ih iskoriste 3 godine i kad nadzu mladzeg tjeraju vas kuci,al posto je liga slaba niko vas nece mozete se samo u bosnu vratit.
Neznam da sam ikad cuo da neki mladzi momak i Qatra ode u evropu,a to da je zaradio ma kakvi nedaju ni arapi neke pare daju za 2 000 dolara to nije neki novac za egzisteniju to potrosite na gluposti i vrate zas kuci.
Samo primjer Cickusica i brace Burica,oni su u Izvidzacu imaji istu platu kao ovaj u Qatru sad u borcu imaju po 1000 maraka dok Cickusic igra za 300 km u krivaji.Dalje oni idu u Gorenje gdje mogu da napreduju i da imaju po 3000 eura i da odu gdje god hoce,dok Cickusic igra za 300 km i nece znati iduce godine hocel se bavit rukmetom.
Sahman je opasan igrac,ali i nas savez ne radi nista i momci su prepusteni sami sebi.
-
Potpisujem sve sto si napisao...vidim da si poznavaoc rukometa i situacije,krajnje je vreme da i savez sta pametno i konkretno po ovom pitanju uradi,napravi.SPORTSKI POZDRAV!!!rkbosna je napisao/la:Gledao sam tog momka Cickusica solidan je igrac,ono sto ga krasi u odnosu na vecinu mladzi igraca u ligi je ta zelja za dokazivanjem.Jer je igrao u Qatru gdje niko rukomet ne prati sad je pun motivacije,ali do kada ce to trajat sto ovaj iznad kaze kad krenu plate kastit i kad dobije dobre batine ohladit ce mu rukomet.
Ja na ovom forumo uvjek pisem nasu realnost na bilo koju temu,vecina me kritiku i pisu da blatim savez,trenere idt.
Dobro poznajem stanje u Bh rukometu i pratim evropski rukomer i znam gdje smo,i kako ko dolazi do reprezenatcije i preko koga.Evo i Medzic se vratio,Dusko Celica se vraca u ervopu???? ali koce ga nema kvalitet na neki dobar klub moze samo kao Medzic negdje kod nas igrat za 700 km i to kad dobije.
Savez je tu najkrivlji sto se tice mladih sto persektivni momci nemaju gdje otic briga to savez nek njima kapa,onda se pojavi Sahman kojeg poznajem i koji za svakom momka dobije vise para nego sto momak zaradi.
Ti Katarci su opasni sto se tice ugovora,poznajem par momaka sto su se vratili prije ugovora i klub koji ih zeli za njiha treba da plati 10 000 km.A koce to dati kod nas jos iz Karta igrac,i momku je karijera zavrsena,..
Takodze sporski pozdrav...
Dobro poznajem stanje u Bh rukometu i pratim evropski rukomer i znam gdje smo,i kako ko dolazi do reprezenatcije i preko koga.Evo i Medzic se vratio,Dusko Celica se vraca u ervopu???? ali koce ga nema kvalitet na neki dobar klub moze samo kao Medzic negdje kod nas igrat za 700 km i to kad dobije.
Savez je tu najkrivlji sto se tice mladih sto persektivni momci nemaju gdje otic briga to savez nek njima kapa,onda se pojavi Sahman kojeg poznajem i koji za svakom momka dobije vise para nego sto momak zaradi.
Ti Katarci su opasni sto se tice ugovora,poznajem par momaka sto su se vratili prije ugovora i klub koji ih zeli za njiha treba da plati 10 000 km.A koce to dati kod nas jos iz Karta igrac,i momku je karijera zavrsena,..
Takodze sporski pozdrav...
Kakanj - Krivaja 20-31
Krivaja - Konjuh 27 : 24 ( 13 : 12)
Odlična utakmica u lijepom ambijentu, domaći skoro cijelim tokom meča imali rezultatsku prednost koja do zadnje minute nije bila veća od 2 razlike. Fantastična borbenost Krivaje na kraju za više nego zasluženo pobjedu. Čičkušić u drugom poluvremenu nerješiva enigma za goste, dao nekih 13 - 14 golova, solidan i golman Hdžihasić. Konjuh odlična ekipa, fizički sjajno spremna sa nekoliko odličnih pojedinaca. Sigurno su zasluženo tu gdje jesu. I odmah da pobijemo teorije koje su nagovještavali vezane za puštanje ili slično. Konjuh nije Kiel da ne može izgubit, večeras su domaći ostavili posljednji atom snage za pobjedu koja približava konačnom cilju, a to je opstanak.
Odlična utakmica u lijepom ambijentu, domaći skoro cijelim tokom meča imali rezultatsku prednost koja do zadnje minute nije bila veća od 2 razlike. Fantastična borbenost Krivaje na kraju za više nego zasluženo pobjedu. Čičkušić u drugom poluvremenu nerješiva enigma za goste, dao nekih 13 - 14 golova, solidan i golman Hdžihasić. Konjuh odlična ekipa, fizički sjajno spremna sa nekoliko odličnih pojedinaca. Sigurno su zasluženo tu gdje jesu. I odmah da pobijemo teorije koje su nagovještavali vezane za puštanje ili slično. Konjuh nije Kiel da ne može izgubit, večeras su domaći ostavili posljednji atom snage za pobjedu koja približava konačnom cilju, a to je opstanak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.